- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomke
csendes tag
válasz
nyirog #29814 üzenetére
Én a Fire-re gondoltam, a Venus-t nem is ismertem, de elég komoly holmi. Úgy nézem a Google-nak fel kell kötnie a gatyáját
Csak az a problémám, hogy ezeknél a kínaiknál gyakori a pixelhiba, a visszacseréléshez meg már nem éri meg visszaküldeni.
Nálam fontos, hogy szép és hibátlan legyen, a teljesítmény nem minden. Bár Androidos eszközökbe kell az izmos hardware. Pl a Prestigio pro duo-nál is, talán az edigital oldalán olvastam, többen is visszavitték pixelhiba miatt, olyan is volt aki a pénzét kapta vissza. És természetesen én is nyugodtabb vagyok ha a magyar kereskedőket gazdagítom. -
Tomke
csendes tag
válasz
kelzsoca #29810 üzenetére
Nem, 40-ért láttam dci-t. Azóta utána jártam alaposabban, pontos dátumot nem találtam de hónap vége. Egyetlen gyenge pontnak az akkumulátorja tűnik, de 40 alatt 1280-as ips-sel eléggé szimpatikus a hazai viszonyokat tekintve. Ez már majdnem Ainol novo 7 szint, hasonló áron garanciával..
-
Tomke
csendes tag
Mit lehet tudni a wayteq 7"-es 1280-as ips-sel szerelt olcsó táblájáról? Valaki már árulja 40k-ért, de én úgy emlékeztem 35 körül lesz.
-
Tomke
csendes tag
válasz
Unsign #25842 üzenetére
Ez jó kis cucc, toplistámon rögtön be is ugrott az Ainol mögé
Az ára se lenne rossz, de Ebay-en nem találok belőle, pandától meg tartózkodom egyelőre. Egyedül a hátlapja nem tetszik.
A Flame viszont eléggé minőséginek néz ki, kíváncsi lennék azok tapasztalataira akik ainolt használnak, minőség, akku, stb. -
Tomke
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni én is
. Nézegettem már rengeteg kínai csodát, de elég nehéz ügy. Fontos kritériumok: 1280x800-as felbontás, IPS panel, minél hosszabb akkuidő.
Idáig 3 olyan gépet találtam ami megfelelne:
- Ainol Flame
- Onda v712
- Pipo U1Ezek közül és esetleg ezeken kívül milyen 7" gépet lenne érdemes választani?
Ainol eléggé drágácska, Ondát veszélyes frissítgetni (ahogy itt olvastam, nomeg gyenge az akku). Pipo-ról meg alig találtam véleményet, akku ott is gyenge, de a teljesítménye és az ára eléggé vonzó, magyar rom létezik hozzá?
Myaudio 808DCC is szimpatikus lenne, de táblánál fontos a nagy betekintési szögMég egy kérdés a veteránoknak, aliexpress mennyire megbízható? Ideáig ott találtam meg a legjobb árakat.
-
Tomke
csendes tag
válasz
rocket #19898 üzenetére
Nálad is jelentkezik az amit mások írtak, hogy böngészésnél nem az igazi, nem úgy reagál stb? Appok mennek vele szépen? Egy Antutus pontszámot tudnál mondani? Bocs hogy ilyen sok fságot kérdezek, de erősen gondolkozok most hogy vegyek-e egyet. A kijelző felbontása eléggé vonzó. Bár kicsit tartok tőle, hogy ez a függőleges 720 képpont problémát okozhat, mert általában 800 képpontosok a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest