- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Szoftveres support
Persze CM9 megtalálható hozzá. Aki keres az talál.
-
zedok
őstag
Nem kel elhinni természetesen
Csak megosztottam ezt a dolgot mint lelkes felhasználó, erre jó a fórum, gondolom én. Ebben van a standby idő,játék,film is stb.
Szóval vegyes használat!
Másrészt az akku problémás embereknek nem tudom, hogy cserélve lett-e, gondolom a hétfői napon első dolguk volt, márha belefért az idejükbe -
zedok
őstag
Akkor próbáld ki személyesen!
Megjegyzem, ma filmet néztem rajta, jegyzeteket olvastam, wifiztem (Internet), 22 órája megy, momentán épp édesanyám szórakozik vele receptekkel, most van 53%-n. Természetesen nem volt folyton wifin, félreértés ne essék, de amikor kellett akkor igen.
-
zedok
őstag
EZ se semmi.. a 16GB-s 66ezer HUF, legalábbis a ph! cikke szerint.
-
zedok
őstag
Mivel a boltokban nincsenek kiallitva (egyelore) en ajanlom figyelmetekbe a wayteq es a concorde oldalait!
Illetve azon belul az elerhetoseguket (cim+telszam) es van kiallito terem, nyomkodni lehet a keszulekeket stb. Szoval egy kis utazast meger, mar akinek belefer persze!
-
zedok
őstag
válasz
pinnacle #12975 üzenetére
Az utóbbiról (Point..) nem sokat tudni. Persze azon kívűl amik le vannak róla írva a különböző webshopokba ( de a belső vas gondolom Allwinner itt is)
Talán a support is minimálisabb, míg a másik kettőről (WayteQ és ConCorde) ezen és más fórumokon is megtalálod és kaphatsz segítséget.Illetve, abban van BT, ami lehet neked szükséges. Érdemes átgondolni, listát írni arról, mi is kell VALÓBAN egy ilyen táblagépbe Neked!
Ja ami lemaradt: Érdemes elmenni kipróbálni mindegyik készüléket, hogy ne a vásárlás után koppanjon az áll, mert nem tetszik pl a háza
-
zedok
őstag
Hali!
Vacilálok a két tab között (xtab 100is vs. concorde 9.7) és a kérdésem az lenne, hogy e két tab közül melyiknek "erősebb" az akksija (melyik bírja tovább)?
Mert ránézésre rendben 8000 mAh "tyűű az sok", a 3750 mAh meg "kevés". A valóságban hogy lehetne utána "számolni" vagy valami konkrétabb értéket kapni afelől, hogy mekkora is a különbség? Vagy ezt csak tesztelések után derülne ki, hogy melyik bírja jobban?Remélem érthető voltam, köszönöm a válaszokat!
-
zedok
őstag
Érdemes kivárni az R2000-es tabletet vagy a teljesítményben annyira nem fog érződni az a 2 mag? (illetve akkuidőben) Pontosabban mért is jobb a 2 mag az 1-nél? Kéne egy kis okítás!
-
zedok
őstag
R2000-ről mi a vélemény? Vagy legalábbis ami processzor van benne még mennyire számít "újnak"? És megéri az árát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest