- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
A képen nem igazán látom a kapacitív gombokat, csak az alap ics kiosztást a képernyű alján.
De amúgy miért zavarna?
tvamos: linuxot és atomot legszívesebben a hátam közepére kívánnám, és azt is csak akkor, ha árva lányként születek újra!
Prien: 50$-ről indultam, 30$ a mostani kiszemelthez már végképp nem rakok, főleg nem egy 7"-os ért.
-
hevizms
addikt
Hát lehet,bár ha venni fogok még tabletet a meglévő mellé,ezek után már ez is szempont lesz nekem mint vidéki emberkének.
Nem azt mondom hogy naponta kell romcserét végrehajtani,de ha kell akkor hadd ne kelljen már többszáz km-t utazni és egy napot elcseszni ilyen miatt.
Szóval az tuti hogy én nem vennék ilyet ha nem helybeli vagyok.
De ez csak egy vélemény a sok közül,mindenki tudja ezt mérlegelni magában.(#13484) kelzsoca
ha így van,akkor is ez sajnos egy visszatartó dolog lehet a vidékieknek.
-
Jim-Y
veterán
Szia.
Jok a tapasztalatok, a készülék szép,a kijelzo is nagyon szép, jol lehet rajta olvasni, es irni sem veszes. Negativ viszont, hogy valoszinuleg selejtes peldanyt fogtam ki, ugyanis az egyik sarkánál elall a hatlaptol, a tobbinel nem. Tehat biztos egyedi eset.. de eleg gaz. Ha kicserelik akkkor viszont nagyon boldog leszek vele:-) majd meg irok
-
hevizms
addikt
A Concorde9,7 tabletje a saját tesztjük szerint üzemidőben világbajnok az tuti.
Gipsztigris irta nemrég:
"Nálam volt egy 9.7 IPS két hétig tesztre.
Én is csináltam üzemidő mérést. 8 órát nyúzták a gyerekek. Volt benne két film, internet és játékok. Egyszóval teljesen vegyes üzem, ami általában is előfordul. Fényerő kb.50-60%-on. Wi-Fi akkor volt bekapcsolva, amikor kellett. És nyolc óra után 23%-os akkumulátornál tettem fel töltésre."Az szerintem ebben a kategóriában egyenesen kiváló!
Összehasonlitásul: az én Teclast A10t 9.7 tabletem éppen 6,5 órát birt ki ma kb1/3-os fényerő mellett bekapcsolt wifivel folyamatos használattal(dokumentumot olvastam rajt végig).
Szóval nagyon meggyőző a Concorde. -
Mandarinn
senior tag
Ramos-ról , Cube-ról , Window-rólmár biztosan tudok.
Teclastéknak és az Ondának is gondolom csak idő kérdése. Ha nem akarják lehúzni a rolót. 99%-ra tudom mondani, hogy nekik is lesz még a nyáron valami dual core A9. Vagy Rockchip vagy Amlogic. De szerintem a Rockchip, hogy lehessen menőzni a "kvad kór" GPU-val
-
Mandarinn
senior tag
Ez engem is érdekelne hogy mennyire lesz érezhető a különbség egy 1ghz-es Cortex A8 és egy 2 magos 1,2-1,4Ghz-es A9 között. A játékokon kívül.
Mondjuk én nem pont ezt az R2000-et venném. Azt sem lehet tudni , hogy ez milyen gyártó. Lassan úgyis jönnek az Ondák meg Teclastok és társaik. Persze arra jó lesz, hogy megnézzük mit tud az RK3066.
-
Imy
veterán
Nem egésszen, amiben különböznek:
****************Yarvik *******Gho Tab
Processzor: ***1.2GHz *****1GHz
Belső mem: ***4Gb *********2Gb
Akksi: **********4800mAh *****3000mAh
Súly: ***********365gr *********350gr
Garancia: ******2év****** 1 év
Ára: ************38.990Ft *****29900Ft( a vastaggal szedett a jobb )
Ti melyiket vennétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged