- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kardos.N
tag
Tudna nekem valaki segíteni ?
Képek megnyitásakor ezt írja ki "Fotók alkalmazás leállt"
Más fájlkezelő alkalmazásnál is.
Gyári beállítások vissza állításánál is.
Esetleg tippek trükkök ?
[moderálva]
Üdv.NorbiSzakmai fórumban tilos hirdetni!
[ Módosította: radi8tor ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz
aprokaroka87 #98196 üzenetére
Köszönöm
-
Kékes525
félisten
válasz
#61600768 #98194 üzenetére
Elméletileg igazad van
. Azonban a gyakorlat nem ezt mutatja (S6 alatt)
, ha kikapcsolom akkor javul az akkuidő, akik ezt írták az S6 topikban mindenkinél autóra volt állítva.
Bizonyítja a hibás működését az, hogy csak 3. nap után kellene megszűnnie az értesítéseknek (az értesítés adó appoknál), azonban már max. 1 napon belül megszűnik, ezért kell ezeket mindenféleképpen kiszedni. Nálam a Novához tartozó Teslaunread-nél tapasztaltam, hogy hiába volt autóra állítva az optimalizálása, már 1 óra múlva sem jelezte az SMS-t, holott ha jól működött volna csak 3. nap után állíthatta volna le. S6 alatt ez úgy rossz ahogy van. Ezért célszerű inkább kikapcsolni.Ez is érdekes: [link]. Tudom, hogy ez nem a beszélgetésünk tárgyát képező szóban forgó optimalizálás.
Úgyhogy van mit javítani a Samsungnak és a Google-nak és a az optimalizáláson.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
SpongyaBob #98195 üzenetére
Automatizálok pl e-robot,tasker
De bizonyos Android verzió felett viszont kellhet a root.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan app ami egy adott időpontban (pl 23:00 és 6:00 óra között) bekapcsolja a repülési üzemmódot és majd vissza vagy ehhez már root szükséges?
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #98192 üzenetére
Intelligens kezelőben 3 lehetőség van:
- auto optimalizálás
- állandó optimalizálás
- optimalizálás kikapcsolásaAlapból "auto optimalizálásra" teszi az appokat ahogy írtad. Ez azt jelenti hogy 3 nap eltelte után bezárja az appot (appokat) ha nem használtad (de beállítható 5 és 7 napra is). Ha megint megnyitod ezeket az appokat onnantól újra számolja a 3 napot. Tehát ha a telót amúgy is töltőre kell dugni minden 1-2 nap után akkor miért ne zárhatná be 3-ik napon azokat az appokat amit nem használsz és miért rontja ez az akkuidőt?
Akkor rontja az akkuidőt ha "állandó optimalizálásra" vannak téve az appok mert amikor kikapcsol a kijelző 10 perc után leállítja azokat az appokat. Értelem szerűen nem állítok 10 perces leállításra olyan appot amit gyakran használok.
Ugyanaz a téma mint greenify esetében. Aki nem ért hozzá több kárt okoz mint hasznot..
-
-
Kékes525
félisten
válasz
#61600768 #98191 üzenetére
Alapból minden optimalizálva van. Másrészt nyilván zömmel csak olyan applikációk vannak telepítve, amit használni is szoktunk, így aztán ront. Az egész szerintem felesleges, mert az android alapból kezelni tudja a háttérben nem használt applikációkat, felesleges kilőni, mint ahogy az "optimalizálás" teszi.
-
Kékes525
félisten
válasz
aprokaroka87 #98189 üzenetére
Igen, be volt kapcsolva a WiFi. A hangminták letöltése pedig WiFi-re volt állítva. Így elképzelhető, hogy fordít is. Érzékelve a forrás angol nyelvet és mivel a felolvasás magyarra van állítva simán fordíthat is. Meglátjuk, délelőtt kipróbálom.
-
-
Kékes525
félisten
Érdekes: a Google szövegfelolvasó az Endomondon belül a kalóriát először calóriának mondta, de utána már rendesen ejtette ki, pedig nem csináltam semmit. Megérezte, hogy helytelenül ejtette ki?
Kíváncsi vagyok, hogy a Lap Speed-et és a hour-t hogyan olvassa fel, valószínűleg nem fogja fordítani.
A kilométert is magyarul ejti ki.
-
Kékes525
félisten
Kipróbáltam a Google szövegolvasóval, az is bemondja az Endomondo adatait, de csak a szobában próbáltam, így nem tudom, hogy a paramétereket (például: a távolságot és a sebességet) hogy mondja. Gondolom fonetikusan ejti az idegenszavakat.
Itt lehet javítani a kiejtést, gyakorlatilag lefordítani, mint azt a Mariskában? -
Krill77
őstag
Hi.
Ismer mi valaki az animare tv újságot? Az normális, h napokig nem tolti le a műsort?
Köszi -
Kékes525
félisten
válasz
aprokaroka87 #98180 üzenetére
Kénytelen vagyok magyartalanul hallgatnom.
-
Kékes525
félisten
válasz
aprokaroka87 #98177 üzenetére
Az más, úgy érthető.
Nem a számok és a betűkről írtam, hanem csak a számokról.
Azaz az időt rendesen mondja be, a 9 feletti számokat rendesen ejti ki, nem külön külön az egyes számjegyeket. Viszont a távolságnál és a sebességnél már külön külön ejti ki az egyes számjegyeket, nem ismeri a 9 fölötti számokat, valószínűleg azért, mert az Endomondo azokat külön adja át neki. -
kaciokos
őstag
Bocs, darabig nem voltam netközelben.
"De a valószínűségi értékek is sz@rok. A met.hu napok óta mutatott 10+mm-t mára, accuweather meg 50%-ot ugyanúgy mint tegnapra, amikor semmi nem esett."
Mondjuk az AccuWeather-ről forrásként én is átszoktam a Weather Underground-ra, az az én tapasztalatom szerint pontosabb. Maga az app nálam amúgy a Weather Timeline, de ez pontosság tekintetében mindegy is, csak felület miatt számít.
-
Kékes525
félisten
válasz
aprokaroka87 #98175 üzenetére
Az Endomondon belül (nem a bármilyen szöveg felolvasásakor) az Endomondo edzés adatait jól ejti ki?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy miért van az, hogy pl van a Twitter alkalmazás amiben beállítom, hogy jelezzen ha bizonyos emberek/oldalak posztolnak valamit és kapjak róla értesítést, de egy idő után már nem jelez? Nem csináltam vele semmit, de egy idő elteltével már nem jön az értesítés. Ha törlöm és újra felrakom majd beállítom, akkor 1-2 napig megint jól megy jönnek az üzenetek, aztán megint nem. De nem ez az egyetlen program ami így viselkedik. Tudom nincs egységes megoldás ezekre, azért kérdeztem meg hátha valakinek volt már ilyen tapasztalata és tudja a megoldást, vagy van tippje a megoldásra.
-
Kékes525
félisten
válasz
sbwolf #98168 üzenetére
+(#98169) aprokaroka87:
Endomondoból használom, az edzés pillanatnyi állapotát mondja be, nem szöveget olvas fel.
Az edzés időnél rendesen mondja be a tíz feletti számokat (pl. egy óra huszonhat perc), azonban a megtett távolságot és sebességet már nem. Gyanítom, azért mert másképp kapja az inputot. Míg az időnél egy stringben a tizedes értékeket, ezért azt egy számnak veszi, addig például a távolságnál vagy a sebességnél már külön (9.25 km/hr = kilenc egész kettő öt kilométer per óra). Hiába írom be az inputnál a "25"-öt az outputnál a "huszonöt"-öt mivel a "2"-est és az "5"-öst külön érzékeli ezért nem tekinti egynek vagyis külön külön mondja be. Valami összefűző jel kellene az inputnál, hogy egynek tekintse. Persze, ha ez lehetséges.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Én el bírom képzelni, hogy a kalkulációba beleveszik a domborzatot is. (Lehet az Accuweather ezt is csinálja.)
Meg egy ilyen légköri mintázatból nem nagy kunszt kicsit odébbra is kiszámítani a legjobb becsült adatokat.De elég nagy kunszt. És minél odébbra? Fix mérőhely egy pár van az országban, onnantól kezdve már csak becsülni lehet. Nincs az a számítási kapacitás, ami 20 km-es területekre kiszámolná a várható időjárást. Accuweather is egy közeli ismert pont értékeit írja ki, nem számol az semmit sem.
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
Kékes525
félisten
válasz
aprokaroka87 #98132 üzenetére
+ Bárki, aki tudna segíteni:
Tudnál még abban segíteni, hogy a 10-nél nagyobb számokat egybe ejtse ki a Mariska? Most például a "11"-et "egy - egy"-nek ejti a "tizenegy" helyett. Megpróbáltam beírni a kiejtés változtatásba (ceruza ikon) "11" inputhoz a "tizenegy" outputot de ez nem segített, változatlanul külön - külön ismeri fel és ejti ki a számokat.
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
A K9 levelező kliensben beállítottam, hogy "beszélgetés nézet"-ben mutassa a leveleket, de külön csoportba rendezi az érkezetteket és egy másikba a küldötteket. Ez így nagyon zavaró. Van erre valami beállítási lehetőség amire még nem jöttem rá, vagy ez ilyen?
Köszi előre is!
-
IT_Sup_Zoli
újonc
válasz
aprokaroka87 #98162 üzenetére
Nem, erről: IneTracker GPS nyomkövető
Elismerem, megtévesztő.
az egyikkel követni, a másikkal követetté válni lehet.
-
e.szaber91
csendes újonc
Üdv!
Ma csináltam egy gyári beállításra visszaállást a Lenovo Vibe Z2 Pro telómon, és most tűnt fel, hogy a google play-el van egy kis gubanc. Ha egy alkalmazásnak a véleményezők profiljára koppintok, akkor a play áruház leáll. De ez az első 3, alapból megjelenítendő felhasználó esetében nem áll fenn, csak ha rábökök arra, hogy összes vélemény, és a 4. véleményező profilját már nem tölti be (és az utána lévő többiét sem), hanem egyszerűen leáll a play.
-
fdisk
őstag
válasz
razorka777 #98158 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
IT_Sup_Zoli #98161 üzenetére
erről van szó?
-
IT_Sup_Zoli
újonc
Ezt az alkalmazást milyennek találjátok? http://goo.gl/LUUTBz - IneTracker
Minden vélemény érdekel... illetve ha valakinek mondjuk nem megy, az is.
-
air
nagyúr
válasz
razorka777 #98158 üzenetére
Feltéve, ha rootolt a készülék.
Ellenkező esetben az alkalmazások kizárólag a saját mappájukba tudnak írni az SD kártyára. -
fdisk
őstag
Segítség kellene.
Nem rég tértem át 412-ről 442-re. (stock)
A probléma az, hogy a tb "nem áll rendelkezésre elegendő szabad tárhely" - re hivatkozva nem ment semmit sem le.
A visszaállítás működik rendben, de a backup nem.
A külső sd-re van állítva, hogy oda mentsen. Itt van kb 15 giga szabad hely.
A belső is van kb 9 giga.
A rendszer romon kb 500 mega.
Így viszont nem ér semmit sem.
Mi lehet az ok? -
nababika
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #98155 üzenetére
Ezt 100+ jegyzet eseteben nem neveznem egyszerunek.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van arra app, hogy egyszerűen atkoltozzek Evernote-bol Keep-be ?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
StarKiller89 #98148 üzenetére
Rootolni mennyire lenne nehéz űgy?
vagy pedig elkapatni log-al hátha jegyzésre kerül. -
harcikoca
senior tag
Udv. Tud valaki ajanlani egy jo Timelapse progit androidra? Jo lenne valami stabil, es ha futna hatterben az sem lenne hatrany. Anglia-Magyarorszag utat szeretnem felvenni.
-
Mr.C
őstag
válasz
Krill77 #98137 üzenetére
Zene lejátszó mind nagyon keveset fogyaszt. Sztem a gyári a legkevesebbet (nem tudom, milyen telo, milyen rom)
Bluetooth meg én is szoktam kitolni a hangot, viper4android szépen visz mindent, tökéletesen. Eq programmal van ott a gond, azt kell lecserélni
T_chris: huh elixir esetleg? Abban szinte mindent ki tud rakni az ember (szinte)
Szerk: nézd! mit találtam! pedig csak beirtam -
törölt tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani valami barométer widgetet?
-
Kékes525
félisten
Nem tudom hogy hogy értetted, "a magyar nyelvet akkor se támogatja, hiába tudja az SVOX". Nekem rendesen megy az Endomondoban, fordítja (pontosabban felolvassa a saját kiegészítésemmel) a számokat és azok paramétereit, azaz az edzés teljesítmény adatait. Az eredeti angolja nekem túl gyors.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #98140 üzenetére
Esetleg a Vocalizer-t kipróbálhatod még, vagy a Google Szövegfelolvasó-t is, mivel már ez utóbbi is tud offline magyarul.
Nekem az SVOX-al az volt a bajom, hogy például az NB-t úgy olvasta, hogy nota bene. Pedig nem annak, hanem a Nemzeti Bajnokságnak a rövidítéseként szerepelt a cikkben. De akadtak még érdekességei, én meg nem fogok minden problémás szót egyesével felvinni. Mondjuk a meccsek eredményeit se normálisan olvasta, mert kimondta a kötőjelet. Vocalizer-ben legalább be lehet állítani, hogy az írásjeleket ne olvassa fel.
-
Kékes525
félisten
válasz
aprokaroka87 #98138 üzenetére
Ez nem hiszem hogy gond, hisz a Mariskának az a dolga, hogy magyarul beszéljen. Hirtelen nem tudok olyan szitut, aminél ez gond lehetne.
-
Krill77
őstag
Hi.
Van infó arról, h melyik zene lejátszó fogyaszt legkevesebbet? Masik kérdésem. Azt vettem észre ha Bluetooth hangszórón halizok zenét, az eqban a basszust nem lehet állítani. Létezik valami megoldás erre? Olvastam egy bass booster.apk-ról. Talan ezzel?
Köszi. -
Kékes525
félisten
válasz
aprokaroka87 #98132 üzenetére
Tökéletes! Köszi!
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #98118 üzenetére
Ha van root és xposed, valamint letiltod a Play Szolgáltatások-at, akkor pontosabb előrejelzést kapsz.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #98129 üzenetére
Szerintem jobb lenne a fórumnak ha nem erőltetnéd a "segítség nyújtást" mert fabatkát se ér csak össze vissza beszélsz állandóan.
-
Kékes525
félisten
A Runtastic helyett feltettem az Endomondot. Ez úgy tűnik jobb, főleg mert stabil.
Installáltam hozzá az Classic Text To Speech Engine és a SVOX UK English Victoria Voice, SVOX Hungarian/Magyar Mariska kiegészítéseket, mert nekem túl gyors a beépített angol és ezért nagyon kell figyelnem.Problémáim a következők:
1. Magyar nyelvnél a számokat magyarul ejti, de a paramétereket (idő, távolság) angol szavakat magyar kiejtéssel (úgy ahogy írom: second, minits, kilometers). Ez egy kicsit zavaró. Hogy lehetne megoldani, hogy ezt is (paramétereket) magyarul ejtse ki?
2. Az angol is jó lenne, ha lassítani tudnám a kiejtést, de hiába próbálom, vagy be se lehet a telefon beállításai között állítani, vagy a programon belül hiába állítom nincs hatással a kiejtés sebességére.
Minden segítséget előre is nagyon köszönök!
-
aprokaroka87
nagyúr
Én letiltottam az eszkőzkezelőt és megoldodott a gond.
De elöször tudni kellene hogy mi váltja ki a dolgot,aztán mérlegelni hogy a problémát elfedjük vagy megoldjuk gyökerestől,de akkor előfordulhat hogy nagyobb baj lesz.
Gondolom azzal tisztában vagy hogy rendszer appokat nem tiltunk ész nélkül?
-
xSide
őstag
válasz
StarKiller89 #98124 üzenetére
Alkalmazáskezelőben szokás az adatokat törölni
-
Mr.C
őstag
válasz
aprokaroka87 #98125 üzenetére
hallod....
komolyan te nem a hibát akarod megkeresni és orvosolni azt, hanem az "amiről nem tudok, az nem fáj" alapon a tüneteket eltűntetni. Attól, hogy még nem fogja látni, attól még a probléma ugyanúgy megmarad (és ez vonatkozik a másik topikban való reklám elleni megoldásodra is ). A problémát megszűntetni kell, nem álcázni...no offense
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
StarKiller89 #98124 üzenetére
Nekem az eszközkezelő rendszer app dobálta fel indőnként.
De encached toast appal blokkoltam.Nézd meg nem-e neked is van-e olyan appod a rendszerben.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
aprokaroka87 #98122 üzenetére
semmi, érintetlen stock
képernyő alsó részén jelenik meg
Nexus 5 készüléken, azt elfelejtettem írnixSide google drivon belül mondod ezeket?
-
xSide
őstag
válasz
StarKiller89 #98121 üzenetére
Drive volt nálam a megtalált 6.0 alatt.
Adatok törlése megoldotta.
Azóta újrabeléptem és nincs hibaüzenet.
Jogosultságnak csak a tárhelyet adtam meg.Időjárás előrejelzésre a Morecast és a Transparent clock & weather (4 szolgáltatóval) jött be, főleg az utójelzésre tökéletes Időkép helyett 😀
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
StarKiller89 #98121 üzenetére
root és xposed van?
a képernyő közepén jelenik meg az űzenet?DS39:Én most az időjárás&radar appot használom,na ez sem pontos,max adott napra.
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
nincs tippetek, hogy melyik alkalmazás, dobálja fel nekem hónapok óta, hogy a "Hálózat nem elérhető!" üzenetet? nálatok nincs ilyen? stock 6.0.1, rohadt idegesítő már... -
DS39
nagyúr
válasz
nem az app jósol hanem az üzemeltetői. és valóban, közösségi időjárásjelentőnek tök jó az időkép, de 5 nap múlva tuti nem az lesz, amit jósolnak, hanem az vagy 4 vagy 6 nap múlva következik be.
(mondjuk ez sok más időjárásjelentő forrásra igaz)
-
unravel
őstag
válasz
-
aprokaroka87
nagyúr
komolyan valaki azt hiszi hogy hogy az időjárás igazodik egy alkalmazáshoz?
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Van olyan progi, amivel bluetooth-al tudok irányítani telóval tabot?
-
Mr.C
őstag
válasz
Juditta_56 #98111 üzenetére
Es így, hogy nem direktbe kapja, így jobban teljesít? Vagy ugyanannyiszor van kijelző hibád?
-
Juditta_56
aktív tag
Megnéztem mindkettőt, köszönöm, az Aida marad, de ha jól néztem, logot nem csinál, így nem tudom meg pl. a proci hőmérsékletét, ha nem tudom kezelni a képernyőt.
A harmadik frissítés van rajta (ha a bild verzióra gondolsz), 20160303 az utolsó, meglátom a következőt, bár, ha a frissítés lenne az ok, nyilván másnál is jelentkezne.
Tudom, hogy nem tesz jót, azért is tettem le a telót a szélvédő alól bal kézre, a beömlőnyílásra, árnyékoló is van rajta, de néha azért mégis süt rá a nap.
Kösz, még egyszer! -
Mr.C
őstag
Ajánlanám a Weather M8-et, de az is accuweather forrásból dolgozik, így ugyanolyan pontatlan lenne
-
mzso
veterán
válasz
Tesztelo.hu #98086 üzenetére
Az időkép-et megnéztem. A weboldal az egész jó, de az alkalmazás elég szedett vedett összevisszaág...
Miért nem tudják ezt a kettőt simán belerakni, úgy hogy az ember váltogathajton közötte:
Kb ennyi lenne amit akarnék. (Bár a részletes lehetne legalább egy hetes mit a met-é két nap helyett) De nem... Van helyette egy nagy strukturálatlan szemétkupac...
-
Mr.C
őstag
válasz
rayoliviero #98085 üzenetére
Hát akkor tiltsd le azt a jogosultságot (legjobb erre, ha nem tudod tiltani az xprivacy )
-
kutga
félisten
válasz
zsoltzsolt #98089 üzenetére
Akkor várok egy frissítést. Accuweather vagy ez a jobb?
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Próbálgatom az összegzésben ajánlott 3 e-mail klienst. Eddig talán a K9 a legszimpatikusabb, viszont létezik, hogy nincs benne címtár? Vagy lehet csak valamit rosszul állítok be?
Köszi előre is a segítséget!
-
hodostamas
addikt
wrf.idokep.hu
https://www.zamg.ac.at/cms/de/wetter/wetteranimationszépen végig kell pörgetni és megnézni milyen gócok lehetnek a közelbe.
-
mzso
veterán
válasz
kaciokos #98091 üzenetére
Tényleg, tehát neked mindegy, hogy esik pár csepp amitől még ugyanúgy nyírhatnál füvet vagy grillezhetnél, vagy rád szakad az ég?
Engem nem zavarna ha lenne mindkettő. De a valószínűségi értékek is sz@rok. A met.hu napok óta mutatott 10+mm-t mára, accuweather meg 50%-ot ugyanúgy mint tegnapra, amikor semmi nem esett. Mag meg szakadt, és megint esik rendesen. Magyarul nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged