- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashpm
csendes tag
Hali,
Megint eszembe jutott valami
Mint mondtam korábban, a fényképezőgépet szeretném hozzákötni majd a tablethez. Sajna a Smartq20-on nincs normál sdhc olvasó, ahogy látom, viszont esetleg tudja valaki, hogy a fényképezőgépeket usbn tudja-e kezelni az android..? -
slashpm
csendes tag
vamzi,
Most olvasom a cikked, nagyon jó, lenne is egy kérdésem:
"A készüléket a Pandawill kínai webshopból rendeltem meg, amit 10 nap alatt le is szállítottak Reg Airmail By Singapore Post szolgáltatással, ami mindössze 5 dolcsimba került."Szándékosan nem az ingyenes szállítást választottad? A Singapore post gyorsabb, mint a Hongkong?
-
slashpm
csendes tag
de láttam már máshol is, talán ebayen még a héten.
-
slashpm
csendes tag
Egyébként hangfelvételre is van lehetőség a sztereó jacken keresztül? Több helyen olvastam, hogy headsetet adnak ajándékba pl a Smartq t20hoz is de nincs rajta mic-in, szóval ez hogy van megoldva?
-
slashpm
csendes tag
válasz
mipityu #13474 üzenetére
na, utánaolvastam ennek a DHgate oldalnak, sokan azt írják, amit te is, hogy kamu, mások meg megkapták, amit rendeltek, bár sokkal több a negatív vélemény, szóval felejtős
Nekem a legszimpatikusabb gép a SmartQ T20, ha jól emlékszem valaki itt ígért egy tesztet, azt még megvárom, aztán szerintem rendelek egyet
Kérdésem, hogy ti mivel játszotok le videót? Láttam, hogy van VLC Androidra is. Az fut ezeken rendesen? Van esetleg valami jó képnézegető is, amit ajánlotok? Fontos lenne, hogy fényképezőgép mellé tudjam használni. Áttöltenék képeket, jó lenne, valami mini photoshop
-
slashpm
csendes tag
válasz
mipityu #13474 üzenetére
Igen, az olcsósága nekem is gyanús viszont a főoldalon ezt írja:
http://www.dhgate.com/protection.htmlWhen you make a purchase by using DHgate. We make the whole process simple and as safe as possible.
- We immediately inform your chosen supplier and hold the payment until you receive your items correctly.
- The supplier must then safely prepare your items and ship them promptly to you.
- Track every step of your shipment online with the tracking code provided by the supplier.
- After delivery, check your items are safe and correct and inform us that your payment should be released to the supplier.Szóval elvileg csak akkor kapja meg a pénzt a kínai kereskedő, ha visszajeleztem a DHgate-nek, hogy megfelelően megérkezett a csomag. A DHgate viszont nem kamu
De akkor hol itt a trükk.. ? hm... nem igazán értem
-
slashpm
csendes tag
Innen rendeltetek már?
http://www.dhgate.com/10-1-quot-ips-capacitive-smartq-t20-tablet/p-ff808081371757ea0137360ef7433f73.html
pl SmartQ T20 csak 250 dollár és ingyen hozza a futár Kínából. (Jelenleg Belgiumban vagyok, nekem arra azt írja, hogy DHL 3-5 nap, ingyen, valószínűleg Magyarországra is úgy megy)
"Wholesale"-t ír, de rákérdeztem és azt mondták, hogy nyugodtan rendeljek.. -
slashpm
csendes tag
válasz
kelzsoca #13335 üzenetére
Aha, megnéztem, esetleg külföldről is beszerezhető? (olcsóbban)
Másik, hogy ez az IPS mennyivel jobb/más, mint a "sima" kapacitív kijelzők? engem ez a multiujjas akármi érintés egyáltalán nem érdekel, szóval azonkívül mi a különbség?
Tegnap ezt találtam még:
http://www.superpad-sale.com/superpad-8-flytouch-8-android-4-0-3g-phone-call-gps-10-1-inch-capacitive-screen-tablet-pc.html
Pár hete jelent meg, egyelőre minden olcsóbb helyen "out of stock"ot ír.. Ismeri valaki esetleg? -
slashpm
csendes tag
Hali!
Én is épp vásárlást tervezek. Olyan gépet szeretnék, aminek 10 colos a kijelzője és van benne GPS. Rezisztív képernyősöket találtam sokat ebayen, de a kapacitív masinákba valahogy nem nagyon láttam gpst... Mit ajánlotok? Rezisztívet jobb elfelejteni?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest