- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
Sziasztok
Vennek hasznaltan egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0-t, de az eladonak csak a garijegy van meg, a blokkot nem talalja...esetleg valaki meg tudna maximalisan erositeni, hogy ha gariztatni kell a keszuleket, akkor eleg a garijegy? Esetleg ha mas tipusu tablet kapcsan van tapasztalat ilyen teren azt is szivesen veszem. Egyelore varom a valaszt, hogy pontosan hol lett vasarolva es megprobalok konkretan az adott boltnal vagy bolthalozatnal erdeklodni vasarlas elott, de minden tapasztalat leirast megkoszonok elore is.
-
xylevi
tag
válasz
laszlohu #40007 üzenetére
olvasgattam vissza eleg sok hozzaszolast, de nem nagyon tudtam leszurni egy osszefoglalot az uzemidorol...egy minimum ket magos, 1 giga rammal felszerelt 7 colos tabletnel ha csak az uzemido a fontos (3 oranal tobbet birjon, esetleg 6-7-8 orat), akkor mi a bestbuy/valasztek? lehet kinabol rendelve, de itthoni vetel is, az arat 30 ezer forint kornyekere lovom be, +-5 ezer...
-
xylevi
tag
hello
jo reg jartam erre...tobb mint 1 eve vettem egy Onda V712-est, tudasba pont eleg volt nekem, mostanra az akksi nagyon elgyengult, nagyon keveset birja, gondolom felesleges kuzdeni akksicserevel...nagyjabol megszolgalta az arat, tehat nincs gond, csak most beszereznek egy masik 7 colosat...a kerdesem az lenne, hogy most mi a best buy 30-40 ezer kornyeken 7 colos meretbe? erdemes hasznaltan egy Nexus-t levadaszni picit felpotolva a 40et vagy van valami 4 magos kinai, ami most nagyon megy vagy van valami itthon beszerezheto bestbuy (Concorde stb.)?
-
-
xylevi
tag
válasz
z0d1AK #27954 üzenetére
igaz nem tablet, de az en csomagom china posttal volt november 26an celorszagba elkuldve, tegnap vamkezelve, es most szoltak, hogy ki is vitte a postas
...egy 12000mAh-s kulso akksirol van szo, de most karacsony elotti rendelesre jo referencia...szerintem a 29ediken feladott is karacsonyig ide kene erjen...ezzel a kulso akksival mar az Onda V712-esem rovid akkuideje (ami az egyetlen negativuma meglatasom szerint a kutyunek, tokeletesen teljesit minden teren) is ki lesz kuszobolve
-
xylevi
tag
en is csak dicserni tudom az Onda V712-esem, most mar nehany hete hasznalom es tokeletesen mukodik 1.5.5-el...egyeduli jatek, amit felraktam az a Fifa 2012, de az hibamentesen fut...film, net, olvasas, kis fifa, kb. erre hasznalom, semmi hibat nem eszleltem, rootolva van, kinai appokat lepucoltam...azt kaptam amit vartam...a negativumlista nalam is csak egyre csokkent: gyenge akksi...most van uton egy 12000mAh-s kulso akku, ami ha megjon ez is meglesz oldva
-
xylevi
tag
válasz
perge666 #25851 üzenetére
a mammutba azt hiszem este 9ig nyitva vannak...en is 8 korul ugrok be, hogy csereltessem ki a ket napja vasarolt billentyuzetes tokomat, mert nehany gomb mintha be lenne torve vagy valami hasonlo, nincs meg a nyomasi melysege (ettol fuggetlenul mukodik)...esetleg ha valaki ilyen tokot vasarol nezze meg, hogy ferden all-e a tabletje benne (az enyem egyik also tartoja picit ferde) es a billentyuket is erdemes vegignyomkodni...ja es elsore miniUSB-set adtak, pedig normalt kertem, azt helybe kiszurtam, de nem gondoltam, hogy egyenkent vegig kene nyomkodni a billentyuket, ma ha kicserelik azt fogom csinalni...
-
xylevi
tag
hatha valakit erdekel: ma, november 8-an van nehany kedvezmeny az edigital-ba, tobbek kozt minden tablet kiegeszitore 20%
[link] -
xylevi
tag
válasz
Tenager18 #25708 üzenetére
ahogy nezem a pandawill-es linken amit beirtal, 3700as az akksi...esetleg errol valami tapasztalatot irsz majd? hogy wifi, jatek, film ilyesmi mellett mennyit bir es siman wifi nelkul? pl. csak film-mel...koszi...az Onda V712-esem egyetlen negativuma a 3000-es akksi, ami szuk 3 orat bir ki...
-
xylevi
tag
válasz
ugyeletes #25624 üzenetére
na most jol elbizonytalanodtam...en is vettem egy ilyen sima atalakito dugaszt (miniUSB-rol microUSB-re) es nem ment vele...azt hittem valami extra kabel kell, valami OTG-hez hasonlo, amivel aramot kap a billentyuzet...aztan neztem hatha lenne miniUSB normal USB atalakito es akkor plusz egy sima OTG-vel mar menne szerintem...de nem talaltam ilyent sehol...de most akkor azt mondod, hogy azzal a sima miniUSB microUSB atalakito kis dugasszal mennie kene siman es kene kapjon a billentyuzet aramot a tablettol? Onda V712-esem van...
-
xylevi
tag
valakinek van tapasztalata miniUSB-s billentyuzetes tok es microUSB bemenettel rendelkezo tablet osszekoteserol? vettem sima miniUSB-microUSB adaptert (egy sima egyszeru dugasz), amivel termeszetesen nem mukodik...gondolom olyan kabel kene, mint az OTG, amin keresztul el tudja a billentyuzetet latni arammal a keszulek...tehat vegulis egy olyan kabel kene, ami ugy mukodik, mint az otg, csak nem USB anya, hanem miniUSB anya (microUSB apa, ami megy a tabletbe, miniUSB anya, amibe majd megy a billentyuzetes tok kimenete)...ilyen kabelt sajna nem talaltam...esetleg valaki hasznal/talalt ilyen kabelt?
-
xylevi
tag
válasz
dabadab #25542 üzenetére
nekem a heten jott meg az Onda V712-m, ma volt idom vele foglalkozni, letoltottem az 1.5.5-os firmware-t a hivatalos oldalrol, microSD-re feltoltam, recovery mod, majd update.zip, patch.zip, siman felment, es mukodik fullosan minden (elotte ugyebar se a play, se a facebook, se a youtube nem ment...koszi a segitseget ezuton is smkb forumtarsnak, aki privatban segitett)...nehany ora nyomkodas utan a kis akksit lehet negativumkent emliteni (jatek, telepitgetes, netezes, folyamatos wifi, 2 es fel, 3 ora alatt lazan lemerul), tobbi tulajdonsaga szerintem megfelel
(#25532) mode19:
en innen rendeltem az Onda-mat: aliexpress
8an vagy 10en rendeltem, 12en feladta, swisspost-tal jott svajcon keresztul (pedig a rendeleskor china post volt kiirva, tracking is china post-ra utalt...valamit szerintem a vammal cselezett igy, sajat maganak elkuldte svajcba, majd onnan ide, a nyomkoveto oldalak folyamatosan, idoben frissultek), 27en vamkezeltek Budapest-en, 29en a kezembe volt a kutyu...szerintem korrekt elado, eleg sok ertekelese van...hogy milyen arakkal dolgozik a tobbi termekenel nem tudom, meg kell lesni...az Onda V712-met billentyuzetes tokkal 147 dodoert postazta...
-
xylevi
tag
az enyem is Swisspost-tal jott, akkor ezek szerint azert voltak ilyen gyorsak...valamit varialt szerintem a kinai srac, mert Svajcba kuldte sajat maganak vagy az altala oda bejegyzett cegnek vagy valami hasonlo, akkor lehet ha valami mas jarulekos koltsegei vannak vagy nincsenek a csomagnak (vam, afa stb...) es onnan jott tovabb nekem
-
xylevi
tag
válasz
spiritex #25323 üzenetére
nekem is 27en reggel 5 ora kornyekere irta a magyar posta nyomkoveto oldala a vamkezelest, aztan tegnap ki is hoztak az Onda V712-esem...egyelore csak keves idom volt tegnap este a nyomkodasara, de nekem bejon, azt kaptam amit vartam...137 dollcsiert szerintem korrekt kutyu, plusz 10 dodoert billentyuzetes tok
-
xylevi
tag
válasz
mipityu #24457 üzenetére
elegge gyanus volt az arazasa...az en aliexpressrol rendelt V712-esem allapota track-trace.com szerint: "12.10.2012 18:45 Departure from border point of origin country"...magyar posta nyomkoveto oldalan meg nem talalhato semmi info a tracking number alapjan...remelem hamar ideer es nyomkodhatom
-
xylevi
tag
válasz
motocoder #24281 üzenetére
19-ert??? megbizhato ez az oldal? eddig nem nagyon hallottam rola...ez eleg olcso ezert a tabletert...en ugyanezt neztem ki kb. 2 hete, aztan keresgeltem mindenhol, hogy honnan tudnam billentyuzetes tokkal a legjobb arba megkapni...vegul az aliexpressre esett a valasztas ([link]), megbizhatonak tunik az elado...pont ma egy hete, hogy megrendeltem, mar fel is adta, a vege 34500 volt bill-es tokkal
-
xylevi
tag
válasz
dragon1993 #24251 üzenetére
en onnan rendeltem a Lenovo A750-es telomat, marmint nem konkretan ettol az eladotol, hanem aliexpresstol...meg is jott normalis, semmi problema nem volt...speckon errol a tabletrol nem tudok nyilatkozni...de az elado megbizhatonak tunik...
-
xylevi
tag
-
xylevi
tag
udv
mar egy ideje olvasgatom a topikot...egy 7 colos dual core, 1 giga ramos keszuleket szeretnek vasarolni kb. 40 ezer forint kornyeken...Onda V712 tunik az informaciogyujteseim alapjan a legjobb ar/ertek aranyunak...velemeny? pro/kontra? elottem par hozzaszolassal valaki epp most rendelt egy V711-est...miert nem a 712-est? mert picivel dragabb? a 712es elso hatso kameraval is rendelkezik es nagyobb a felbontasa...
koszi a segitseget!
kozbe megneztem az ipadalternative.com oldalon a ket tablet arat, ott eleg nagy az arkulonbseg...mas oldalakon kevesebbet lattam...igy ertheto a rendeles oka...velemenyeket varok a 712esrol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged