- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Sziasztok,
Adott ez a Lenovo Yoga2 10 tab. A leírás szerint Qualcomm CPU van benn, de tudomásom szerint csak Intel CPU-val készült ez a típus. Most akkor mi az igazság?
Tud valaki ebben segíteni?
Köszi
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Érdemes extra biztosítást venni a tab mellé (törés + gari utáni javítás)?
Árak itt. -
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Lenovo Yoga 2 10" tabletet nézegettem régebben. 18 óra üzemidő, FHD IPS kijelző, 4 x 1,86 GHz SoC ütős paraméterek. Mindez 90 000 Ft körüli áron szerintem jó vételnek számít. Csak Intel SoC-al szerelt.
Valaki esetleg használ ilyen tabot? Tapasztalatok vele kapcsolatban?
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Sziasztok,
Tab vásárlásához szeretném kérni a nagyérdemű javaslatait.
Adatok:
- 10"
- Android
- Intel SoC nem kell
- Wifi elég
- net + film + játék (nem a legújabb hardvergyilkosra gondolok)
- hazai gari
- ár nem a csillagos ég.Eddig csak a Galaxy Tab 4 10.1 16 GB (T530) Wifi változatot találtam "megfelelőnek". Nincs éppen túlkínálat a 10" piacon. Most 75 000-ért meg lehet kapni az edigitálnál. Ezen kívül mit ajánlotok még? A 75 000-ért is szívom egy kicsit a fogamat, de inkább ennyiért, mint szívni egy olcsóbbal.
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Ebben a cikkben összegyűjtik a dual boot-os tableteket (best 25)
Az az érzésem, hogy a tervezőknél (hardver oldalon) és a kereskedőknél (árak) is kezd elgurulni a gyógyszer. -
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Most nézem, hogy Samu Tab 4 10.1 wifi only hasonló árban van mint a Prestigio 5002. Samu 16 GB + SD-re lehet tenni az alkalmazást. Akkor jobban megéri a Samu. Vagy van valami "buktató"?
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Ha az alkalmazásokat nem lehet SD-re tenni, akkor nem kevés a 8 GB?
Nem értem a tervezőket. Készítenek egy viszonylag jó tabot, jó áron és akkor "spórolásból" beletesznek 8 GB. Most azt a kb. 10 jüant spórolták meg, amivel többe kerül az előállítási költsége a 16 GB-nak?
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Melyiket érdemesebb megvenni: ConCorde tab 9.7 IPS Plus vagy SmartQ T20?
Concorde-val kapcsolatban nem értem a "gyülekezést". Nem lehet egyesével vásárolni?
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest