-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
A bankkártya kiváltására használjatok internetkártyát. Ugyanúgy lehet fizetni vele, mint a bankkártyával, de mindig csak a vásárlás előtt vezeted át rá azt az összeget, amivel a vásárlást kiegyenlíteni kívánod. Így hiába is próbálkoznának, nem tudnak többet vagy mások máskor lopott adatokkal egyáltalán leszívni.
-
salapp
addikt
Pár hónap, és már nem négymagos, de máris kendermagos táblagépek jönnek.
Amúgy aki 7 collosat használ, mire elég az az egérképernyő? A 9,7-es éppen megfelelő, de kisebb? -
salapp
addikt
válasz
Dzsano #13847 üzenetére
A Wayteq volt nálunk 2 napig használatban (3 napig volt nálunk, de az elsőn rögtön nem tudtuk nagyon használni, mert döglött volt a töltője, és visszahurciba...), az akkuidő szerintem nem lehet olyan fényes, persze a második töltésnél jártunk még csak, és azt írják többen, hogy kondícionálni kell 3-4 töltéssel. Viszont az őrületbe kergette asszonyt: azt mondta, "túlérzékeny volt a kijelző", gyakran a lapozásnál rögtön rá is klikkelt valamire véletlenül. Aztán jött a sorozatos fagyhalál. Amikor már a bootba is belefagyott, akkor rohantam vissza vele a 3. nap délutánján, és kiköveteltem egy Concorde 9,7 IPS-t. Az az előzőekhez képest tényleg álom. El is határoztam, hogy majd ezt vagy egy utódját én is beújítom.
A böngészés szerintem teljesen vállalható sebességű, nyilván durván flashelt oldalakat akár 6 másodpercig is tölt befelé, de szerintem nem gáz. És olyan gyönyörű a kép, hogy asszony 10 collos Acer netbookja elbújhat mellette. Éppenhogy pdf formátumú ebook olvasásra kapta (sokaddiplomájához már az összes tankönyv és jegyzet ilyen formán érhető el), és egy 6 collos Onyx Boox-t az egyéb formátumokra. Most úgy látom, hogy ha egy nap úgy másfél órát netezik és olvas vele, akkor a 3. nap reggelén tart az akku 77%-nál. Szvsz nagyon jól méretezték ezt a Li-Polymer akkut ehhez a teljesítményhez.
Egy nap csináltam hard testet, magyarán megszakításokkal legalább 5 órát HD Youtube-oztam és MX Playerrel hd filmeket és sorozatokat néztem rajta, és nem teli akkuval indultam neki, és a végére még mindig 40% körül járt. Szerintem egy teljes napot ki kell bírnia komolyabb aktív használat mellett is, ahogy ígérik. -
-
salapp
addikt
Asszonynak szerettem volna 9,7"-os ebook olvasót (Onyx Boox M92), de nem tetszett neki, hogy csak stylussal lehet működtetni, nem "igazi" touchos.
Ezért arra jutottam, hogy egy 6"-os olvasó+egy nagyobb Tablet lenne inkább megfelelő.
Sok a pdf, ami az egyetemhez kell neki, ahhoz meg kell a nagy képernyő.
Szerintetek egy Concorde 10.1-es megfelelő lenne a pdf-ekhez (meg persze akkor már netezne is rajta)? Kinéztem még a Prestigio 3384b-t.
Szerintetek melyik lenne a jobb ár/érték arányban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged