- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
Nincs valakinek szüksége egy MINI Usb-s OTG kábelre? Még én rendeltem az ebay-ről, amikor úgy tűnt, hogy Aurora II-t fogok választani, viszont az Onda-nak Micro USB csatlakozója van... Akit érdekel pü
-
csibe1
addikt
válasz
dugesz77 #24033 üzenetére
Szép mennyiség.
Ahogy nézelődtem az Onda tabletek között találtam pár érdekes típust:
V701 DualCore 800x480-as kijelzővel,és pár oldalon volt V702-es is 1024x600-as felbontással,meg V801-est láttam ami kb,mint a V811 csak nem IPS-el.
Valamelyiket csak egyik webshopban láttam
-(onda-sale vagy ondatablet - ezek amúgy gyári boltok?)-,de volt olyat amit teljesen más oldalon találtam egyedül(V801,V702).
Elég nagy a választék náluk a 8"-os kétmagos tabletekből,mert a 801,811 mellett még ott van a Vi30(alu hátlap),és a Vi30W(műanyag hátlap) is.Győzd eldönteni melyik lenne az igazi.(#24034) hun_gery
Ezt kinek írtad?
Használhatnád a válasz gombot. -
-
Attici
őstag
Sikerült végig érdeklődnöm őket. Érdekes, hogy csak a HooTabletnél van raktáron a SmartQ Q8-as. Máshol mindenütt legalább 2 hét mire lesz. Ők vásárolták fel mind?
Vagy kamu, hogy rendeljem meg?Az Onda V811-re lehet magyar nyelvet rakni?
-
Attici
őstag
ONDA V811 Sale: $96.89 szállítással együtt?!
Ez biztos nem kóser! -
Tussky
tag
válasz
dugesz77 #23877 üzenetére
Hát a srác valami tablet mániás,összesen 35 van/volt neki ainol,teclast,window,cube,nexus 7,stb. Elsősorban arra alapoztam amit ő mondott,illetve amit az ottani fórumon írtak. Ő annyit emelt ki,hogy a window n70 illetve a cube mini nem melegszik annyira mint amennyire az AML8726-MX SoC-os tabletek amik voltak neki. Őszintén szólva ezzel nem is foglalkoztam,amíg nem említette meg nekem.
@Gege94: Pandawillről rendeltem ezt. Onda-val az volt a bajom,hogy a root-olásról nem kaptam tiszta képet Elvileg rootolva vannak gyárilag,gyakorlatilag akár melyik webshopba kérdeztem ennek pont az ellenkezőjét mondták. A Slatedroid-on annyit tudtam meg,hogy jó kis cucc a support is jó rá,ha RK3066-os lett volna én is azt veszem,de meggyőztek
-
csibe1
addikt
válasz
Tussky #23846 üzenetére
"lebeszéltek az Onda-ról vagyis inkább a V711-ben lakozó SoC-ról"
Az Onda V711-2-ben meg a többi kétmagos Onda tabletben,és még jópár másban pl. Ainol Crystal stb. is ez a SoC van.
Akkor az összessel valami gond van?Ezt kifejthetnéd egy kicsit bővebben vagy rákérdezhetnél náluk,
hogy mi a gond az Amlogic AML8726-MX-el? -
Tussky
tag
Slatedroidon kicsit olvasgattam,illetve PM-ezgettem pár emberkével. Sikeresen lebeszéltek az Onda-ról vagyis inkább a V711-ben lakozó SoC-ról,mindenki az RK3066-os tabokat preferálja.
Viszont N70 helyett Cube Minit ajánlottak,mert jobb a supportja valamivel és a kettő egyébként ugyan az. Említettem nekik,hogy a Cube-ról sok jót nem hallottam,főleg az U30GT-ről nem,de megnyugtattak,hogy a Mini nem szenved semmilyen betegségtől és teljesen korrekt cucc. Pandaról rendeltem is egy 16GB-osat,ha megérkezik,majd megírom,hogy milyen a tablet.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
dugesz77 #23820 üzenetére
Te sem tudod véletlenül, hogy a dualcore-os Onda tabletek mikor kapják meg a 4.1-et? Az utolsó hír, amit találtam az augusztusi volt, ebben azt írták, hogy már tesztelik, és nemsokára megjelenik, de most "csak" az 1.5 firmware jelent meg. Az viszont igaz, hogy a fórumokon sokan írták, hogy ez a rendszer stabil és nagyon jól használható.
-
Attici
őstag
Az Onda V811-re lehet valami frissítést rakni amitől magyar lesz?
Sehol sincs Q8-as! Már nem gyártják? -
Attici
őstag
Köszi!
Végre egy használható válasz! Csak mert nekem is szimpatikusabbnak tűnik ez a FreeLander P20-as mint az MTech atab 7G-je. Ebben a Great Versionban pedig benne van minden ami kell.
Onda V811-ről nem tudsz semmit?
Valaki vehetne már egy ilyen CHUWI V99-et, hogy valamit megtudjunk róla.
-
xylevi
tag
-
csibe1
addikt
válasz
pusihusi #23536 üzenetére
Az itt lévő hsz-eket olvasva nem valami jól sikerült,és a support se valami fényes.
(#23535) xylevi
Onda V712 - 16GB
most egy árban van a 8GB-ossal. -
xylevi
tag
udv
mar egy ideje olvasgatom a topikot...egy 7 colos dual core, 1 giga ramos keszuleket szeretnek vasarolni kb. 40 ezer forint kornyeken...Onda V712 tunik az informaciogyujteseim alapjan a legjobb ar/ertek aranyunak...velemeny? pro/kontra? elottem par hozzaszolassal valaki epp most rendelt egy V711-est...miert nem a 712-est? mert picivel dragabb? a 712es elso hatso kameraval is rendelkezik es nagyobb a felbontasa...
koszi a segitseget!
kozbe megneztem az ipadalternative.com oldalon a ket tablet arat, ott eleg nagy az arkulonbseg...mas oldalakon kevesebbet lattam...igy ertheto a rendeles oka...velemenyeket varok a 712esrol...
-
hun_gery
aktív tag
válasz
dragon1993 #23421 üzenetére
nézd még át ezt, meg ezt, ha megvan, ami tetszik, nézd meg máshol is, hogy mennyi, aztán kérdezz arról, amit találtál
Én ips paneles táblát vennék a helyedben .
Mondjuk ezt igaz, hogy 30usd-vel több, mint amit rendeltél, de lehet, hogy máshol van olcsóbban is (merimobiles nem épp a legolcsóbb)
window-ra, onda-ra, smartq-ra, mondanám első körben, hogy minőséget gyártanak, és van gyártói support/fw-frissítés is -
dugesz77
őstag
válasz
Tussky #23052 üzenetére
Hát valahogy én is így voltam vele. Vagy egy hónapig nézegettem a teszteket/videókat ,hogy mit is vegyek. Aztán valahogy felmerült az Onda neve. Utána néztem külföldi fórumokban elég jó vélemény volt szinte mindenhol róla. Egy kínai teszt győzött meg a minőségéről: http://group.zol.com.cn/1/707_9981.html
Nem szórakoztak,mellé raktak egy Ipad3-at. Szerintem nincs sok szégyenkezni valója.
RK3066 VS Amlogic vitához annyit ,hogy érdemes megnézni egy Onda dc mit muzsikál
Antutu alatt. -
csibe1
addikt
válasz
Tussky #23052 üzenetére
Az Onda V711-re rákérdeztem,és ezt írták:
The tablet is rooted?
NO. We can not root the tabletThe hungarian language is avaliable?
Yes.Does the touch screen work the recharging?
YES. -
Tussky
tag
Nagy nehezen körvonalazódik a dolog. Az alábbiak közül melyiket lenne érdemes megvenni ?
Amire kéne az filmezés + pdf olvasás + netezés.
Window N70 16GB
- 120 dolcsi, RK3066 és rootolható. A supportja viszont nem tudom,hogy milyen.Onda V711 16GB
- 129 dolcsi, Amlogic 8726-MX aminél az RK3066 jobbnak tűnik nekem,jó a supportja és csak jót olvastam róla,de nem tudom,hogy rootolható-e ?Onda V712 8G
- 139 dolcsi, kevesebb memória viszont 1280*800-as felbontás. Kérdés,hogy van-e egyáltalán értelme a dolognak 7"-es tabletnél. -
rokarudi
aktív tag
Van valakinek tapasztalata Onda gépekkel (elsősorban a v711 érdekelne). Főleg a Play kompatibilitás, ott is a Gameloft-os játékok érdekelnének. Lehet, hogy az Aurora II helyett inkább egy ilyen tablet-et vennék.
-
Attici
őstag
válasz
csibe1 #22872 üzenetére
Az Onda javára csak a memóriája szól, hohy jobb a kijelzője, mert IPS egyáltalán nem biztos. Az a baj, hogy a V811-esről nem írnak semmit. Olyan mintha még senki nem vett volna ilyet.
Custom romot sem láttam rá. A Q8-asnak viszont alu hátlapja, nagyobb aksija és jobb kamerája is van.
Nálam még a Rock X volt versenyben, mert specifikációkra messze a legjobb (papíron), de mégis mindenki panaszkodik rá. Ezért inkább biztosra megyek és olyat veszek amit dicsérnek, mert használni szeretném, nem szenvedni vele. -
Gijjom
csendes tag
Sziasztok! Ainol 7 Flame-re és Onda V712-re szűkítettem a kívánságlistámat. Elolvastam MINDEN fórumot, véleményt az Ainol megdöglő kijelzőjéről, a pattogó hangról, wifi vesztésről, a visszhangzó skype-ról, etc. meg az Onda-t is körbejártam, ott kevesebb a hiba, de nem tudok dönteni. Főleg, hogy az angol verziós Flame állítólag már biztató. Valaki meg tudja nekem mondani a tutit?
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22868 üzenetére
Azt hiszem kicsit félreértettük egymást.
Nem akarlak meggyőzni arról,hogy ezt vagy azt vedd.
Leírtam,hogy nekem mi jönne be,meg a SmartQ-nál keveselltem a tárhelyet ennyi pénzért,hiába a nagyon jó minőség.
A tárhely dolgot azért említettem,mert pár ICS tabletnél(CC One,Ghoo7000s) említették ezt a dolgot,hogy a bleső szabad tárhely kb 1,5GB amit szintén SD cardnak lát az oprendszer.
Az App2SD alkalmazást javasolták,de nem mindig segít a gondon ahogy olvastam.
A 8"-os Onda V811-et azért néztem,mert azon már talán jobban lehet a fórumot olvasni,és kb egy árban van a hasonló 7"-os IPS kijelzős tabletekkel.
Nekem is olvasásra - netezésre kellene, meg néha egy kis játék.Nem mindig van kedvem bekapcsolni az asztalit,hogy megnézzem a fórumokat,emaileket.
Aztán majd kiderül,hogy melyik lesz.Félig-meddig néztem csak,de nagyon jó film.Csinálhatnának az első három részből is hasonlót.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
csibe1 #22744 üzenetére
Nem értem a várhatóan kisebb támogatottságú processzort! A tab-ban nem lehet cserélni a procit, a TI OMAP kódkészlet a jelenlegi legjobbnak megfelel.Tehát ha bármilyen másikat venne ugyanott van, az sem fejleszthető. A SmartQ a Nexussal egyidőben jelentette meg a 4.1 es JB-t, jóval a többi kínai gyártó előtt. Semmilyen gondot nem jelent, hogy 4 GB belső memóriája van, szinte semmit sem tárolok ott, a 16 Gb-os kártyát sem tudom kihasználni. A programok által használható belső memóriahely 1 Gb, ez a lényeg.
Nekem a kiválasztás egyik szempontja volt, hogy ne kínai gyártású legyen a proci. (májusban - azóta megjelentek újabb fejlesztések)
Az Onda gondja lehet, hogy nincs rootolva a gyári fw. [link]
Kovigyurinak
7" GPS, FM transmitter stb,... Smartq K7. [link]
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22711 üzenetére
Szép ára van,nekem 159$ lett a vége (HongKong/Singapore Register Mail).
Annyiért már inkább egy Onda V811-et vennék (139,90$),Registered Air Mail-el feladva kijönne 155,40$-ból.
A SmartQ-t már a tabletben lévő processzor várhatóan kisebb támogatottsága,és a kevés tárhely miatt is hanyagolnám.
Esetleg egy Onda V711 +1 év garival az előbbi összegért. -
csibe1
addikt
válasz
Attici #22685 üzenetére
Az Onda azért nem rossz cucc,legalábbis itt a fórumban jó minőségűnek írták,és legalább van normális támogatása.
A Hyundai Rock X igencsak friss még,kellene róla teszt,lehetőleg itthoni.
A SmartQ tabletekre nem hallani panaszt,de az árazásuk kicsit húzós,a SmartQ S7 180$ körüli árába beleférhetett volna a 4GB-osnál nagyobb háttértár is.
A saját honlapjukon látom olcsóbbak a tabletek,de az adatlap nem valami részletes pl. kijelző panel nincs feltüntetve hogy IPS vagy LED vagy akármi. -
Attici
őstag
válasz
Tussky #22672 üzenetére
Nálam is az Onda V811 +
:IPS panel, Dual core1.5GHz, 16GB memó, jó támogatás
-: műanyag hátlap, senki nem tud róla semmit, előlapi kamera 0.3MP, 4400mAh-s akku
Hyundai Rock X +
:nagyon szép, fém hátlap,IPS panel, Dual core1.6GHz, 16GB memó, elöl-hátul 2MP kamera,Bluetooth, könnyű
-: semmit se tudni róla, támogatás szinte 0, kitől veszi a Hyundai?4400mAh-es akku
SmartQ Q8 +
:Jó támogatás, jó minőség, jókat írnak róla, elöl-hátul 2MP kamera,4800mAh-es akku
-: nem IPS, 1GHZ-es dual core, 4GB memó, alapból nem tud magyarul, nehéz
tabletek között tart a vacilálás, de egyenlőre a SmartQ tűnik nálam befutónak. De 8"-osból valahogy eleve kisebb is a választék.
-
-
Tussky
tag
Innen már rendelt valaki ? Ahogy látom az Onda tabletekre elég jó a support a Hyundai-ról meg a mai napig nem derült ki semmi értelmes.
Illetve V711 V712 között ahogy látom a különbség a felbontásban és elvileg az akkuban van. A felbontás miatt nem feltétlen venném a V712-őt,de az akku elvileg +2000mAh ami lehet,hogy csak erős marketing.
-
zoleee24
tag
Kivárós...
Sajnos megint az van mint az Aurora esetében (elgondolás 5-ös, kivitelezés 1-gyes)Jelenleg hardveres problémával küzd a Flame, mint anno az Aurora I. (Itt a touchscreen vezérlővel van probléma, rosszul kezeli a firmware, 3 nap használat után meghal a kijelző, és vissza kell küldeni a tulajoknak)
Én várok vele legalább 1-2 hónapot, de ami valószínűbb inkább ONDA V712-ben [link] gondolkodom.
Ez szintén Dual Core 1,5GHz, 1280-as felbontás, fém hátlap, annyi hogy gyengébb kamera, de ez nálam nem számít.
-
Kh@oSz
aktív tag
-
zoleee24
tag
válasz
Attici #22622 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél nálam ez a sorrend
1. ONDA
2. SmartQ
3. HyundaiAz Onda mint gyártó komoly szintet képvisel a hazájában (videokártya, tablet, alaplap gyártás)
A támogatás is jó (2-3 hetente hivatalos firmware)Nekem is tetszik a V811, de egyelőre a V712-vel szemezek (nagyobb felbontás 1280 miatt)
-
Bagira01
veterán
190-215$-os kategóriában melyik 9,7"-os kínai tabletet érdemes venni? WIndow N90 dual core-t néztem meg az Onda Vi40-et. Onda-ba tetszik, hogy ipad kinézete van, Window-ba meg van bluetooth és hátlapi kamera illetve nagyobb akku és olcsóbb is
-
Attici
őstag
Az Onda V811-ről vagy az Onda VI30W mi a vélemény?
Ismeri valaki? -
Kh@oSz
aktív tag
válasz
csibe1 #22535 üzenetére
Az onda-tablet.com-on valszeg valósabb leírás van.
-
-
zoleee24
tag
Onda supportjáról van valakinek infoja?
V712 [link] érdekelne, custom Rom,firmware stb..
Eléggé pofás cuccnak tűnik, kicsit megriadtam a Flame-től (a 3 napon belül önmagától meghal a kijelző sztori után, még jó, hogy nem szaladtam bele)
1280-as felbontásban nem nagyon van most más
-
Kh@oSz
aktív tag
Onda vi40 dual core, a hátsó kamerás típusa pedig a V971
(#22424) Attici
ONDA V811 Dual Core a felbontása alapján ez 4:3-as
-
hevizms
addikt
válasz
Kh@oSz #22402 üzenetére
Értem és kösz.
Viszont akkor nem értem hogy akármelyik youtubos videót nézem erről a tabletről amiben csinálnak antutu tesztet,egyiken sem ér el 7000-nél magasabb pontszámot.
A CC+ és a Myaudio legújabb gépei kb hasonlóan 8300 pont körüli értéket nyomnak mindketten,pedig azokat a rendszereket is frissitik szépen,főleg a CC.Ráadásul ha jól tudom a GPU is magasabb számú fragmenttel rendelkezik az emlitett tableteknél,mint az onda-nál.
Mégis ennyivel több pontszámot lehet vele elérni?Nem semmi.
Igaz a processzoruk különböző,na de ennyire?Ehhez csak gratulálni lehet az onda-nak.
-
Bagira01
veterán
Onda vif40-ről mi a vélemény pld az n90-hez képest. Valahol olvastam, hogy ipad minőség. Tényleg olyan jó?
-
hevizms
addikt
válasz
Kh@oSz #22370 üzenetére
Ez most egész pontosan milyen tablet és milyen pontszám?Onda Vi40?
Mert ha Antutu összpontszám,akkor az nem semmi!Több kiadása is van ennek a tipusnak?
Kiváncsiságból rákerestem és pld itt "csak" 7337 pontot ir a hirdető.
http://www.ebay.com/itm/Onda-Vi40-Dual-Core-9-7-IPS-Capacitive-1-5GHz-Android-4-0-ICS-Ultra-Thin-Tablet/261073673425Ekkorát dobna rajt egy új rom?
Mindenesetre rendesen lepipálja a hasonló tabokat.
-
Kh@oSz
aktív tag
-
roKas
tag
Sziasztok!
Most jött meg az Onda Vi40 d.c. tabletem.
Lenne egy kérdésem.
A rendszerből jó kínai szokás szerint törölték a magyar nyelvet, de ettől függetlenül nem lehet valahogy rávenni az appokat, hogy a magyar nyelvet használják? -
zoleee24
tag
FYI!
Aki Ainol tabletet szeretne venni, annak a Spemall-t ajánlom.
Sikerült beszélni online velük, minden esetben A!-kategóriás Novokat kapnak, mivel hivatalos Ainol márkakereskedők, és ők valóban végigtesztelik mindegyiken a wifit, screent.Még mindig ONDA V712 és Ainol Fire között vacilálok
-
didros
senior tag
Szerintetek melyik tabletnek lehet hosszabb az üzemideje: window n70 (rokchip) vagy Onda v711 (Amlogic)?
-
didros
senior tag
-
zoleee24
tag
válasz
heady91 #20258 üzenetére
bocs elírtam nem MX6, hanem M6
a quad core a Pipo-ra vonatkozottitt egy összehasonlító táblázat: PiPo1 vs Ainol Flame vs ONDA V712: [link]
néhány oldalon quad core mali-nak írják az Ainol Flame-et.
Ez a 3 típus jöhet most szóba most a nagy felbontással: PiPo U1, Ainol Flame, Onda V712,
én csak ezeket nézegetem.
-
zoleee24
tag
válasz
heady91 #20253 üzenetére
egészen korrekt ár,meg aztán nem kell izgulni a vám miatt sem
,
viszont most nézem, hogy ez Amlogic 8726-MX és nem MX6, plusz nem MP4, hanem csak MP2
Bár nekem csak egy normális kijelzőre van szükségem ebook olvasásra szóval nem rossz cucc ez.nem arra gondolok hogy noname, hanem hogy lehetnének ezek a kínaiak kicsit kreatívabbak névadás terén mi az hogy ONDA, PiPo, stb. eléggé furán hangzanak,persze tudom hogy odakint ez márka. Kicsit többen vannak mint mi az EU-ban
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
didros #20199 üzenetére
A helyedben rádobnék egy kicsit a V712-re bár ha nem kell a nagyobb felbontás akkor felesleges.
Én pandaról rendeltem singpost-tal (+4$) , kicsivel többre jön ki mint az ondatól viszont 10 napon belül megjön. Az ondatól rendeltem tokot hozzá de onnan bő 3 hét alatt jött csak meg. -
Kh@oSz
aktív tag
válasz
dugesz77 #20176 üzenetére
Nah végre valaki aki még Ondat választott.
Nem értem miért nincs annyira felkapva ez a márka pedig brutál jók főleg a vi40 dual core. Total ipad érzetű anyaghasználat és kijelző.
Lassan elvileg jön rá a jelly bean szal figyeld a honlapjukat!
Egyébként az utolsó frissítés után 9200at teljesített antutun a gép -
dugesz77
őstag
Ma végre megérkezett az Onda VI 40 Dual Core tablettem. Merimobiles-ről rendeltem, yanwen/ems expresszel(+35$). Kicsit húzósnak tünt a szállítás felára de gondoltam ha kiadok ennyit érte érjen ide biztonságban. 16-ikán adták fel tehát itt volt 6 nap alatt ha a hétvégét nem számolom. A durva az volt,hogy Euban a GLS szállította. Na mondom tuti vám de minimum áfa. Semmi nem lett belőle. Megusztam,örülök. Amugy nagyon rendben van a gép. Kopp-kopp.
-
heady91
tag
Sziasztok!
A kovetkezo 1-2 honapban tabletet szeretnek venni (megint). Eddig egy Asus TF101-em volt nekem is, de sajna el kellett adnom. Most 7colos tableteket neztem ki. Atlagos felhasznalasra, filmezesre, netezesre, semmi komoly. A lenyeg, hogy minimum 5 orat birja, mert sokat kell utaznom.En ezeket neztem ki:
Onda V712
Ainol Novo7 Aurora II
Ainol Novo7 Fire
PiPo U1Ezek kozul melyiket ajanlanatok? Illetve termeszetesen nyitott vagyok masra is, de maximum
£110-ig.Elore is koszonom!
-
devast
addikt
válasz
Chaser #19585 üzenetére
Most meg nem mondom pontosan a vezérlő ic típusát, de több helyen láttam, hogy olyan van benne, ami 3,8" -hoz való specifikáció szerint. Működni működik vele, kérdés, hogy hogyan. Nekem nem volt aurora2-őm, erről nem nyilatkoznék
A wifi-nél meg ők voltak a hülyék, gyárilag egy fóliával jön az antenna, ami kell rá. A gyártósoron persze ezeket sikerült leszedni valahogy
Bővebben itt lehet olvasni, ajánlom a known issues and solutions részt.ps: csomó más ilyen ips-es 7colos van.
Nem is tudom honnan kezdjem... window n70 dual core, vvsum k7, cube u30gt mini, smartq k7, onda v711 / v712 , stb stb dunát lehet rekeszteni velük.
Na most ebből a raklap cuccból kiválasztani azt, ami tényleg használható... ha ahhoz kell skill -
tjb007
nagyúr
válasz
Moonwolf #18924 üzenetére
Itthonról WayteQ xTAB-70w , ConCorde tab 7015, Kínából Ramos W17Pro, ONDA VI30, ICOO ICOU7, Window N70, SmartQ S7.
(#18925) GrooveHero
Az csak egy kiegészítő szolgáltatás, ha nem elérhető akkor ugyanúgy pozicionál mint a többi.
-
tjb007
nagyúr
"1280x768-as felbontással még nem láttam panelt."
Én sem de ez még nem zárja ki a létezését
Amúgy meg nálad a pont.(#18812) Kvazár
Teclast, Ainol, Ramos, Onda, SmartQ stb.
Lényeg, hogy amiknek nincs semmiféle márkája, magyarán csak annyi a neve, hogy V778AL azokat inkább kerüld. -
tjb007
nagyúr
válasz
Kvazár #18717 üzenetére
Az a probléma, hogy ennyiért ilyen felszereltségűt nem fogsz kapni sehol sem, maximum valamelyik szolgáltatónál mobilnet előfizetéssel.
Amit kinéztél az konkrétan tényleg a papírnehezék kategória, amire te használnád talán elég is lenne de én nem ajánlom, hogy megvedd (a 3G az meg olyan mint a többi kínai táblánál, USB stick -kel működik).
40e forint körül (itthon 45) lehet már kapni normális 9,7 -es példányokat de azokban sem lesz 3G, GPS és BT.(#18718) Vikt0r
Hamarosan kapható lesz itthon a MyAudio 808DCC, ez beleférne a keretbe de GPS nincs benne (de mivel van BT ezért megoldható).
Kínából pedig ezek azok amiket számításba vehetsz (GPS és BT egyikben sincs):
ONDA VI30, Teclast P85, SmartQ Q8, Teclast A10T -
tjb007
nagyúr
válasz
fudi2002 #18565 üzenetére
Olcsóbban Teclast A10T, drágábban SmartQ Ten3, esetleg még egy 10,1 colos SmartQ T19 (ha bővebb információkra van szükséged a T19 -cel kapcsolatban akkor keresd vamzit, neki ilyenje van).
Mindegyiknél van support, ha van új frissítés akkor azt az oldalukon (Teclast, SmartQ) megtalálod.(#18566) Mankó
Az IPS -nek nagyobb a betekintési szöge, szín gazdagabb és jobb a kontrasztja is, egyes fajtáinak (IPS+) elég magas a maximálisan elérhető fényereje.
Ha van rá lehetőséged nézz meg egy IPS és egy sima TFT paneles modellt.(#18571) CHIPman
Itthon hamarosan kapható lesz a MyAudio S8 DC ami feltételeknek megfelel, az ár/érték aránya egész jó csak kár, hogy nincs support (a lassan két hete írt és elolvasott levelemre még annyit sem írtak, hogy bú vagy bá).
Kínából rendelve elég nagy a választék, ár szerint növekvő sorrendben:
Ramos W17Pro, ONDA VI30, ICOO ICOU7, Window N70, SmartQ S7, SmartQ K7
A két SmartQ különösen ajánlott. -
kisda
aktív tag
válasz
tjb007 #18545 üzenetére
Ezt gondoltam valahogy, mégiscsak A8 mag.. Ami alap órajelen igaz 1008 Mhz... Csak ezért kérdeztem.
(#18544) derrik
Tartósan 1100 mhz-en járasd maximum. Én azt figyeltem meg, hogy 1008 mhz-en minden szép és jó, működik midnen ahogy kell, viszont 1152 mhz-en egy idő után kilépked játékokból,esetleg alkalmazás nem indul el, stb. Igaz 1152 mhz-en lényegesen több az fps játékoknál... főleg Modern combat 3 -ba.
Onda VX610W luxury gépről van szó, utólag tettem fel a legfrisebb ICS-t rá. Nagy parasztvakítás volt,hogy hirdetésben 1.5 Ghz-et írtak max órajelnek az A8 magra...
Üdv : Dávid
-
Kh@oSz
aktív tag
Csak hogy fényezzem az Onda-t és megcáfoljam hogy a kínaiak inkább adnak ki új tabletet mintsem új firmware-t, a Vi40 egymagos változatára ami már fél éve a piacon, van nem sokára lesz Jelly Bean
[link] sőt már youtube-on van is videó róla.
Remélhetőleg a dual core verzióra is jön hamarosan -
Crytek
nagyúr
válasz
Kh@oSz #16398 üzenetére
Csak meg akartam nézni hogy néz ki ez a követés! Mindegy majd úgyis megtudom ha magyarba ért mert vámról értesítenek majd hogy fizetni kéne még + 15 ezret mert nem az volt a csomagban ami rá volt írva.
Már lerendeztem lélekben hogy buktam ezen.Remélem majd beleegyeznek majd hogy kicserélik egy Onda-ra ha nem fog működni! -
Kh@oSz
aktív tag
Nos megérkezett a pandawillről az Onda vi40 dual core. Majd lehet csinálok videót, meg pár sort írok ha érdekel valakit. Első benyomásra uhh... Igaz eddig nem láttam olyan sok tabletet de a kijelzője valóban ipad szerű. Gyárilag 3 cpu mód választható és brutál gyors eddig. Anyaghasználata szintén kiváló és nagyon vékony!
Szerintem a kiszállítással is rekordot döntöttem mert 27-én késő délután rendeltem és ma hozta a postás (singpost). Ja és megúszta a vámot isA csomagra az volt írva hogy netbook és 24$
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
Crytek #16146 üzenetére
Én megrendeltem az ondat és utána beszéltem velük cseten hogy mikor dolgozzák fel és be is írtam a rendelési számot. Másnap már postázva volt és kaptam trackinget is. Sztem beszélni kell velük cseten. Én sem tudok angolul de felkészültem előre a mondatokkal googlefordítóval
-
Shoo
senior tag
Kh@oSz épp az előbb hívta fel a figyelmem az Onda VI40 Dual Core-ra...létezik, hogy tényleg 9205 pontot kapott antutun?
-
jFox
addikt
válasz
nightmare13 #15463 üzenetére
Kösz, ezt ismerem.
De ez csak 3,6".os. Tehát inkább telefon méret.
Találtam a Vakerán egy olyan márkát, hogy Onda, ez mond valakinek valamit?
Van 5", 7" tablet elég baráti árban. Gondolom kinai import. -
gps76
őstag
Használt voda smart tab 7-ről mi a véleményetek?
mert a párom el akarja kunyerálni az Onda vx610-est,és akarhék venni valamit de kétmagost,mert az ics ”megkergül” egy ilyen procitól,meg az 1 giga ram is megteszi hatását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged