- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
poero
aktív tag
A WD Passport-nak csak 1 USB csatija van és nem Y-kábeles, mert spéci alacsony áramfelvételű HDD van benne gyárilag...de akkor ha vennék egy olyan 2,5-es külső HDD-t ami Y-kábeles, és az adat ágát bedugom a tabletbe, és a másik ágát meg mondjuk bedugom egy USB adapterbe, akkor onnan kapna elég áramot és működne a dolog?
-
z0d1AK
nagyúr
Olyan jól elforogtok ezen az 500 mA-es USB hülyeségen. Nézzetek rá a Galaxy Tab, iPad vagy Transformer töltőjére.
A szabvány 500 mA az az, amit egy PC alaplapja letud adni. Illetve már ott is vannak olyan alaplapok, amelyek tudnak többet is, direkt azért, hogy tölteni lehessen velük a telefont.
Magán az USB-n gond nélkül átfut a 2A.
-
vamzi
senior tag
Akkor nem jól jött le. Az alienexpressről azt írták, hogy kb annyira biztonságos, mint az ebay. Tehát ennyi erővel ha ebayezel, akkor alienexpressezhetnél is. Sőt, a vatera fényévekkel kockázatosabb, még is tegye fel a kezét, aki nem vaterázott még.
Pandawill. Kicsit pecsapós amiatt, mert nem jelzi ki az aktuális raktárkészletet(melyik kínai webshop jelzi ki?). Emiatt célszerű előbb kérdezni, mint vásárolni(Akár honnan nézem, ez szerintem bárhol megállja a helyét). A kommunikáció megfelelő. Emilre válaszolnak, livechaten segítőkészek és elérhetők. Korábban feljebb még azt is írták, hogy megbízhatók, mert leszállítják, amit rendel az ember tőlük. Vámkezelésben is partnerek, mert lehet a csomagra kisebb árat is kérni, hogy átcsússzon a határon.
Én eddig 95%-ban elégedett vagyok velük. Ha megkapom a csomagomat egyben, ahogyan azt remélem, akkor elnézem nekik azt a pici hibát, hogy "van raktáron-nincs raktáron".
(#12594) sittes79
Melyik szolgáltatással érkezett meg 10 nap alatt? -
DemonDani
addikt
sokat nyom a latba
de amúgy ennek sok köze nincs ahhoz amit linkeltél. A processzora majd háromszor gyorsabb a grafikus mag meg ugyan az, csak éppen 4 van benne
és IPS a kijelző... tény hogy árban hasonló, bár kicsit még olcsóbb is azért
(#12369) tjb007
támogatásra is gondoltam, illetve elsősorban, de végülis Cortex-A9 nem para, meg a GPU is van másban, egy Exynos 4210/4212re összerakott cucc kb ugyan az lenne itt is, nem tudom kérne e egyáltalán valami plusz melót, a SoCra akár ugyan azt is irhatták volna(#12370) tvamos
nincs mögötte valódi? kifejtenéd hogy mi benne ami nem valódi? -
tvamos
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Kapacitív az, de nekem nagyon nem jött be. Iszonyat vastag, és ormótlan is igazából.
-
tjb007
nagyúr
Attól még, hogy valami két magos nem jelenti automatikusan azt, hogy jobb is.
A PD10 -ben lévő SoC két Cortex-A5 magot tartalmaz amik az ARM11 -es processzormagok leváltására hivatottak. Az energiaéhségük is jóval alacsonyabb mint a Cortex-A8/A9 magoknak, úgymond az energiatakarékosságra lettek kihegyezve és nem a teljesítményre. -
-
nightmare13
őstag
-
kelzsoca
félisten
Esetleg mint érdekesség ezt olvasd el: Bukták a tabletlázat a mobilszolgáltatók
-
kelzsoca
félisten
Hardveresen ami már rendben van az mondjuk újonnan egy Vodafone (ZTE) Smart Tab 7 (75k)
Szintén 3G-vel de elavultabb hardverrel, viszont olcsóbban Huawei IDEOS S7 Slim
-
ronson
őstag
Az 5 órás akku időn gyakorlatilag el is bukott nálad az egész olcsó tab.
Egyszerűen nem fér nagyobb akku a 7-esekbe, csak ha vastagabbak lennének vagy 3-4mm-errel.Ja mielőtt valaki belém állna, itt aktív használatra gondolok, nem elvegetáslásra. Esetleg videó nézéssel bírnak annyit, ha wifi off, mert ott nem a procit terheli.
-
DJGABI
addikt
1. előttem is leírták már, de a Paladint inkább ne.
2. dealextreme-ről tabletet inkább ne (RC helim csomagolása sérült volt, benyomódott, a legutóbbi rendelésem tőlük 3 hónap után jött meg, ráadásul az is lehet hogy vámon megfogják)
3. ilyen nagyon-nagyon noname (értsd 2.,3. amik már-már OEM, márka nélküli) cuccokat inkább ne. 100 dodó körül ott a PD10 FreeLander [link] [link], ahogy olvasgattam innen a topicból is rendeltek már páran [link](#11966) arnyekxxx multitáccsra természetesen FruitNinja
ha a gyárinál lejjebb akarod venni a fényerőt: RootDim [link]
-
tjb007
nagyúr
Ha csak és ezek közül lehet választani akkor az utolsó.
Az elsőt (ami számodra a legszimpatikusabb) már leírták, hogy inkább miért ne, a következő kettőt meg azért ne mert amennyivel többe kerül a negyedik annyival jobb is.
Ha nem sürgősen kell akkor inkább várd meg az újabb eresztéseket. -
vamzi
senior tag
[Grammar nazi on]Ha vágsz hozzá egy oldal szalonnát meg egy kis fincsi kalocsai paprikát, miközben csárdást járva nyomkodod, szerintem már egészen magyaros
[Grammar nazi off]
Az android esetében nincsen szükség a magyarításra mert alapból tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat. Tehát amennyiben android a rajta futó operációs rendszer, de nincs feltüntetve külön a magyar nyelv, semmi ok a pánikra, a beállítások menüben kedvedre átállíthatod.Specifikációk alapján én az utolsót választanám, mert a felbontása már kielégítő, a processzor is egészen magas órajelen ketyeg és 1GB RAM-ja van.
USB-s a töltője. Ez alatt mit értesz? Hogy lehet tölteni PC-n keresztül vagy hogy USB csatlakozón keresztül lehet tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged