- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
kelzsoca #32279 üzenetére
A CPU tesztelő szerint CPU: ARMv7 VFPV3, NEON (sun5i)
Boxchip Cortex-A8 Allwinner A13 (60,0 - 1008,0 MHz) van benne. Ez elvileg nem egy rossz processzor. -
LámaZ
addikt
válasz
kelzsoca #32268 üzenetére
Már nincs rá lehetőség.
Ha az androidos GPS jól működne, navigálni jó lenne (erre szánták!), mert ott nem is vehető észre a vibrálás, ill. nem is vibrál annyira.
Azon gondolkodtam, hogy felteszem rá a CyanogenMod-ot, de félek, hogy téglásítom, vagy ha fel is megy rá, a GPS nem fog rendesen menni, mert tudtommal a CM abban nem kifejezetten erős. -
crue
őstag
válasz
kelzsoca #32220 üzenetére
Azzal csak az a bajom, hogy a külső kártya lassabb és egyébként sem szeretem az ilyen megoldásokat. Inkább a gép árába fizetném, amit a kártyára kell költeni. Lehet, hogy ez csak az én vesszőpaipám, mert én pont elvagyok egy 16 gigás géppel bővítés nélkül és ezért húzom fel magam, amikor látok egy jó gépet 8 giga tárral.
A Gameloftos célozgatást meg ezúton köszönöm, de nem foglalkozom warezzal, miután szinte minden címet meg lehet vásárolni 1 dollárért 1-2 hónappal a megjelenés után, ha nem rögtön megjelenéskor. -
alázógyík
addikt
válasz
kelzsoca #32214 üzenetére
Egy 1GB-os Sandisk a kártya. Nem szeretné?
Formáztam, és Fat32.A képen látszik a kék betűs menü. Ott rá tudok rámenni a vol+/- gombokkal, de a vissza/kiválasztás gombbal csak visszadob a felkiáltó jeles hanyatt fekvő robotra.
Már csináltam egy erase chace, erase user data indítást is a másik vol gomb lenyomásával. Az se segített.
Még kipróbálom egy másik mem. kártyával, hátha....
Szerk.: Köszönöm a segítségedet.
Szerk2.: Mással kapcsolatban. cyanogedmod el tudja rontani a tablet tft vezérlését, érintés érzékelését?
-
violentSt
tag
válasz
kelzsoca #32042 üzenetére
Xtab100, es xtab70 es ezek a sajatok, mastol is kaptam megerositest
Ebbol adodoan el is szallt egy pixel par nap hasznalat utan
Am meg az erinett tipusok forumaiban is talalkozhattok a jelenseggel
De sztem ti is tudjatokIlletve az itt fellelheto tesztekben, cikkekben is rendre olvasni rola a mostaniban is
Ezert gondoltam ha tobbszor elofordult, akkor odafigyelhetnenek ra
Es valoban nem csak a wayteqet erinti de az o cuccaikkal volt efajta szemelyes tapasztalatom
Ezert irtam oket, illetve roluk ment a temaEzert nem is neveznem veletlennek
A masszivabb osszeszerelesu taboknak a hatulja egesz egyszeruen nem nyomhato be
Vagy ha meg is akkor maskepp van az alaplap elhelyezve, de valahogy meg is meg van oldva
Az alsobb szegmensben is -
Tomke
csendes tag
válasz
kelzsoca #29810 üzenetére
Nem, 40-ért láttam dci-t. Azóta utána jártam alaposabban, pontos dátumot nem találtam de hónap vége. Egyetlen gyenge pontnak az akkumulátorja tűnik, de 40 alatt 1280-as ips-sel eléggé szimpatikus a hazai viszonyokat tekintve. Ez már majdnem Ainol novo 7 szint, hasonló áron garanciával..
-
Kviky
tag
válasz
kelzsoca #28079 üzenetére
Ok, igazad van, elfogadom, amit írtál!
De én is, mint egy átlagos láma juzer próbálom a különböző fellelhető infok közül kiszűrni, hogy melyiket vegyek a lányaimnak karácsonyra.
A haverom által használt és javasolt Point of View Tab 25 7", melyeket használnak játékra az ő gyerekei, továbbá különböző elektronikai rendszerek felügyeleti kijelzőjeként és kezelő paneljeként és 10 fölött megvásárolt darabszám ellenére még egyel sem volt gondjuk, de pl. az Angry Birds-ből nem működik rajta az összes és "csak' 1 Ghz-es proci van benne...
vagy az előző kommentemben citált Concorde Tab One-t, melyről ezt is hall az ember, meg azt is, de 1,2-es procija van és magyar supportja...szóval végül valahogy az embernek mégis csak a fórumokból kell a "nép hangja" által győztesnek kikiáltottat megtalálnia...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
kelzsoca #23290 üzenetére
A legjobb, ha elmegy a Concorde irodába. Ott a többit is megnézheti és szagértői tanácsokat is kaphat!
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #21362 üzenetére
Jobb lenne fordítva, ha az alkatrészt adnák ingyen én meg beszerelném
Annyira nem bízok ezekben a csodákban hogy 2 év gar nélkül mernék venni ilyen összegben. Pedig összességében megéri tudását és árát nézve, akkuja is szép nagy. De a 10.1-es nagyobb felbontással is alig drágább, csak adnának rá normál 2 év gart.
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #18303 üzenetére
Ezt jó tudni. Ámbátor mi van akkor, ha más címére kérem a csomagot? Majd őt kezdik el zargatni?
z0d1AK: Hát a számlát nem én töltöm ki és nem én írom rá hogy GIFT...menjenek kopogni a feladóhoz, valszeg nagyon érdekelni fogja a dolog őt is. Sajnos nem vagyok se navos, se jogász, nincsen vámos képzettségem se, én aztán nem tudom mit kell bejelenteni...
-
szilchi
őstag
válasz
kelzsoca #18031 üzenetére
Úgy istenigazából nem tudom,mit is töltöttem le
.De a Panda fórumon is írta a srác,hogy "It's not a mod, it's recovery".De nekem aztán nem vili,hogy mi is az.Akkor ez mégsem egy módosított gyári rom?
Ha feltenném,akkor le kell törölnöm mindent a kártyáról?Régen a Wayteq-nél úgy emlékszem kellett.Remélem ez nem szórakozik annyit,mint az Xpad.Ott nem volt mindegy a kártya mire volt formázva és mekkora volt.De persze egy teljes backup-ot kéne csinálnom a jelenlegi gyári rom-ról,nehogy elfúrjak valamit ezzel.Bármi is legyen ez.
-
-
izisz
senior tag
válasz
kelzsoca #16959 üzenetére
Nekem sem kellett semmit beküldeni nekik, főleg nem proaktívan. Én úgy olvastam itt a fórumon, hogy csak akkor kell küldeni, ha kérik.
De az említett státusz azt jelenti, hogy befogadták a csomagot és "majd lesz vele valami"...
Nyugi Crytek, nem lesz gond, csak kicsi csúszás van. Nálam "living goods" volt rajta +20 dodó, hozzá se szagoltak. Mellesleg úgy be volt csomagolva, hogy lehet azért nem is akartak vele foglalkozni, felér egy műtéttel a bontás -
osztraksajt
őstag
válasz
kelzsoca #16850 üzenetére
Az ilyen 120-170usd kategóriában gondolkodom.
Erről a Ramos w13pro-ról tud valaki valamit esetleg? Ezek is előszériások még?
-
izisz
senior tag
válasz
kelzsoca #16833 üzenetére
Ne érts félre, nem akarok okoskodni, de hallottál már ilyen konkrét példát, hogy valakit utólag billentettek ülőgumón?
Egyébként - mivel itt olvastam a bizonygatás mikéntjét fórumon - kértem pandáéktól a rendelés leadása után egy számlalevelet ugyanazon értékről, ami a csomagon szerepelt. Hogy ezt hivatlaosan elfogadják-e adott esetben nem tudom, de mindenképp megpróbálnám paypal tranzakció export helyett azt beadni. Még mindíg jobb 50$ után fizetni, mint 220+$ után...
Bízom benne, hogy nem lesz igazad (hacsak nem vagy egyike a SZERV-nek és holnap reggel első dolgod lesz elővenni az összes Kínából érkezett csomagot felülvizsgálatra... ugye nem?!)
-
tvamos
nagyúr
válasz
kelzsoca #16669 üzenetére
Ha megoldodnak a keszulek koruli mizeriak... akkor erre.
Mondjuk a nagy mobil gyartok igazan kirukkolhatnanak valamivel.
(Samsung, Motorola, HTC, mittudomen...)
Igy elmegy mellettuk a vilag...
Magam reszerol egy 3G-s cumonak jobban orulnek.
MEg nem vagyok nagy ASUS fan sem. -
maiden8
csendes tag
válasz
kelzsoca #16660 üzenetére
Ezt a kérdést kerüli "ott" mindenki szándékosan.
Te tudod nagyon jól, hogy a WayteQ tabok korábban beharangozott megjelenési dátumai rendszeresen késtek és emiatt a felhasználók meg elkezdtek ok nélkül köpködni.
A ConCorde szándékosan nem mond már dátumot a 7015-ös modell óta csak egyszerűen megvehető.
Emellett készülnek még több nagy durranásra is.
Hárombetűs nicknevű ismerősünk épp ma szólt, hogy kész egy nemhivatalos Jelly Bean portolása.Ha kinn a forráskód akkor jöhet a finomhangolás és azt hiszem egy 4.1 Jelly Bean-es tab is jól hangzik. Holnap nem zavarhatom, de szerdán ebből tuti írok majd blogot.Készülnek még komplett kiegészítő csomagokkal is.
Én személy szerint nagyon várom a saját márkázott és romból támogatott ConCorde DVB-T vevőt a tabjaikhoz.
De van már Saját billentyűzetes tok,
http://www.concorde.hu/index.php?v=n&fk=tablet&csz=02-05-5612Saját autós tartó,
http://www.concorde.hu/index.php?v=n&fk=tablet&csz=02-05-5609Ennek is sokan örülnek, Saját USB2LAN,
http://www.concorde.hu/index.php?v=n&fk=tablet&csz=02-05-5614Szóval mindenórás a gyerek, de a tucatnyi értéknövelő kiegészítő ami a 97IPS Plus használhatóságát növeli, sem kutya!
-
Shoo
senior tag
-
Vovi1
aktív tag
válasz
kelzsoca #15879 üzenetére
Nem ismerem a programozás rejtelmeit, csak tippeltem, köszi a választ, értem. Akkor mi a megoldás?
Az elbukik mit jelent? tönkremegy a gép (nem ment) vagy csak a rootolás ezzel a módszerrel nem lehetséges?Lehet, hogy az összes, ebből a régióból rendelt kütyü hasonló gondokkal fog küszködni - az enyém tavaszi - áprilisi - májusi - kiadású (TI 2 magos,HD panel, 8" stb - egyébként nagyon jó)
-
Zanik
addikt
válasz
kelzsoca #15383 üzenetére
Jah, hát ez egy kicsit hülyén lett megfogalmazva
. A lényege az lett volna, hogy szeretném természetesen minél olcsóbban megúszni a dolgot, de ha kell, akkor hajlandó lennék akár annyit is kiadni érte (de ahhoz már nagyon jónak kell lennie). Ha kapok jó hangminőséget és képet 70-80ezerért, nyílván nem fogok többet kiadni egy drágábbra.
Amúgy köszi a tippeket, meglesem ezeket a 5-7"-os Samsung-okat!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kelzsoca #14582 üzenetére
Kindle 3-am már van, nem alkalmas képregényekre, max a walking deadre, ami fekete fehér.
Tehát tényleg, nekem nem kell semmi másra, minthogy képregény olvasóval megnyissa a cbz fileokat (telefonon már próbáltam), vagy ha azt nem is, akkor kitömörítem, és magukat a képeket nézegetni képnézegetőn keresztül.
Az, hogy most lassan kapcsol be, lassan reagál, meg ilyesmi, nem érdekel.A lényeg, hogy 10k körül maradjak.
Minden másra ott a laptop, kindle meg a sensation.
Mittu88: szerintem ennyi időn belül adják fel, de nem ismerem ezt az oldalt, ezért kérdezek itt, hogy esetleg hol érdemes még körbe nézni?
Illetve olyan oldal, ahol pp-t is elfogadnak (ebayen nem találtam megfelelő ajánlatot). -
Mittu88
senior tag
válasz
kelzsoca #14417 üzenetére
köszi szépen a kimerítő választ, de a haveromnak vettem az adaptert és övé a tablet is, ami még nem is gond. Viszont szombaton ment ki Hollandiába fél évre és mondjuk úgy, hogy kezdő felhasználó -> ha azt mondom neki: kernel, azt mondja "nem kérek, köszi".
Úgyhogy majd fél év múlva próbálkozhatunk -
pinnacle
nagyúr
válasz
kelzsoca #14287 üzenetére
Köszi! Akkor hangminőségben jobb a WayteQ.
Ez a billentyűzet tok a 100is-el is működik vajon, vagy van saját gyártmány is?
Amit felraktál a saját fórumába frissítést az firmware + ICS 4.04?OK! Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kelzsoca #14282 üzenetére
Köszi! Azért legalább úgy szól, mint a WayteQ 960BT vagy ZTE Blade? A ConCorde gyengébb volt.
Úgy emlékszem volt olyan a WayteQnél, hogy eltűnt az SD kártya. Ez a probléma megoldódott már? Most gyári tokkal adják. -
aag
őstag
válasz
kelzsoca #13994 üzenetére
Az a "vastag" keret nem másért kell, mint tartás közben ott pihennek az ujjaid, ha vékony a keret, könnyen hozzáérhetsz olyan területhez, ahol már az érintést felveszi, majd akkor megváltozik a véleményed
Nem! Nekem van egy tálcám a konyhában, amin lehet akármi, nem ér hozzá az ujjam a belsejéhez. Ugyanis van egy nem több mint kettő milliméteres pereme felfelé. Ez a módszer a tabletteknél is beválna. Végül-is mindkettő egy tábla.
Szóval az van, hogy a másfél-két centis keret erős túlzás. Csúnya ha mondom! Hidd el, hamarosan meg fog ez változni. (A netbookoknál is megváltozott. Rájöttek, hogy a 10.1"-os házába (majdnem) befér a 11,6"-os képernyő)
-
XDModesty
aktív tag
válasz
kelzsoca #13751 üzenetére
Engem kifejezetten érdekelne, hogy miért vesz valaki kisebb tabletet mint 10"? A 10 se nagy, filmnézésre még talán az éppen élvezhető kategória, netezésre olvasásra is kényelmesebb. Persze játékra is.
Igen, a buszon állva nem fogom tudni 1 kézben fogni és nyomkodni a 10est... De mi az oka annak h valaki 7est vesz? -
Djkepes
csendes tag
válasz
kelzsoca #13550 üzenetére
Nekem volt már pár kínai tabom, volt nálam galaxy tab is és ipad is van a családban tehát elég jól lefedtem már a skálát, kipróbálni lenne persze a legjobb de körbemehetek a városon háromszor hogy mindegyiket lássam, pedig egymás mellett lenne a legjobb.
Nem várok csodát tőlük csak ha van valakinek valami szemetszúróbb baja valamelyikkel az érdekelne. -
-
tvamos
nagyúr
válasz
kelzsoca #13517 üzenetére
Miert ne hasonlithatna ossze! Ha nem teszi, hogy valaszt kozuluk? Nem ertem ezeket a "ne hasonlitsd ossze mert..." posztokat!
Ellenben, ha azt irod, hogy az Archos dual core, sokkal gyorsabb, ellenben ronda a kijelzo es vacak az osszeszereles, valamint a gagyi plasztik haz miatt, ha megnyomod a hatuljat, szaladgal a szivarvany a kijelzon, (nem tudom, megoldottak-e mar a problemat,) akkor az teljesen rendben van.
Szerintem....( #13529 ) Sanzaa
Koszi a posztot. Ennyi gonddal... inkabb kihagynam a Concorde-ot... ha ez is ilyen visszahordos cucc... -
Sanzaa
senior tag
válasz
kelzsoca #13527 üzenetére
Igen, ez le volt töltve, csak nem tudtam, hogy az ékezet nélküli karaktereket kell 2x nyomni.
Még szokni kell ezt a fajta írásmódot, de nem lehetetlen megtanulni. De tényleg működik, most arról írok. Viszont célszerű lesz beszerezni egy USB-s, billentyűzetes tokot.
Reggelre sajnos kikapcsolt a Defym a Wifi Hot Spot miatt.
A kijelzjőn lehet látni teljesen fekete képernyőnél pár fehér pixelhibát.
A használat során természetesen ebből semmit sem lehet észre venni.
Alacsonyabb akkufeszültségnél hajlamos figyelmeztetés nélkül kikapcsolni.
Az általam tapasztalt kissebb hibákat már továbbítottam a ConCorde felé. Bizonyára javítják amit tudnak (az ergya hangszóróval és a pixelhibával gonodolom nem nagyon tudnak mit kezdeni, legfeljebb csere(
A fejlesztő gépén már 4.0.4. van. -
-
slashpm
csendes tag
válasz
kelzsoca #13335 üzenetére
Aha, megnéztem, esetleg külföldről is beszerezhető? (olcsóbban)
Másik, hogy ez az IPS mennyivel jobb/más, mint a "sima" kapacitív kijelzők? engem ez a multiujjas akármi érintés egyáltalán nem érdekel, szóval azonkívül mi a különbség?
Tegnap ezt találtam még:
http://www.superpad-sale.com/superpad-8-flytouch-8-android-4-0-3g-phone-call-gps-10-1-inch-capacitive-screen-tablet-pc.html
Pár hete jelent meg, egyelőre minden olcsóbb helyen "out of stock"ot ír.. Ismeri valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest