Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Play a béta alkalmazásoknál másnál is hibát jelez?
-
Sperafico
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást mondani amivel a képernyőre ki tudom tenni az alkalmazás ikonját?
Lenovo Vibe S1-ről van szó ahol nincs alkalmazások menü, a kezdőképernyőkön vannak az ikonok. De egy mappa eltűnt. A benne lévő alkalmazások ikonjait kéne valahogy kirakni újra.
Újratelepíteni nem tudom őket mert az eszközkezelő mappa volt, tele rendszeralkalmazással. (pl beállítások, óra, hangfelvevő, letöltések, rádió, számológép stb..)
Ha belépek a telepített alkalmazásokba ott megvannak! Csak onnan elindítani se tudom őket. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez melyik menüpont alatt van Secure Settings -ben?
-
törölt tag
Tud valaki segíteni abban, hogy 1 víruskergető esetén (rootolt telónál) hol láthatom az adatbázis frissítést ?
Hol találom, milyen kiterjesztésű az adatbázist tartalmazó fájl ?
(data\data könyvtáron és a munkakönyvtáron belül van ?)

-
Potrien
senior tag
Youtube-ról mp3 at konvertáló jól működő appot tudtok esetleg?
Nem baj,ha fizetős! -
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ok. Root van. Beállítani lesz nehezebb

-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Olyan appot keresek amivel tudnám automatizálni azt, hogy az alkalmazásokba a facebook messenger értesítéseit letiltsam illetve engedélyezzem. Tasker jó lenne rá? Meg lehet oldani vele?
-
slimshady
senior tag
Sziasztok!
Tudnatok esetleg olyan kamera alkalmazast ajanlani, amiben a viewfinder fole beallithato egy egyeni attetszo kep? Ezzel segitve, a temarol, pledaul epulet, ugyan ugy beallitani a kep poziciojat, mint korabban?
-
törölt tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Nyomoznom kellett, mert elég régen csináltam. A menü gombos művelet az Xposed Additions pro, a home -os recent app list az Apex feature, a vissza gombos kill pedig Gravitybox. De, sztem az Xposed Additions pro is elég lett volna. Megnéztem, rendelhető benne hosszú nyomáshoz előző alkalmazás funkció, és recent app list funkció is. Mivel Tasker plugin, ezért tulképp bármit hozzá tudsz rendelni. Persze, mielőtt a "bármit" túlgondolnád, szólok, hogy a Dolphin alsó sáv előhívást nem lehet közvetlenül gombhoz rendelni, mivel az nem nyilvános, hanem belső utasítása a Dolphin -nak, és a menü gombhoz van rendelve. Tehát, csak, a menü gombon keresztül megy.
-
törölt tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Még nem próbáltam olyan telóval, amin nincs menü gomb. De, némi ügyességgel, és persze megfelelő jogosultsággal elég sok funkciót tudsz a gombjaidhoz rendelni. Nem tudom, hogy mi az az "alkalmazásváltó". Talán a recent app list? Nekem arra ritkábban van szükségem, mint a menü funkcióra, ezért azt a home hosszú nyomáshoz rendeltem. Menü hosszúra screenshot van, a vissza hosszú meg kilövi a fókuszban levő alkalmazást (jól jön, ha valami megfagyna). Szvsz. tudnál csinálni magadnak menü gombot.
-
törölt tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Bökj egyszer a teló menü gombjára! Ekkor megjelenik az alsó sáv, és a Dolphin menüje. Ha kétszer böksz, akkor a Dolphin menü eltűnik, és marad az alsó sáv.
Zlcsi:
Sztem ezért a funkcióért nem kell másik program. Régen használtam, de akkor a TeamViewer belső hálón is ugyanúgy működött. Közvetlenül a belső hálós IP -jén kell keresni a szervert (vagyis a PC -t). -
outdoor
aktív tag
Siasztok,
Ismertek olyan appot, amely valamelyest integralja a whatsapp, viber, hangouts, facebook messenger, email es sms uzeneteket?
Kosz.
-
tomy86
addikt
Igaz ritkán, de én a Unified Remote progit használom.
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
Jól használható wifis pc remote appot keresek (akár fizetöset is)
Netesnek ott a teamveiwer de szeretnék egy helyi hálózatuka
Valakinek tanács, tapasztalata?
-
japy
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Köszönöm! Csak ezt már kipróbáltam és sajnos vannak anomáliái mert néha jól működik néha nem, de inkább nem!
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam a dolphin browsert és nagyon tetszett de van benne egy dolog ami nagyon kényelmetlen! Alul a menüsáv eltünik mikor böngészek egy oldalon és csak úgy jön vissza ha gyorsan az oldal teteje felé görgetek! Az nem opció hogy beállítom hogy mindig legyen kint az alsó sáv mert akkor a felső sáv is fixen kint van és zavaró. Van rá mód hogy csak az alsó sáv legyen kint fixen vagy valami egyszerű módszerrel előhívni? Köszönöm előre is a segítséget! -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Olyan appot keresnek, ami root nelkul tudna kimutatast keszitnei, melyik telepitett appot mennyit hasznalom, es azokrol keszitene valami vizualis kimutatast, lehetoleg ugy, hogy PC-re le tudjam tolteni. (Vegulis csv/txt is eleg, abbol ki tudom excelezni azt, ami kell.)
Keresovel nem talaltam megfelelot sajnos.
Elore is kosz a segitseget! Udv, Tomi -
Gzolo
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Van egy LG amiben nincs equalizer, lehet rá tenni úgy hogy YouTube meg minden program alatt hasson?
-
aha.e
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Google naptár nem tetszik annyira. A másodikat kipróbálom!
-
SpongyaBob
veterán
-
aha.e
tag
Helló
Tudnátok ajánlani egy jó naptár alkalmazást, ami szinkronizál a google-al?
-
japy
őstag
Glance alkalmazásra valaki tud megbízhatóan működő app-ot?
-
aprokaroka87
nagyúr
Tudom,de ez most más
Pl adott egy app ami a play áruházban 20mb,korábban ha frissités volt,akkor mondjuk 5mb-ot töltött le(amennyi a frissités)
Ez most nem a mostani dolgokra vonatkozik.
Csak feltünt hogy minden alkalmazást újra letölt teljesen.Android 4.1-től élt a dolog.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Még jó, hogy ez előtt a hsz-ed előtt kb 10-20 hsz-szel volt erről szó.

-
laszlohu
addikt
Lehet, hogy már beírták, akkor bocsi :
új chrome, de készülékenként eltérő, hogy mikor frissít, pl. nálam is még az 51 - es van
-
mzso
veterán
Próbálkozott már valaki a az OMSZ meteora-val?
Most én vagyok béna vagy tényleg nem lehet települést beállítani?
Ez a térképes mizéria meg... Akárhányszor megnyitom mindig visszaugrik Pusztavacs-ra. Ez így elég tróger... -
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Akkor már ott a Yu Browser ez is Chromium alapú, csak van benne Snapdragon procikra optimalizálás.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Azért lehet, hogy téved, mert több településnek is lehet ugyanaz az irányítószáma és a körzetszáma is.
-
-
unravel
őstag
Heló,
Chromenál van lehetőség hogy ne zabálja az akksit illetve reklámblokkolásra vagy maradni kell az alternatív böngészőknél?
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Ugyebár annó az Android 4.1-nél bevezették,azt hogy egy alkalmazás frissités esetén nem a komplett méret,hanem csak a frissitendő méret töltödik le a Play áruháznál.
Mert hogy nekem ez nem így műkődik,már elég régóta így van.
Letölti a komplett alkalmazást újra.Vagy azóta már megszünt?
-
t72killer
titán
Kérdés: a google maps melyik mappában tartja az offline térképeket? Két teló között szeretném átjátszani az anyagot.
-
fdisk
őstag
Omega v31-es romba (note 2, 4.4.2) van egy beépített, bele applikált funkció, egy auto call recorder. (azt hiszem az a neve, hogy omega settings).
Ez az apk kellene nekem ,hogy a mostani stock 442-be bele tudja tenni.
Ha meglenne ez az apk, ezt én bele tudnám egyszerűen tenni a mostani romba, úgy hogy működjön? -
beg
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Nem ez volt a hír, hanem:
“For approximately 98 percent of app updates from the Play Store, only changes (deltas) to APK files are downloaded and merged with the existing files, reducing the size of updates. We recently rolled out a delta algorithm, bsdiff, that further reduces patches by up to 50 percent or more compared to the previous algorithm. Bsdiff is specifically targeted to produce more efficient deltas of native libraries by taking advantage of the specific ways in which compiled native code changes between versions. To be most effective, native libraries should be stored uncompressed (compression interferes with delta algorithms).”
Tehát a delta algoritmus még kicsit béta és opcionális a fejlesztőknek.
Senki nem állította, hogy holnaptól fele akkora lesz minden. -
darvinya
titán
Minap volt a hír, hogy új algoritmussal tömörítéssel dolgozik a Play áruház.
Na ezt én nem vettem észre, sőt mintha többet is enne.Itt a HERE WeGo frissítés. -Lehet itt jó app vége.?
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha tudod, hogy mi az a dpi, akkor minek kérdezed, hogy mi a különbség? Megint csak hozzászólásokat gyűjtögetsz?
-
aprokaroka87
nagyúr
A nodpi és a dpi-s változatú Google play services változatok közt van különbség?
Az apkmirror azt írja hogy az international.Nekem pl ma frissült a 9.4.56-ra a 160dpi-s kiadást.
Viszont az Apkmirror oldalon szerepel egy Android 2.3+ no dpi változat is.Tudom hogy mi az dpi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo