- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijjom
csendes tag
válasz
dragon1993 #25409 üzenetére
Sztem a "paypal open dispute deadline" 45 nap, nem 30. Nekem is megoldódott a problémám a merimobiles-nál és postázták a tabletem, ahogy azt írtam. Rendeltem én már owntán, ebayen, aliexpressen, amazonon, satöbbi de messze a merimobiles volt eddig a legelérhetőbb és legtürelmesebb (elég hisztis vevő vagyok ugyanis). Persze, ettől még a Te döntésed.
-
Gijjom
csendes tag
válasz
dragon1993 #25071 üzenetére
Szia. Nekem ugyanez volt: rendeltem egy Smartq S7-et, majd a 4. napon kérdeztem tőlük chaten, h mipálya, h "awaiting fulfillment"? Akkor írták, h sajna a tablet nincs raktáron, de ha virítok még 30 USD-t, akkor kapok Smartq K7-et, gps-szel, bluetooth-szal, ajándék EU töltővel meg screen protectorral. Eredetileg is ezt akartam, de így ki is jött 172 USD-ből...:-)
Ezután már minden okés: ma át is váltottak "Shipped" státuszra és kaptam tracking numbert is. Amúgy relax: a merimobiles talán a legjobbra értékelt kínai webshop: http://www.resellerratings.com/store/Merimobiles, http://www.webutation.net/go/review/merimobiles.com
Olvastam róla, h nem mindig tartják a 3 napos postázást, úgyhogy azért rájuk írhatsz lassan, csak hogy érezzék...
-
Gijjom
csendes tag
Sziasztok! Ainol 7 Flame-re és Onda V712-re szűkítettem a kívánságlistámat. Elolvastam MINDEN fórumot, véleményt az Ainol megdöglő kijelzőjéről, a pattogó hangról, wifi vesztésről, a visszhangzó skype-ról, etc. meg az Onda-t is körbejártam, ott kevesebb a hiba, de nem tudok dönteni. Főleg, hogy az angol verziós Flame állítólag már biztató. Valaki meg tudja nekem mondani a tutit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest