- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijjom
csendes tag
válasz
dragon1993 #25409 üzenetére
Sztem a "paypal open dispute deadline" 45 nap, nem 30. Nekem is megoldódott a problémám a merimobiles-nál és postázták a tabletem, ahogy azt írtam. Rendeltem én már owntán, ebayen, aliexpressen, amazonon, satöbbi de messze a merimobiles volt eddig a legelérhetőbb és legtürelmesebb (elég hisztis vevő vagyok ugyanis). Persze, ettől még a Te döntésed.
-
Gijjom
csendes tag
válasz
dragon1993 #25071 üzenetére
Szia. Nekem ugyanez volt: rendeltem egy Smartq S7-et, majd a 4. napon kérdeztem tőlük chaten, h mipálya, h "awaiting fulfillment"? Akkor írták, h sajna a tablet nincs raktáron, de ha virítok még 30 USD-t, akkor kapok Smartq K7-et, gps-szel, bluetooth-szal, ajándék EU töltővel meg screen protectorral. Eredetileg is ezt akartam, de így ki is jött 172 USD-ből...:-)
Ezután már minden okés: ma át is váltottak "Shipped" státuszra és kaptam tracking numbert is. Amúgy relax: a merimobiles talán a legjobbra értékelt kínai webshop: http://www.resellerratings.com/store/Merimobiles, http://www.webutation.net/go/review/merimobiles.com
Olvastam róla, h nem mindig tartják a 3 napos postázást, úgyhogy azért rájuk írhatsz lassan, csak hogy érezzék...
-
Gijjom
csendes tag
Sziasztok! Ainol 7 Flame-re és Onda V712-re szűkítettem a kívánságlistámat. Elolvastam MINDEN fórumot, véleményt az Ainol megdöglő kijelzőjéről, a pattogó hangról, wifi vesztésről, a visszhangzó skype-ról, etc. meg az Onda-t is körbejártam, ott kevesebb a hiba, de nem tudok dönteni. Főleg, hogy az angol verziós Flame állítólag már biztató. Valaki meg tudja nekem mondani a tutit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest