- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
drlovi
aktív tag
válasz
Menthirist #32617 üzenetére
Én az elsők között vettem németben , és szerencsém volt mert nincs nem volt semmit hiba vele.
Ezt neked kell eldönteni , hogy megéri-e ill. mi a fontosabb. Én se biztos hogy nexust venném ha most venném. Mert a wayteq-re is készülnek a romok futószalagon. Lásd: topikja. Nekem abból egy problémás van , mert játék alatt nagyon melegszik. Másnál nem jelentkezett hasonló hiba. A wayteq ben az akkumlátor jóval kisebb mint az N7-ben.
Vásárlás előtt szerintem nyomkodd meg az összes tabletot. Az mp2 vs mp4 itt eddig nem tünt nagyon külnbségnek. Az mp2 es gpu is vitte az komolyabb játékokat. -
drlovi
aktív tag
válasz
Menthirist #32612 üzenetére
nekem van nexus 7 meg wayteq 70dci is. A kettő nem egy kategória. Az n7 sokkal masszivabb készülék.
Az n7 ről nekem a csak microsd hiányzik.Otgvel lehet rá kötni pendrivot meg vinyót is, de azért az nem olyan kényelmes mint egy sd. Sőt kell egy extra program is hozzá. Pl nexus media importer. -
drlovi
aktív tag
válasz
Ateess #32601 üzenetére
A nexus 7 nek a legjobb a támogatottsága. Viszont nincs hdmi, nincs sd bővithetőség.
Nekem van N7 meg TF300 is. Utobbi nál van hdmi+microsd solt. A tf300 után az n7 "darabossan" mükődik. Viszont gyengébb a kijelző. 7 collon nagyon éles minden. Ugyan ezen a felbontáson 10 collon már már zavaró tud lenni.
Neked kell eldönteni hogy mekkora gépre van szükséged, mert otthon a 10 collon jobb játszani filmezni , netezni. Viszont a 7 collos gép meg elfér a kabátzsebben.
-
drlovi
aktív tag
üdv.
Adott egy Ramos W28 as tablet. Feltettem sdre a 4.1 telepitő fájlokat. És probáltam elinditani hangerő+power on al. Nem jött semi kép. Most nem reagál semmire el sem indul.
Mit lehet vele tenni ? Vágjam neki a falnak ?
-
drlovi
aktív tag
Egy 16gbos garanciális használt tf300t mennyit érhet?
-
drlovi
aktív tag
válasz
Luissimo #29732 üzenetére
Tegnapig volt akciós
Most már 199 € Erről lecsúsztam. Mondjuk vettem egy TF300T -t 16gb ugyanitt magamnak 249.€ -ért
Hát a tvm megvan másfél éve,meg vagyok vele elégedve.
Annyira h a következő is samsung lesz.
-
drlovi
aktív tag
Üdv!
Egy samsung galaxy tab 2 7.0 8gb wifi milyen vételnek számit? Most 149 euro a saturnban. Barátnőmnek keresek valami normális 7 collost,aminél nincs szükség rom buherálásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged