Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz tordaitibi #98793 üzenetére
Ilyen lehetőség még a PC-s kliensben sincs, ott is csak egyetlen mappát tudsz szinkronizálni, ami az alap Dropbox mappád lesz. Ott se megoldható, hogy a Dropbox-on belül csináljon egy külön mappát és abba pakolja a cuccokat.
De használd a FolderSync-et, tudja a Dropbox-ot is és beállítható, hogy csak akkor szinkronizáljon, ha WiFi-n vagy.
(#98798) zhata: Ilyen kérdéseket ne tegyél fel neki, mert úgyse tud rá válaszolni. Bedobott ide megint valami hülyeséget, aztán részéről ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz aprokaroka87 #98794 üzenetére
Nem "muszály" hozzá Gmail fiók reg,választhatsz másikat.
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz aprokaroka87 #98795 üzenetére
Hát kedves Rókuci. Akkor melyik tudja. és melyik nem???
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
unravel
őstag
Heló
A topikjában nem kaptam választ.
Ha az ebayről rendelek NFC matricát, kulcstartót, kártyát vagy amelyik tetszik azok működnek a Sony z3 compact telefonommal? vagy kell valamire figyelni?¯\_(ツ)_/¯
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz tordaitibi #98793 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb ha egy fájlkezelőből osztod meg a mappát?
Bár azt meg mintha nem minden fájlkezelő tudná.
SolidExplorer pl . -
tordaitibi
veterán
Van a tableten egy mappa, kepek neven, abban tobb almappa, egyik almappaba az OpenCamera dolgozik,
masikba a kepszerkesztom menti a szerkesztett kepeket, harmadikba is egy kepmahinalo app teszi a kesz kepeit.
Es en ezt a ''kepek'' mappat szeretnem hozzaadni a dropboxhoz.
Nem egy uj ures mappat csinalni, amit a dropbox felajanl, mert akkor at kellene abba mozgatnom az osszes eddigi kepet, a mappaszerkezet megtartasaval, es az appokba is at kene allitani a mentesi utakat.
Ami nem egy ordongosseg, de elegansabb lenne ha a Dropboxba lenne egy ''add folder'' lehetoseg, es ott csak betalloznam neki a szobanfogo konyvtarat. Erre iranyult a kerdesem. -
T. I.
senior tag
Sziasztok!
Friss vagyok android fronton, nem ismerem az appokat, de első sorban egy email kezelő progira lenne szükségem, amiben indamail-es IMAP szervert be lehet állítani. MS Outlookkal nem működik (pop3 se). Sony gyári sem jó. Mit ajánlotok? -
Bozek
nagyúr
válasz tordaitibi #98788 üzenetére
Ezt nem értem. Hogy érted, hogy hozzáadni egy meglévő mappát? Szerintem simán tudsz mappát feltölteni. Vagy mi a cél? Az, hogy amik oda kerülnek a telefonon, azok automatikusan mentésre kerüljenek a Dropbox-ban? Szerintem ezt nem tudta sose, arra ott a FolderSync.
-
beg
veterán
válasz ignisz #98785 üzenetére
A telefon memóriában a ZooperWidget/IconSets alatt ott vannak a zip-ek?
Ha újratelepíted, attól még azok nem kerülnek vissza maguktól, ezek nem gyáriak.
Sztornó, ezek a gyáriak. Akkor egy fentebb említett teljes ZW könyvtár félremásolás (mentés céljából) majd az alkalmazásoknál gyorsítótás és adatok törlése, utána reinstall és nézd meg úgy.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tordaitibi
veterán
Arra jott elo a mellekelt felugro ablak, amibe csak a create folder van, add folder nincs.
Nem csinalni, krealni szeretnek, hanem hozzaadni egy mar meglevo, fajlokkal teli mappat.
Az nem jo, jogy a create folderrel letrehozok, es atmozgatom a meglevobol, mert tobb alkalmazasom mentesi mappaja.
Esetleg Dropbox/create folder, es ide iranyitom az appok menteseit, de igy egyszerubb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz tordaitibi #98786 üzenetére
Az a szép kis plusz jel a jobb alsó sarokban szerintem előhozza a könyvtár létrehozásának lehetőségét.
-
Probert75
addikt
A telefonod topikjában esetleg jobban tudják!
De itt egy kis segítség!
Programokat áthelyezni a Link2SD-vel szoktak.
Rendszer appok törlésére a legjobb a Titanium BackUP Pro. De ezzel óvatosan, hogy mit törölsz. Csinálj vele teljes rendszer mentést előtte. Használata. -
ITrex
tag
Erre valaki?
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
A Blacklist Plus alkalmazásnál, ha tiltok egy számot mit jelez vissza az illetőnek kicsöng? foglalt?A lényeg lényegében lényegtelen
-
pikszel
addikt
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Nem feltétlen android kérdés, de van olyan Windows PC-re telepíthető program, amivel a Pc-re kábellel csatlakoztatott telefon alap funkciói vezérelhetőek (sms írás főleg)?
Nagyon leegyszerűsítve PC-ről akarok smst küldeni egy Huawei telefonnal.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Panthera
őstag
Üdv!
Az S4 minim időről-időre eljátssza azt, hogy elkezd intenzíven merülni (pl. éjszaka 50%-ot is csökken az akku).
A legszembetűnőbb a "contectmanagerwakelock" processz, ami pár óra leforgása alatt elérte a 20ezres számot.Az akksi beállításainál az Android operációs rendszert írja a legnagyobb fogyasztónak, most pl. 8 órás ébren maradással.
Egy másik [telefon ] kezdő összefoglalójánál találtam arra hivatkozást, hogy ezt a Play okozhatja. Itt azt írják, hogy a Play frissítéseit el kell távolítani, és manuálisan felrakni egy apk-t. (Nekem 4.2.2 a rendszer verziója.)
Milyen verziót kellene letöltenem? Befolyásolja ez a telepített alkalmazásokat?Köszönöm!
-
törölt tag
Jött frissítés a BS Player -re. Újra mennek a YT videók (legalábbis azok, amikkel teszteltem).
A Térkép is frissült, de nálam továbbra is szerver hibát dob tervezésnél.
Mi az a "gapless playback"? A Music Folder Player fejldsztője írja a Playen, mint új feature.
[ Szerkesztve ]
-
ITrex
tag
Sziasztok!
Lenne egy kirootolt Honor 4C telefonom. A kérdésem az lenne hogy root joggal milyen alkalmazás segítségével tudnám azt megcsinálni hogy a gyári appokat(chrome, wps office stb.) áttudjam teljes egészében mozgatni SD kártyára?
Vagy esetleg azt meg lehet e csinálni hogy amit letöltök egyből SD kártyára telepítse őket?(az SD kártyát látná belső tárhelynek és az appok frissítéskor is SD-n maradnának. Illetve amik nem kellenek gyári appok azokat törölném(Play Zene, Play Filmek stb.).
Vannak erre alkalmas megoldások? -
demars
addikt
Letöltéskor (utána közvetlenül) próbálja megnyitni, de hiba miatt nem tudja. Ekkor amit lement ilyen php lesz. Ha ezt meg akarom nyitni később, nem tudom.
Igazad lehet, átnevezheti a kiterjesztést. Mi a megoldás? Másik böngésző, vagy beállítás hiba lehet?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
MODERÁTOR
-
MK VII
veterán
válasz Viktor0610 #98762 üzenetére
Netem van. Minden más megy mobilnetről. Veszprémen belül vagyok 4G-vel. Nem jövök rá, hogy mitől lehet.
-
törölt tag
A Music Folder Player is tudja. Vezetés közben sok hangoskönyvet, meg nyelvleckét hallgatok vele.
-
MODERÁTOR
-
MK VII
veterán
Sziasztok.
Lenne egy ilyen gondom.
Valaki esetleg tud segíteni? Előre is köszi. -
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
Üdv
Hangos könyv hallgatásához létezik valami speciális app?
Az a problémám a sima zenelejátszó programokkal, (gyári, vlc) hogy ugye nem csak hangos könyvet hallgatok, hanem zenét is, és ne kelljen megjegyezni mindig, hogy épp hol tartok x hangos könyvben.
Ugye nem egyszerre hallgatok meg egy könyvet, ha mondjuk hazafelé egy kis zenét tolok, akkor eddig még kellett jegyeznem, hogy a könyv hányadik mp3 fájljában hányadik percnél tartottam.Erre keresnék valami megoldást ha van.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
válasz demars #98754 üzenetére
Közvetlenül az OfficeSuite-ból próbálod megnyitni a fájlokat online? Ha igen, ne azt tedd, hanem először böngészőben mentsd le azokat, és lementett fájlokat nyisd meg. Ha már eleve ezt csinálod, akkor valószínűleg a böngészővel van baj, jó esetben csak a fájlkiterjesztést rontja el.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
demars
addikt
Üdv Urak!
OfficeSuite appot használok, de gyakran nem tud megnyitni fájlokat, amit kapok, vagy letöltök. .xls fájlt kapok és .php formátumban szedi le, amit nem tudok megnyitni.
Mit javasoltok? Mit csinálok rosszul?
Z3C, 5.1.1 android
Legutóbb facebookon kaptam egy excell listát amivel szívtam.
KöszönömAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
batai15
félisten
válasz tomboy0013 #98751 üzenetére
Akkor értem,automatan frissült,ezért nem vettem észre.
Csak már untam a sötét témát, így találtam meg. -
batai15
félisten
Mióta változtatható a Google billentyűzet színe ennyi módon ? még háttérképet is lehet beállítani .
-
SharpSA
veterán
Eddig az AquaMail-t használtam, tud mindent ami nekem kell. Azonban mint kiderült eléggé eszi az akkut. A BlueMail-re is azt írták egy helyen, hogy fogyasztja az akkut. Kipróbáltam a K9 mail-t, azzal láthatóan jobban bírja az akku, viszont az egy fiókba érkező leveleket egyben kezeli, ez az órán probléma, mert nem tudok mindegyike külön belenézni, hogy melyik törölhető. Tud valaki ezek alapján egy keveset levelezőt ajánlani? Az olvasottság kérés lehetőleg a visszajelzés is fontos lenne nekem.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
tordaitibi
veterán
válasz Soma01 #98741 üzenetére
A gyari nevjegyek menuben nincs ilyened
?
Nekem csak azert jelenit meg 1 simet, mert a masikba most adatkapcsolatos sim van,
de hasznaltam 2 simmel a keszuleket, siman lehetett valtogatni az 1. sim 2.sim telefonmemoria, vagy mindharom hasznalata kozott. Es az adott kartyan torolni,'szerkeszteni, vcf fajlba menteni, visszaallitani stb.
Nem kellett kulso alkalmazas. A dual simet nem is nagyon kezeli le normalisan meg kulso app azthiszem.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
-
Ryder62
őstag
Tudtok valami jó kis rajzolós appot?
Csak vázlatokat szeretnék benne készíteni, amikhez csak vonalakat kéne húzogatni.
-
Pityesz78
tag
válasz Pityesz78 #98295 üzenetére
Nos picit off, de itt biztosan tudtok segíteni.
LG Spirit 6.0 uppgradelése után gyári beállításokra lőttem vissza a romot, előtte szokásos mentések. Aztán az újratelepítések után vettem észre, hogy sajnos sok minden hiányzik, a megvásárolt appok meg nagyon. Playen mintha mi sem történt volna újra fizetés ellenében telepítéses cuccok.
Aztán ma valahogy rákeveredtem a régesrégen használt gmail fiókomon (nekem ez a fő gmailem, a telefonhoz annó vadi újjat csináltam és mindíg oda mentek mindent ami mobilos) a playre, pc-n és látom, h ott a sok appom.
Kérdés, hogyan tudom összefűzni a kettőt? Ez kb a 10. andoros telóm, soha nem volt ilyen gondom, hogy összekeverednek a fiókjaim de most megtörtént sajna. A 6.0 csak 1 gmailt enged ami már a naptárszolgáltatásoknál is gáz mert nem látom az alapgmailes naptáromat.
Bocs a lámerkedésért de nem jövök rá
-
Soma01
veterán
Olyan programot keresek amivel kezelni tudom a sim kártyán lévő adatokat.
Duál sim-es a készülék és nem tudom milyen számok vannak a sim-en, mik a telefonban, mik a másik sim-en... -
beg
veterán
-
meko1
tag
kedves mindenki,mit lehet tenni,ha a whatsapp(ugyebár indőnként leáll,s csak egyre nagyobb méretű újratelepítés után hajlandó ismét működni)most már 'telepítés után' kíírván>nem került telepítésre,magyarán
nem használható,régebbi verzió sem telepíthető
a telefon és a szoftvere régi,de pont erre a célra tökéletesen alkalmas(volt eddig),a mérete,a memóriamérete,s a szoftvere okán is(2.3.5)
azon kívül persze,h.vegyek korszerűbb telefont
a tanácsokat ötleteket köszönöm,üdv meko1 -
intensa_man
tag
Sziasztok!
Ajánlanátok olyan appot, ami road kamerként funkcionál, és tud a háttérben dolgozni? És persze nem akad össze más, GPS-t használó programokkal.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz SunMount3r #98731 üzenetére
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=név key=8karakteresjelszo
netsh wlan start hostednetwork
Majd hálózatokban kikeresed és a tulajdonsagokon belül adsz internetet a csatlakoztatott eszközöknek
sudo rm -rf /*
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz AeSDé Team #98733 üzenetére
Pl apkmirror weboldalon is elég sok minden fent van,és szerintem megbízható is
-
air
nagyúr
válasz AeSDé Team #98733 üzenetére
Ingyenes alkalmazásokat le tudsz tölteni böngészőn keresztül közvetlenül a Play-ből apk-downloaderrel. Például ezzel: [link]
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Van olyan biztonságos forrás ahonnan letölthetőek a Google Play-es appok? Droid4X-re szeretnék pár ingyenes alkalmazást telepíteni de a beépített Google Play egyszerűen nem hajlandó elindítani a letöltéseket, csak tölt és tölt. Viszont nem tudom miben lehetne megbízni, bejelentkezős közösségi alkalmazások is vannak köztük. -
Tud valaki egy nagyon jó time laps video készitő appot amibe be lehet álliotani a képek közti időintervallumot vagy , hogy milyen hosszu legyen a kész video?
A videová konvertálást is megcsinálja esetleg a kamera opcioját is lehet változtatni, zársebesség , iso stb..Egyet probáltam,de az csapnivalóan konvertálta a képeket, olyan lett avégeredmény mintha 16 bites szinmélységű lenne a kép .
13mpx a kemera, de egy FHD- videová legalább tudja konvetálni. -
SunMount3r
nagyúr
válasz #79335424 #98730 üzenetére
Nekem is lesz nemsokára Router-em, tudom én is, hogy a LAN sokkal ajánlottabb, de most ideiglenes megoldás kellene. Ez pedig csak Wi-Fi-n menne a Win7-es laposomról megosztva.
Amúgy azon kívül, hogy marha lassú maga progi, miután létrehozta a Hot Spot-ot, onnantól jól működött a dolog, igaz csak pár App-ot húztam le vele a Store-ból és csaj kb. 3 méteres a táv a Box és noti között... De mind 1, megyek át a Hálózatos topic-ba...
-
törölt tag
válasz SunMount3r #98729 üzenetére
Gőzöm sincs. Én csak Androidozok, otthon a boxot használom. Szerintem a legjobb a hardveres megoldás. Egy AP képes Wifi USB stick nem egy ökör ára. Bár, ismerve az Androidos boxok Wifi képességeit, én inkább LAN -t használok.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz #79335424 #98698 üzenetére
Az Acces Point funkciót hogy tudom beállítani a notebook-os Wi-Fi-m hez?
Egyébként a Virtual Wi-Fi Router nevű profival sikerült megoldanom (csak marha lassú mire létrehozza, de onnan jó) és megosztanom a kapcsolatot PC-n a TV Box-al. Csak érdekelne, hogy van e olyan megoldás, amihez nem kell külön szoftver, vagy ha jobb virtual router-t tudtok ajánlani, akkor csupa fül vagyok!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
VLC playerben (talán a legutóbbi frissítés óta) feltűnt egy olyan hiba, hogy van egy mappában több azonos nevű fájl (sorozat részek, csak a számozás különbözik), és ezeket a vlc egy "virtuális" mappa alá rendezi, mutatja hogy hány videó van benne, és van előnézeti kép is, de ha belemegyek ebbe a mappába, már nincsenek ott a videók. cache-t ürítettem, frissítettem a listát, semmi. korábban ez tök jól működött.
remélem érhetően tudtam leírni. más aki használ vlc-t, megvan ez a hiba vagy csak nálam?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
stnorcy
aktív tag
Helló
Nem tud valaki használtató keylogger progit androidra? Amit ha telepítek telóra rejtve marad és fut is a háttérben és be lehet állítani hogy email címre küldje a dolgokat.
Köszi.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
szami777
addikt
válasz #86973952 #98723 üzenetére
Novát megnyitom, majd nova beállítások, és írja felül hogy nem alapértelmezett, kattintson ide, hogy az legyen, arra megyek rá.
Nem vagyok ebbe valami nagy profi, simán lehet, h én bénázok, csak a józan paraszti ész szerint csináltam.(#98723) porterocka
Megvan köszi.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Sziasztok, tegnap vettem egy p9 lite telefont és letöltöttem rá a nova launchert, de amikor rámennék arra, hogy alapértelmezetté állítás, csak egy villanás történik, semmi más. Mintha blokkolná valami.
Találkozott már valaki hasonlóval?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
guest666
aktív tag
válasz #79335424 #98716 üzenetére
Akkor a Google szivat
még egy gond: Calculatorral számolok, a végén nyomok egy egyenlőt, erre kilép. Kezdhetem újból, de megint kilép a végén, ezt is random gyakorisággal eljátssza, mintha direkt szopatna
Letöltöttem másik Calculator appot az is ugyanígy viselkedik... -
törölt tag
-
brd
nagyúr
válasz kisspall #98678 üzenetére
Nem állította senki, hogy rosszabb, csak nem is a legjobb. A folyamatos töltés-kisütés elkerülhetetlen, hiszen használni is kell azt a battery-t, azért van. De érdemes kihasználni a kapacitását, hogy minél kevesebb ciklust kapjon (lemeríteni teljesen, azonnal elkezdeni tölteni, a felötlés után pedig azonnal elkezdeni használni). Nem állította azt sem senki, hogy az a legrosszabb, de érdemes elkerülni, ha van rá lehetőség, lásd pl. itt a Table 3-at.
The only real valuable thing is intuition.
-
törölt tag
Mindegy, hogy melyik a hotspot, és melyikkel csatlakozol rá. Ez nincs összefüggésben a szerver-kliens kapcsolattal. Csak az a lényeg, hogy az FTP kliensben (pl. Total Commander) add meg a szerver IP -jét. Nyilván az kell legyen a szerver, amelyiknek a tartalmát tallózni szeretnéd, és az a kliens, amelyikkel tallózol. A hiba vszínűleg nálad is az, hogy a laptop wifije nem tud AP módot, tehát nem képes hotspotként funkcionálni. Az Androidban ez ugyebár alap dolog. De, még egyszer leírom, hogy ez független attól, hogy melyik az FTP szerver, és melyik a kliens.
-
törölt tag
válasz SunMount3r #98711 üzenetére
A probléma az, hogy az a gyári távirányító a kütyü kínai szoftverével kommunikál, nem pedig közvetlenül az OS -sel. Az Androidban megvannak az általános médiavezérlős parancsok. Ha fogsz egy Android kompatibilis távirányítót, akkor azzal out of the box működni fognak a normálisan megírt zenelejátszók. Sőt! Jobb boxokon a CEC vezérlés (a TV távirányítójával, HDMI -n keresztül) is működik. Na, akkor most az Android a hibás, vagy a kütyü gyári távirányítója? Évek óta használok Androidos boxokat, hidd el, hogy tudom, miről írok.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz #79335424 #98709 üzenetére
Mit látok rosszul? Az igaz, hogy 60+K-ért adhadtak volna hozzá egy légegeres távkapcsot inkább, de ez most ne az én hibám legyen már... Android-ra fejlesztett alkalmazás és az én Android-os kütyüm éppenséggel egy ilyen TV Box. (Azt elismerem, hogy nem vagyok még jártas Android-os appokban, úgyhogy erre jobban ügyelek a jövőben.)
Amúgy ezek az Airmouse-ok a légegér funkción kívül az ég egyadta világon semmit nem tudnak többet, mint a Box gyári távkapcsolója. Igaz, már az is alapból sokkal kényelmesebb, de meg lehet írni egy app-ot úgy is, hogy sima távkapcsal is normálisan lehessen vezérelni.
De félre ne értsd, nem puffogok én senkire...
[ Szerkesztve ]
-
guest666
aktív tag
Google Maps-al van problémám:
beírom a célállomást, és várakozik (alul a kis kék ikon jár körbe-körbe) majd kiírja, hogy "! Nem lehet kapcsolódni a Google térképhez. Próbálja újra néhány perc miatt."
Mitől lehet ez? minden kapcsolat rendben van.
És ezt kb. 10-ből 7-szer eljátssza mostanában, 3-szor meg rögtön navigál.
Frissítettem is legújabbra a Gmapsot, az sem segített -
törölt tag
válasz SunMount3r #98707 üzenetére
Rosszul látod. A box távirányítójának az alap koncepciója hibás. Egy Android kompatibilis, médiavezérlős távirányító kéne hozzá, nem pedig az a legalja, kicioccó infrás vacak. Nekem egy kb. 10 dolláros, Rikomagic MK702I van, de még ez is alázza azt a gyári szart, amit a box -hoz adnak. Ha pedig egy mikrofonos, füleses távirányítót veszel, akkor akár hanggal is vezérelheted a Kodit.
-
törölt tag
Természetesen!
Vazze! Indítod a laptopon a wifit, látnia kell a teló által kreált 192.168.x.x hálózatot. A régi droidok szinte mind a 192.168.43.2 -t osztották az első kliensnek (vagyis, a laptopnak). Ebből következik, hogy a teló a 192.168.43.1 -en lesz. Ha így van, akkor megnyitsz egy FTP klienst, és bepötyögöd a 192.168.43.1:2121 -et. Indítod, és máris látod a teló tartalmát.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Van BT, de van egy rakat USB port is, amin mennek a wireless egerek is és az Airmouse-ok is. De ezt szerettem volna elkerülni, mert egyelőre egyik sincs. Nincs valami megoldás, hogy a PowerAmp felülete távirányítóval is jól kezelhető legyen? Eljutottam a Folder menüig, de onnan elég szenvedés így navigálni.
Amúgy sokkal jobb a hangzás, mint a beépített lejátszóval, vagy a KODI-val, úgyhogy mindenképp kellene egy workaround. (Ha nincs, akkor veszek egy légegeret, de nem értem miért nem gondoltak az Android Box-os user-ekre... )
-
Bozek
nagyúr
válasz SunMount3r #98703 üzenetére
Van a TV Box-ban bluetooth? Ha igen, akkor vegyél egy BT-s egeret és meg is oldódott a problémád. Ha nincs, akkor max. a vezetékes egér működik, de ahhoz meg az OTG-t kell tudnia.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Felraktam a PowerAmp Trial-t Android-os TV Box-ra, de sehogy se tudom benne előhívni se a file tallózóját, se a settings menüt, se semmit. Csak a lejátszó felülete látszik, a shuffle-beállításokkal és kész. A Box távirányítóját használom, tehát semmi touchscreen nincs. Nyomkodom a Menu gombot a távkapcson, kattintgatok ide-oda, de semmi. Tudnátok erre valami tanácsot, ötletet? Vagy érintőkijelző nélkül teljesen használhatatlan?
Köszi!
-
teo77
őstag
válasz darvinya #98701 üzenetére
Sikerült létrehozni a hotspotot (egy korábbi ES file manager-rel megtaláltam a menüpontot), de mappamegosztás opció nincs benne.
Somatom: Köszi! Sajnos, nem tudom win 10 alá alkalmazni, mert eléggé túl van bonyolítja ez a rendszerben. Próbáltam neten rákeresni, de mindenhol csak olyat találok, ahol a vezetékes netet osztom meg a laposon más eszközök számára.
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest