- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Nagyon jó a gép gratulálok hozzá. Az enyém kb. 4 hete jött meg azóta semmi hiba nem jött elő,piszok gyors és szépen teszi a dolgát.
Nem is tudom miért nem választják többen az Ondát. Elég megnézni a kínai oldal,hogy miket gyárt és nem gyártat (alaplap,videokari) rögtön kiderül,hogy nem egy rizsföldi sátras dzsunka gyár.
[link]
Hamarosan jön a JB rá jó a support (pont ma jelent meg hozzá új firmware)
Állítólag az uj firmware-el 10000 pötty fölött van AnTuTu-val (most nálam olyan 9500 körül mozog) -
kelzsoca
félisten
Vettem egy Haipad m10 jelü 10"-os tabletet.
Hol-hogyan, milyen állapotban (új vagy használt?)
Egyébként megpróbáltam a recovery-ből egy restore-t csinálni, de abba ütköztem, hogy nem találtam lehetőséget a menüben hogyan válasszam ki az opciót, mert nincs fizikai billentyű a kütyün, csak a menü és a vissza, amikkel csak léptetni lehet.
Valószínűleg a power gombra van megoldva az OK/ENTER funkció.
Milyen recovery van a gépen?
-
szaszapi
őstag
nem tudom mennyi a kereted,de nekem Zenithink c91 van ami már kapacitív kijelzővel bír.és pozitív csalódás az egész tablet.Nyomkodtam jópár készüléket már,de ez a kapacitív kijelzős Zenithink nagyon jó.Frissítések jönnek rá szépen.Amire átlagember használja avval bőven megbírkózik.Full hd filmeket is viszi mint a vaj.Ami negatívum talán a gyenge hangszóró.A kijelzője pedíg nem olyan rossz,nyílván nem ips panel van benne,betekintési szögei oldalról és felülről egész jók,alulról rosszabb csak a helyzet.Én nagyon megvagyok elégedve vele.
-
DJGABI
addikt
DealExtreme kínai bolt[link]. Hogy vám lesz-e azt csak a jó isten tudja... Hong Kong postával, meg általában gift-ként küldik a csomagokat, szóval valószínűleg megúszod.
A gépről: így elsőre egy tök átlagos kis A8-as no name tablet. Nem tűnik rossznak. De ha egy minimálisat hozzá tudsz tenni, akkor már Zenithink C71-et [link] kapsz ami még mindig csájna, de azért minimálisan nevesebb már (hogy ez mit jelent? jönnek hozzá folyamatosan a frissítések, a legutóbbi pl múlt héten: [link]). + újabb proci van benn ahhoz képest, amit kinéztél. Esetleg még Roxaz gépeit nézd meg: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest