Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01
üzenetére
Hogy mennyiért lehet eladsni bármit is az pont attól függ az eladási időszakban uo. vagy hasonló tudású új termék ára mennyi...taboknál 3 hónap nagy idő. Ma néztem bayről 32k lenne - persze ha nem fogják meg
-, ezt nézve nem nagy ára lesz neki pár hónap múlva. Persze mehet fentebb a $, de máris jönnek ki jobbak nem sokkal olcsóbban. Az is igaz, hogy jóval nagyobb tudásúak ezek mint az itthon kaphatóak azonos árban, de mivel itthoni gar nincs így nem lehet őket drágán eladni. Ha 30k alá becsúszik én is veszek egyet
devast: Ez nekem új. Konkrétan azt jelentené hogy nem valami pontos a beviteli felülete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mini PC
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
-, ezt nézve nem nagy ára lesz neki pár hónap múlva. Persze mehet fentebb a $, de máris jönnek ki jobbak nem sokkal olcsóbban. Az is igaz, hogy jóval nagyobb tudásúak ezek mint az itthon kaphatóak azonos árban, de mivel itthoni gar nincs így nem lehet őket drágán eladni. Ha 30k alá becsúszik én is veszek egyet
Dr.NX