- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Milyen tablelet ajánlatok? Nagy részt netezés, közben webrádió hallgatás lenne. Jó lenne, ha gördülékeny, strapabíró, és több évig működő képes lenne... És ha lehet ne kelljen hackelni.
Képernyő felbontás és hoszabb üzemidő lenne a másik fontos szempont.
Minimum 8', de 10' is szóba jöhet. Igazából mindkettő kategóriából kellene egy-egy ötlet.
Árban ne legyen drágább mint 90.000 (8'), és 120.000(10') esetében, de inkább olcsóbb.
(jelenleg apple Ipad Air 2 mini és Ipad Airt nézek, ahhoz képest nézegetek más oprendszerrel) -
Imy
veterán
válasz
kovacspityu2 #31745 üzenetére
Bocsáss meg, de van VÁM!
Nekem mondod?Érdekes...
Itt a törvény is, még szerencsére nyilvánosan is elérhető: [link]
Tehát 22 euróig vám és adómentes, 22-45 euró között csak áfa, 45 euró fölött vám és áfa köteles. Ha ajándékot írnak rá, és kibontják vámon, és úgy ítélik, hogy meghaladja az összegeket, akkor elkérik tőled a számlát, amivel az értékét igazolod... És idén rá fognak erre szállni, mivel sok cuccot külföldről hoznak, és ez a bevétel szempontjából nem kis kiesés... -
Imy
veterán
válasz
interstate76 #31741 üzenetére
Az ilyen összegeknél már számolj az ÁFA és vámmal is!
-
Imy
veterán
válasz
freelanced #31733 üzenetére
Én 7'-ost cseréltem 10,1'-re, a 7-es kicsi, görgetni kell sokat, meg nagyítani. 10.1-nél nincs ilyen gond.
-
Imy
veterán
válasz
freelanced #31729 üzenetére
Annyiért vannak használt wayteq-ek. (ott elég jó a support)
Meg ahogy előttem mondták, új kínaiak. -
Imy
veterán
válasz
freelanced #31725 üzenetére
Mekkora kijelzőre, s milyen felszereltségre gondolsz? lehet azért válogatni ennyiért....
-
Imy
veterán
Most milyen tabletet érdemes venni? 10', IPS legyen jó akksival (8-10 óra minimum!) Árban 50-70e.
100is-t akarom lecserélni.
-
Imy
veterán
Wayteq xtab 70i helyett wayteq xtab 100is-t.
Sokkal jobb, kijelző(ISP), akksi nagyon veri ( 3.5 óra helyett 10+ az üzemidő), és nem kell nagyíthatni a kijelző mérete és felbontásából kifolyólag. Háza alumínium, ami nagyon szép, és masszívabb így. Igaz a 70i is szerkezetileg rendben volt.
Az egy hátrány, hogy nehezebb, de annyit megér. -
Imy
veterán
A márka.
70i bevált.
Nem tudom, hogy melyik jobb, mivel concorde nem volt a kezemben.de én a 100is-t a jó akksija miatt vettem meg, 10+ órát elmegy, nekem ez a fontos.
Csütörtök óta megvan, és eddig semmi búg sincs a gyári sw-al, de hamarosan jön majd egy javítás, de nekem így is jó. -
Imy
veterán
10' tok, szinte bagóért. Lehet veszek egyet előre, már csak tablet kell.
-
Imy
veterán
válasz
tvamos #12759 üzenetére
Hol volt? Engem is érdekelne? Miért nem nagy szám? A kínai miért jobb? Én nem vacakolnék vele, 100$ felett nem érdemes onnan venni, ha valami nem jó, akkor csak a szívás megy az egésszel... Dealextremből sokszor rendeltem, eddig nem volt gond a cuccokkal, de 15$nál nem volt semmi sem értékesebb..
-
-
Imy
veterán
válasz
boxgamer12 #12723 üzenetére
Jónak jó,de!
garanciát nehéz érvényesíteni, relatíve a keretbe nem fér bele, mi van ha nem küldik, és ha még 30% (vám+áfa) rá kell fizetni? Szupport? soroljam még?... -
Imy
veterán
A Wayteq XTAB-70i 4GB agyalok, a 4:3 képarány mennyire hátrány? Vagy inkább 16:9-et kellene nézni?
-
Imy
veterán
Most akkor nekem az egészből az jött le, hogy a Pandavill és az Aliexpress-nél sem érdemes venni... Akkor van valami jó oldal, ami megbízható, és olcsó?
-
Imy
veterán
válasz
gipsztigris #12398 üzenetére
Hmm... Holland cég a yarvik, hogy hol gyártat nem tudom... Erre legalább van 2 év garancia, és nem kell +30%-al számolni, ha a vámon megfogják... Akkor az előző 2 is akár lehet átvágás...
-
Imy
veterán
képernyő védő fólia, és tokot hol és mennyiért lehet kapni 10'-es tabletekhez? Eddig nem igazán találtam.
-
Imy
veterán
Szólj, ha sikerült dönteni.
Nekem is hasonló gép kellene... De én ezektől a 200$ felettiektől félek, ennyit megérnek, de ha vámot és áfát kell fizetni, akkor már ne nagyon...akkor drága lesz a gép...
Mert akkor megveszem ezt: [link], és nyugodtan alszok 2 évig. Ennek az akksija sem gyenge (7000mAh), a kijelzője elmegy, -
Imy
veterán
válasz
DemonDani #12364 üzenetére
Akkor marad a yarvik 10'
-
Imy
veterán
válasz
canniball #12357 üzenetére
Zenithink ZT-280 milyen lehet? Árban is jó. Vélemények?
Igazából csak azóta foglalkoztatnak a tabletek, amióta kipróbáltam egy ipadet, és egy A PB Liberty Tab egymás mellett. Az utóbbi is nagyon tetszett, és a 10' már megfelelő, a 7 lehet kicsi... Erre meg most rátalálok egy árban jóra... Így a 7' elvetve... nem kell.
-
Imy
veterán
válasz
nightmare13 #12343 üzenetére
Jó lenne egy olyan oldal, ahol ezek a procik össze vannak hasonlítva, mert így semmi nem biztos...
-
Imy
veterán
válasz
nightmare13 #12266 üzenetére
Akkor mennyi a vámhatár?
Mert akkor nem érdemes külföldről rendelni... -
Imy
veterán
Nem egésszen, amiben különböznek:
****************Yarvik *******Gho Tab
Processzor: ***1.2GHz *****1GHz
Belső mem: ***4Gb *********2Gb
Akksi: **********4800mAh *****3000mAh
Súly: ***********365gr *********350gr
Garancia: ******2év****** 1 év
Ára: ************38.990Ft *****29900Ft( a vastaggal szedett a jobb )
Ti melyiket vennétek?
-
Imy
veterán
És mennyiért van a legolcsóbb 3G-s tablet, ami viszonylag jó is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest