Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Hogyan tudom kiszedni rootolt Android telóról a mentett wifi jelszavakat?
Valami wp supliant file azt hiszem.Vagy van már erre alkalmazás?
-
ignisz
senior tag
Frissült az mx playerem. Most nincs hang. A gyökérbe bemásoltam a dekódert de az alkalmazás nem látja, nem tudom kiválasztani. Valaki tudna segíteni?
-
Sungoo
addikt
válasz
zsof Nokia
üzenetére
A gyári nem jó?
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Huawei y5-öm van és keresek egy megbízható sms és szám blokkoló programot
Ez a Blacklist plus megbízhatatlan, mert a tiltott számról ugyanúgy átengedi az sms-est
A hívásnál egyet kicsörög a számom a hívott félnél, és utána utasítja el.
Nekem olyan program kellene ami egyből tiltja a számomat az illetőnél -
kiskacz
senior tag
Nagyon régen, még a félig okos
Nokiáimon (N95, stb.) volt üzenetrögzítő programom.
Felmondtam, pl., hogy "Kondiban vagyok, hagyj üzenetet, vagy ekkor hívj" és nem a szolgálatatónál, hanem a telefonra rögzített. Amikor átálltam androidra elkezdtem keresni, mert hiányzott de nem találtam.
Létezik ilyesmi? -
air
nagyúr
És akkor még nem láttátok, hogy a "kolléga" napokig szarozta a CSR2-t a topikjában, mert neki nem tetszik.
Sajnos csak így tudja kifejezni magát. Don't feed the troll! Ahogy a bölcsek mondják. Ignorálni kell és kész. -
törölt tag
Nincs Facebook, nincs sírás háhá
Hogyha túl sokat akar, akkor csak ints neki á-á!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deck
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Régóta használom, minden nap és semmi problémám vele.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
+1
-
tomboy0013
veterán
válasz
Feri1977
üzenetére
Mondjuk abban nemtudom mi bonyolult vagy megterhelő ha használod a Facebook app-ot meg közben meg van nyitva chat fej akivel éppen beszélgetsz, kevésbé körülményes mint Chrome-ba asztali nézettel bohóckodni. Ha épp chatelni akarsz ráböksz a fejre ha facebookozni akarsz akkor meg vagy a fej mellé koppintasz vagy nyomsz egy vissza gombot és leteszi kicsibe. Ott a komplett beszélgetés a szemed előtt ha akarod. Szerintem ez azért elég gyors és kényelmes is egyben.
-
Deck
titán
válasz
Feri1977
üzenetére
Swype nekem szuper.. Kipróbáltam mine böngészőben nyit meg. Nincs lag, lassulás, se semmi.
Messenger meg jó az üzenetekre. Nem meríti a telefont annyira. A Chrome vagy a reklámok sokkal jobbam merítenek. Semmi probléma nincs vele.
"Messenger zabálja az aksit, idegesítő értesítői dolgai vannak, amit ha mind kikapcsolsz, akkor is csinál valamit, jelez stb. meg lemarad a szöveg vége stb"
Ez vicc..
-
Feri1977
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Messenger zabálja az aksit, idegesítő értesítői dolgai vannak, amit ha mind kikapcsolsz, akkor is csinál valamit, jelez stb. meg lemarad a szöveg vége stb. +nekünk kényelmi szempontok miatt volt jó a chrome, mert egy helyen tudtunk böngészni és üzenetet írni is, számunkra teher hogy 2 külön appban kéne ezt.
-
Feri1977
senior tag
Oké, de számomra 3 feltételnek kell, hogy megfeleljen egy böngésző, olyan legyen mint a chrome: azaz, gyorsan gördülékeny és dinamikus legyen, a görgetés se túl sok se lassú ne legyen, és ne akadjon, alul eszköztár ne legyen mert totál felesleges és csak a képernyőből foglal helyet, totál felesleges, mert úgy is az ember gombokkal írányit vagy a telefon saját virtuális gombjaival, a harmadik feltétel, hogy asztali nézetben vagy bárhogy de az üzeneteim lehessen olvasni, hiszen, utálom párommal és kollégáimmal együtt e messngert. De mivel elbaszták a chromeot, hogy már nem lehet üzeneteket nézni benne normálisan, így kell más app is. Letöltöttem feltelepítettem 15 böngészőt legalább, egyik sem volt ilyen jó mint a chrome, az egyetlen hibája a chromenak de ez a többi böngészőben is van, hogy csak 3 kép van feltöltés. Azaz kell az a rojadt facebook lite is, amivel sokat tudok ha megyek valahova, így 3 app kell, szánalmas..Írunk egy tökéletesen év végéig barátommal, ami mindent fog tudni, ő profi programozó. +Okés, többet nem íról róla ígérem.
-
beg
veterán
válasz
Feri1977
üzenetére
Hajrá, írass egyet. Csak engedd el a gumicsontot, mert kicsit kezd egyhangúan monoton lenni. Nincs számodra megfelelő. Értettük elsőre is. Ajánlottak olyat, ami másnak jó, neked nem volt az. Ezt is megértettünk. Én csak azt nem értem miért kell ezen ennyit rugózni.
Fogadd el vagy engedd el, de több sz@rafácseésakrómmegaswipe ne legyen ha szabad kérnem.Köszönöm.
-
-
Feri1977
senior tag
Azért tiszta gáz, hogy 3 appot kell használjak egy rohadt facebookozás miatt. A chrome vagy más böngésző nem tud csak 3 képet feltölteni egyszerre, azaz ha kirándulok, nincs kedvem 3-asával felrakni a képeket ahol épp vagyok, így felraktam a facebook lite-ot csak emiatt, mert abban lehet sokat egyszerre, ezt csak erre használom. Akkor van a chrome, ami tökéletes böngészni, de az üzeneteket ugye már nem tudja megnyitni, mert szétesik a kép vagy messengert kér.., azaz ezt csak facebookozásra használom.
Aztán van a swipe, amiben tudok írni végre üzeneteket, de az meg pár hírt megnyit, párat meg külső böngészővel akar megnyitni+az üzenetírás akad, lassú rajta, de legalább tud írni üzenetet.
Komolyan mondom nevetséges, miért nem tudnak egy normális böngészőt vagy appot csinálni, amiben minden van és tökéletes minden téren, komolyan íratok egyet programozó társammal. -
Feri1977
senior tag
swipe for facebook: Minden cache törlése böngészőkben és ebben is után a bushlike, civilhetes és több más oldat is külön böngészőbe akar megnyitni, sok oldalt persze megnyit, úgyhogy még koránt sem tökéletes a program. másrészt amikor üzenetet írsz, lassú, picit akad, lassan ír, pedig komoly telefonom van, ennyi egyenlőre.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Az appok engedélyeit (meg még sok egyebet) az App Settings Xposed modullal szoktam kezelni, de ez is apponként szabályoz.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Illetve tudtok olyan appot, amivel az appok engedélyeit lehet kezelni? Például beállítom, hogy GPS-t egyik app se kapjon, azaz ne legyen engedélyezve. Szenvedés lenne mind a 200 appnál ezt beállítani

Illetve amire válaszoltam, az a kérdés még mindig él.
-
SharpSA
veterán
Mit kell beállítani ahhoz, hogy ne az Operában, hanem a youtube programban induljanak el a videók?
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek amin tudom nézni az angol focit, esetleg olyan ahol lehet nézni a Sky sportot?
-
helixP
nagyúr
Köszi, de sajnos nem. Amit kép fotó mappának gondol, azt simán feltolja (lásd előző), és ezeken kívül lehet még engedélyezni párat, csúszkákkal, de pl downloads mappát nem tudom nem kikapcsolni, mert nincs is a listán.
Vgay hol kellene állítanom még ezen túl?F_E_K Köszi, jó ötlet, megnézem!
-
helixP
nagyúr
Felhőben tartanám a kameraképeimet, automata szinkronizálással. Olyan lehetőséget keresek, ahol megmondhatom, hogy melyik mappákat szinkronizálja CSAK. Sajnos a Google fotók, a drive és a CM tárhely ész nélkül tölt fel mindent, amit a telefonon talál, Download mappát, Viber mappát és a többit. Fontos lenne másodlagosan a tömörítés mentes feltöltés és a könnyű linkelhetés lehetősége is.
Előre is köszi! -
holozis_HUN
addikt
Tudtok olyan böngészőt, ami szinkronizál a google fiókommal és a youtube linket youtube appban nyissa meg?
Mert Chrome ezekre tökéletes, de néha laggol a fórum görgetés/nagyítás közben, iletve sokak szerint sok energia kell neki. Legfontosabb a youtube linket youtube appban megnyitás. Root xposed van.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Pont attól jobb, amit írtál: automatikus.
Azt még megpróbálhatod, hogy a fejlesztői beállításokban nullára állítod a háttérfolyamatokat. Nem sok reményt fűzök a sikerhez, mert a zenelejátszók előtér szolgáltatásként futnak, de hátha. Viszont, akkor más sem fog futni a háttérben.De van task kill, air, és én pont ezt írtuk. Csak root jogosultságot igényel a parancs. Ráadásul a zenelejátszók, mint korábban említettem, "külön faj". Arra vannak "kihegyezve", hogy lehetőleg minden körülmények között (háttérben, zárképernyőn, stb.) fussanak. Ezért olyanok, mint a Navy -k az Avatar -ban. Ménkű nehéz megölni őket.

-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
+Nem lehet ezt másképp megoldani? Pl. Nincs olyasmi parancs Android-on, mint a Windows-ban taskkill? És csinálnék neki egy "Close Poweramp" ikont ami ezt a parancsot hívja meg?
-
SunMount3r
nagyúr
Ha root kell hozzá, akkor ugrott...
Pedig kényelmesebb is lenne, ha még magától is csinálná. Node: ez is azt csinálná végeredményben amit én leírtam (és amit a Task Manager), hogy miután kiléptem belőle, bezárja, ennyi. Akkor ez miért ajánlottabb, mint a Task Manager-es megoldás??? 
-
zeon.hu
nagyúr
5.1.1-re létezik olyan működő megoldás, ami bármelyik alkalmazást ki tudja tenni lebegő ablakba?
Playen nem találtam ilyet, xposed modul meg konkrétan semmit nem csinál. -
-
S e t h
nagyúr
Játék alatt hallgatnék zenét, viszont a PowerAmp vmiért erre nem hajlandó, sőt több alkalmazás sem tudta.Egyik podcast appban tudtam csak ezt kikényszeríteni.
Van esetleg vmi általam meg nem talált beállítási lehetőség a powerampban, vagy engedjem el a problémát? -
-
air
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Első körben: [link]

Aztán ha így sem megy, akkor: [link1], [link2], [link3], [link4]
Remélem ez egy időre elég lesz, és végre érteni kezded a lényeget.(#99926) beg
Beg!
Megtaláltam reddit-en az eredeti szöveget karakteres formában. Íme: [link]
Ha gondolod, mehet vissza az összefoglalóba! (Ha szükséges lefordítom, hogy mindenki érthesse.) -
beg
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Sajnos nálam most nem elérhető a google kereső.
Az összefoglalóból töröltem a hibás részt, köszi. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Erre várnám az értelmesen érvelő/magyarázó választ, köszi!
-
GEPESZ66
veterán
A Google térképben hol tudom beállítani,hogy az SD kártyára mentse a térképeket?
-
Doggy dog
senior tag
-
törölt tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Úgy jön a témához, hogy root jogosultsággal egy automatizáló megállítja a lejátszást, és kényszerítheti az alkalmazás bezárását. Ennek a parancsnak az indításához kellene egy parancsikon, amire a légegérrel ráböksz, vagy valamelyik gombjára ráprogramozod a funkciót. Root nélkül viszont csak akkor lehetséges, ha magában a zenelejátszóban ez beállítható. Ha, a Poweramp ezt nem tudja, akkor keresned kell egy másik lejátszót.
-
SharpSA
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Úgy néz ki, hogy egyelőre az marad.

Köszönöm mindenkinek, aki írt ez ügyben. -
-
SharpSA
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez tetszik, köszönöm. Kiderül mennyire megbízható és milyen éhes.
Nyilván nem várom el, hogy totál pontos legyen, de ha pár nappal előre nagyjából jól jelez, az már elég. -
-
DS39
nagyúr
A mindig tv app korábban nem ment a háttérben? Most nem megy és zavaró, hogy nem lehet közben böngészni mert leáll a stream.
-
SharpSA
veterán
Néztem itt az időjárás előrejelzőkkel kapcsolatos hozzászólásokat. Olyat keresek, ami itthon Csongrád megyében elfogadható pontossággal jelez előre pár napot és amely külföldön is használható. Emellett azért nem zabálja az akkut és a netet.
Most az időképet használom, de nem igazán vagyok vele elégedett. -
-
SunMount3r
nagyúr
Miért lenne értelmetlen, ha ezzel meg tudom oldani azt a zavaró problémát, amit már részletesen, világosan, 100X elmagyaráztam?!

És ha a Task Manager is lényegében csak ugyan azt teszi, mint a fent leírt metódus (amire te is azt írod, hogy nem veszélyes), akkor ez miért lenne veszélyesebb?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Nokiáimon (N95, stb.) volt üzenetrögzítő programom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

crok
mobilizmo