- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #17790 üzenetére
mind másban jó.
Nexus 7mellett: support, főzött romok, gyári támogatás, erős hw
Ainol/Cube/window mellett: ár/érték arány, egész jó közösségi támogatás, egész erős hw, otg, hdmi, micro SDNexus 7 ellen: bővíthetetlen sd-vel, hdmi hiánya
Ainol/Cube/window ellen: gari nehézkes, support mandarin, gps/bt max. mókolva megy, ha egyáltalán.35.000-ért nem rossz értékek ezek a window n70-től:
.................Nexus 7.....Galaxy Tab 7.7....Transformer Pad Infinity....Window N70
Vellamo......1,706........1,215.....................1,573.....................................1,650
Sunspider...1,711........1,993.....................1,745................................... 1,829
0.9.1
GL Egypt.......63...............47.......................... 75.......................................102
Off(fps)
CF bench ..11,620.......7,135.....................8,357.....................................8,921I compared my Window N70 with a comparison of the nexus 7 with some upponents on engadged.
The Window N70 does perform very well, and i use it more than my nexus 7 which I bougt in the UK.
Quadrant score of nexus 7 is about 3700 and Window N70 scored 4200. In the browsermark the nexus 7 scored 114268 and the de N70 131563.
The screen of the Window N70 is outside more usefull and brigther than Nexus 7 and wifi reach is also better than the Nexus 7.Én pl. megvettem anno a kínaiak (Herotab, Rena3, valami noname) után a Dell streak 7-et, meg a Smart Tab 7-t, és mégis azt mondom, hogy legközelebb Kínából veszem a window n70-et, vagy a smartq k7-et, mert _számomra_ nem nyújt annyival többet egy brand-elt kínai, vagy egyb márkás cucc, mint amennyivel magasabb az árcédulája. (A különbözetet meg egyéb dolgokra fordítom) _Én_ elmókolgatok vele, belefeccölöm azt a néhányszor 10-20 percet. (Bár ha pl. egy Galaxy Tab-ot vennék, szerintem tuti, hogy azt is romolnám, ott is nézném az xda megfelelő fórumát, szóval még időt sem sokat nyernék.)
------
6210-en nem fog idegesíteni, ha majd egy friss játék beszaggat?
Mert engem a víz leverne, az tuti, ha 70-ért lagot látnék valami játékban. (bár amennyit én játszani szoktam...) -
mipityu
tag
válasz
tvamos #17766 üzenetére
Svédországban élve osztanám a véleményed :-)
Ha itthoni jövedelemből kellene megélned, akkor is ezt mondanád?
Arról nem beszélve, hogy nálam egy termék sem húzza 6 hónapnál tovább.Még a DVD olvasók elterjedése idején halottam egy véleményt, amit magamévá tettem: minek vegyek egy drága, kevesebbet tudó (pl. ebben az esetben SD kártyás bővítés hiánya) készüléket - fele-harmada áron veszek egy noname-et és ha tönkrement, meguntam veszek egy újabbat. Te még mindig a korlátozott tudású márkásat használod, amikor én már az újabb, modernebb, többet tudó "noname"-et :-)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #16994 üzenetére
Így már kicsit másabb azért a tényállás. Részemről hasonló álláspontot támogatok, tehát inkább adtam ki mindig is többszörösét inkább egy tabletért (Acer Iconia Tab A500, Samsung Galaxy Tab 10.1v, Apple iPad 2 - mind 100 ezer felett volt), de nem volt vele fele annyi nyűg sem, mint egyes kínaiakkal. Mondhatni használni veszem a tabletet, nem legózni, hogy hány csavar van benne, vagy éppen mit alakítsak rajta, hogy ne ropogjon.
Mondjuk én így sem 2-3 évre veszem a cuccokat, mert eddig még 1 évet sem bírt ki nálam 1-1 tablet, mindig cseréltem valami másra. Most az iPad 2 eddig egészen jól elvan, igaz, hogy ez is február óta. Mondjuk ha találok valami nagyon jó árban lévő 4G-s (vagy inkább csak Cellular) iPad 3-at, akkor lehet, hogy én is lecserélem majd, bár most még a választott modell 200 felett van újonnan, annyit meg nem adok érte, 120-130 a max.
Jah, és iPad 3-at vesznek itthon, de Galaxy Tab 7.7-et egy ideje nem, mert csak néhány hétig lehetett kapni tavasszal és azóta sincs belőle hivatalosan itthon.
-
izisz
senior tag
válasz
tvamos #16994 üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, hogy némileg csingázott az is, mennyire lehet haxolni a cuccot.
Az, hogy szét kell szedni, esetleg belejavítani, benne volt a pakliban. Azzal, hogy jóval olcsóbb, de cserébe ezt-azt meg kell javítani/korrigálni kell, együtt lehet élni, főleg ha van az embernek némi mérnöki/műszerészi vénája is. Kinti fórumon találtam komplett kapcsolási rajzot a cube-ról. Nekem pl. továbbra is piszkálja a fantáziámat az FM rádió lehetőség és a rajzból kiindulva van rá egy halovány esély, hogy meg is oldható (na nem teljesen általam).
Ilyesmivel egy 100E+ gépnél biztos nem foglalkoznék, mert olyan drága, hogy még szétszedni se merném (főleg mert ugrana a garancia), de itt azt mondom, némi átalakítás itt, némi ragasztó ott belefér. Ha nem munkára veszi az ember, akkor ez a tablet őrület egy játék felnőttek számára, csak komolyabb mint a technic legó -
Prien
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #16982 üzenetére
Közben látom, Te Svédországban élsz. Gondolom ott kicsit máshogy megy, mint itt, nem hiszem, hogy sok itt fórumozó hazai illetőségű ember él olyan jól, hogy ha valami elromlik, akkor azt csak kidobja és veszi a másikat. Sajnos. Egyébként én sem szolgáltatónál vettem a Samsungom, ahogyan egyik másik készülékemet sem.
-
-
tvamos
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
tvamos #16843 üzenetére
Ez hogyan működik? (Mert ilyet soha nem csináltam)
Megkapom a táblát kiderül hogy fos akkor live chaten-en elmondom mi a gondja és hogy adják vissza a pénzemet?
Vagy hogy megy ez? Meg honnantól számitják ezt a visszafizetési időt?Ha visszaadják a pénzt akkor azután adják csak vissza miután a táblagépet visszaküldtem?
-
Shoo
senior tag
válasz
tvamos #16842 üzenetére
Láthattad, hogy kb. sz@rnak mi van a dobozra írva, ha utóellenörzés van, még az is lehet, hogy ha tavaly vetted és annyira alacsony volt a dollár, hogy akkor nem kellett érte fizetni, most meg kellene akkor szerintem kifizettetik
Én azon csodálkozom, hogy annyit beszélünk az egész dologról, hogy csoda, hogy a pandás csomagokat nem vámolják meg azonnal. Ha fejpénzt kapnak a fogásokért, akkor meg nem értem miért nem nézik a fórumokat...Tényleg...miért is tVAMos a nicked? -
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #16672 üzenetére
I/O = input /output
Az I/O érték az eszköz fájlrendszerének teljesítményét, annak gyorsaságét mutatja meg.
Ha nagyon egyszerűen akarom jellemezni akkor ez egy írás/olvasás teszt ami megmutatja, hogy az alkalmazás által küldött adatra/jelere milyen gyorsan reagál (vissza) a rendszer. -
z0d1AK
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
tvamos #16682 üzenetére
Egy hibája van, mégpedig ha nem tartom mindkét kezemben egyszerre akkor nem precíz a képernyő érzékelése (amúgy az).
Az aksi 8 óra alatt merül kb. 8%-ot repülőgép módban. Egyesek szerint ez normális, de szerintem nem, mivel a telefon max 1%-ot merül éjjel.
Ezek zavarnak benne, amúgy jó.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tvamos #16664 üzenetére
En mondjuk a 4 magos 7"-os-t varom!
Van valami hiretek rola?A Nexus 7-re gondoltál?
Szeptembertől Európában is elérhető lesz a Nexus 7
ahogy arra előzetesen számítani lehetett: a Tegra 3-as lapkakészletet tartalmazó Nexus tablet ára 199 és 249 lesz, csak itt már euróban, nem pedig dollárban.
Csak a szokásos árazás
-
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #16649 üzenetére
az érintésvédelemre tényleg nem árt odafigyelni. Több olyan cucc van itthon, ami nem hivatalos forrásból van, mert itthon be van tiltva. Szerencsére ezek alacsonyfeszültségű kütyük, és legrosszabb esetben is csak csípnek. Sokszor már undorító, hogy mit le nem másolnak. Személyes kedvencem a macbook replika atom alapon windowszal
Bocs az offért.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #16552 üzenetére
A Toshiba eddig még egy normális tabletet nem gyártott, mindegyik valaminél elhasalt, Dell dettó (erre ők maguk is rájöttek, nem is erőltetik), a Motorola gyakorlatilag meg nincs is jelen az Európai piacon.
(#16554) bigdady
P6210 -ben erősebb SoC van, plusz van LED villanó is (bár ez sok embert hidegen hagy), minden másban (gyakorlatilag milliméterre pontosan) megegyeznek.
Most a P6210 egy tízessel olcsóbb így ajánlott inkább azt választani (ameddig még van). -
mipityu
tag
válasz
tvamos #16366 üzenetére
Szia!
Tegnap megjött nekem is az Aurora II.
Először a rajta levő gyári 0605-ös ROM-mal próbálgattam, de nem sokáig.
Feltettem Aggro0626 A, majd B verziójú ROM-ját, most is ez van rajta, erre vonatkoznak az adatok. A gyári még rosszabb volt.
Otthon: 54Mbit/s TP-Link, 11-es csatorna, 5 / 4 Mbit / s sebességet mértem a Datanet szerverén.
Munkahely: 150 Mbit / s TP-Link, 3-as csatorna, 700 / 400 kbit / s, Datanet.
Letöltöttem a Speed Up Internet gyorsító programot. Ezután megnőtt a sebesség 1,8 / 1,7 Mbit / s-ra. Szintén a munkahelyemen. Majd délután megnézem otthon is a gyorsítás után. Ezek alapján a 11-es csatornán kell használni, ahol lehet.A Ramos W17 PRO-val is gondok voltak egészen a 06.25.-én megjelent ROM-ig. Ezzel kifogástalan lett minden. Most már úgy működik, ahogy eredetileg is kellett volna. ELADÓ.
Bízom benne, hogy néhány hét alatt elérik a kínaiak az Aurora II.-nél is ezt az eredményt. Igazán csak a wifi sebesség, ami problémás. Gyors (Antutu: 7608 pont), szép a képe, a szokásos programjaim mind futnak. NFS, Asphalt nem fut alapban, de annyira nem érdekel, hogy próbálkozzak vele, majd esetleg ha egyszer unatkozom (nem jellemző). Rootolva van, Google Play gond nélkül működik, SGS II-nek mutatkozik be.
Ha valakit érdekel még valami, szívesen megnézem.
16370 Prien: a dobálás alatt azt érted, hogy megszakad? Mert nekem nem. Ellenben alvó állapotban igen, leszakad, de felébresztés után azonnal kapcsolódik. Most átállítottam a speciális beállításoknál "allways"-ra - meglátjuk így is leszakad-e alvás közben. úgy néz ki így már nem - de ez még hosszabb tesztelést igényel.
-
Prien
addikt
válasz
tvamos #16366 üzenetére
Én már tesztelem a kérdést az Aurora II-esemen. Valóban dobálja a wifit (pont úgy, ahogy az xTab 70i az első romokkal), de már rajta vannak az ügyön,ahogy olvastam. Feltettem a legújabb gyári romot rá, 06.26.-it, de még ezzel is csinálja. Szoftveres gond, ICS..... Ma este lehet feldobok rá egy customot, mert már az is van, meglátjuk, mi lesz....
Ha más nem, leszerződtetjük Kelzsoca fórumtársat a probléma megoldására. -
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #16346 üzenetére
Valószínűleg még mindig bennem van a hiba, de nem értem. Senki nem vádolt semmilyen gyártót hazugsággal. Én legalábbis PR cégeket emlegettem. Semmi összeesküvés elmélet nincsen ebben. A Gyárak 1024-gyel számolnak, akik meg értékesítik, azok meg 1000-rel. Ez az egyszerűség és a könnyebb emészthetőség miatt van így. Most nem azon van a hangsúly, hogy a cégek lopnak-csalnak-hazudnak, hanem azon, hogy ha egyszer 8 gigabájt van a dobozra írva, akkor miért nem látja a kedves fórumtárs azt a storage menüben, hogy szabad hely 8GB
Egyébként igen, oké, hogy szőrszálhasogatás meg 2-3%, de egy 2TB-os vinyónál ez már ~138GB-t jelent, ami szerintem már egyáltalán nem kevés.
Egyébként én csak arra válaszoltam neked, hogy szerinted a flash memóriáknál ez a jelenség nincsen jelen, csak a mechanikai tárolóknál, ami szimplán nem igaz.
(#16348) franc0
Mivel semmi konkrétumot nem írtál, így az mondanám, hogy SmartQ T19 -
Shoo
senior tag
válasz
tvamos #16346 üzenetére
unix alapokon nyugszik az android, szóval hasonlóan kezeli a dolgokat.
Nekem hiányzik a laptopon az a majdnem 20 giga amit a 250ből levesz, nahh meg a fél terából az a 40giga... Havernak 6 és fél terája van...azért ott már nem keveset elvesz =)
Nahh de ez van, így kell szeretni
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #16335 üzenetére
Bevallom, hogy nem teljesen értem, hogy mire akarsz kilyukadni, mivel a pendriveos teszteddel ütöd a hszed első felét és engem igazolsz. A pendriveodon biztosan az szerepel, hogy 16GB nem pedig az, hogy 14,9GB, pedig nand memóriáról van szó, nem pedig mechanikus hdd-ről.
De tök mindegy, mivel az informatikában 1024 a váltószám, a pr részlegeken pedig 1000, hogy könnyebb legyen számolni, illetve mert szebb adatokat lehet kihozni.
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #16328 üzenetére
ha tényleg 8GB lenne a 8GB, akkor az 8589935000 bájt lenne, amit már 8,5GB-nak tűntetnének fel a specifikációk között. Sajna a PR gépezet úgy dolgozik, hogy a bájtban megadott méretet kezdik 1000-es váltóval visszaosztani. Tehát a 8 gigára olyan 7,5gigának felel meg valósan. Amit aztán a rendszer tovább nyirbál.
-
mynames
senior tag
válasz
tvamos #16223 üzenetére
tvamos, koncsik es Shoo!
Ugy nez ki, hogy az opera meghozta a vart eredmenyt! Egy klasszissal jobb lett! Gyors, hasit , nincsenek 10-15 mp-es fagyasok!
koszonom!
Szerk:
keresek ehhez a cucchoz valami normalis tartot filmezeshez, esetleg olyat ami hangszorot is tartalmaz, mert a hangja az tovabbra is keskeny...tudtok valamit? -
zoleee24
tag
válasz
tvamos #16049 üzenetére
köszi, ezzel képben vagyok, onnan indultam, hogy Eink, de aztán változott a dolog, mert netezni is kell, meg skype is kell néha, szóval az Eink kiesett.
Most beszéltem live chat-en Anne-nel, ő az Aurora-t ajonlotta IPS-sel, annak jobb a képe ebook-ra, szállítás előtt ki is próbálják nekem, bár azt mondta mindegyiket ki kell próbálniuk, 15-25 napot írt a szállítási időre
a sima Aurora-n elfutnak azért GTA3, Max Payne?
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #15928 üzenetére
Van jó pár ilyen ipari felhasználásra szánt tablet (amik jó drágák és üzletekben nem lehet kapni) amik között vannak sokkal komolyabbak.
"Annyi velemenyt elolvastam itt, fel kene hasznalni, es egy sajat Tabot csinalni.."
Ehhez már csak jó sok pénz és egy gyártó kell aki legyártja neked a tvramos márkájú tabletet
-
bostone
addikt
válasz
tvamos #15811 üzenetére
Gondoltam a concorde 9.7 baráti áron beszerezhető, de a fórumon összegyűlt, nem kevés negatív szólam. Akkor már mindegy, kiadom érte a sok színes papírt és beruházok egy asus-ra. Ott sem egyértelmű a helyzet. Sőt... A minap kezembe került egy galaxy tab 10.1, kerestem rajta az sd slotot, aztán nem találtam a micro usb csatlakozó helyét, hát az sincs.
Ez, ami van, legalább bagóért van. Ha szebb kijelzővel rendelkezne és elfutnának rajta az erősebb játékok és bírna legalább öt órát max fényerőn, nem kutatnék tovább.
Elég jók a hangszórói, hatszáz forintos otg kábellel viszi a pendive-ot és a billentyűzetet, hdmi, micro usb, beépített gps vevő és ami nagyon-nagyon pozitív, nem kell wifi jelet vadászni, mivel megy rajta a 3g.
Mondjuk a fejlesztés megállt a 2.2-nél, de egy elég jó főzött romot fabrikált hozzá Lawrence74.Amíg nem gyártják le az én ideális tabletem, addig marad ez, és a sokcsatornás tv. Grönland, meg a jegesmedvék.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #15211 üzenetére
Azért hajaz a Gadmei -re mert ez a Polaroid (ami egyébként nem gyárt tabletet) nem más mint egy átcímkézett Gadmei T863-3D.
"Mondjuk, ez a Cortex-A15 dolog most nagyon megerintett lelkileg."
Arra még aztán jó sokat kell várnod, hogy egy (tabletben) viszontlásd.
(#15213) axillar
Ilyenre egyelőre nincs lehetőség, még csak most mutatták be azt a szabványt ami ezt lehetővé fogja tenni.
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #15094 üzenetére
Remélem érzed, hogy egyáltalán nem erről van itt szó. De ha már így megkérdezted, valóban nem szívtam még a frissítések felpakolásával, mivel általában 1-2 hetes csúsztatással pakolom fel őket. Plusz szerverre tükrözöm folyamatosan a rendszert...
Továbbá az alap vita arról alakult ki, hogy mi értelme van egy CWM recovery használatának, ami nekem konkrétan full system backupra kell, hogy egy esetleges crash esetén csak visszaállítom és boldog vagyok, ahelyett, hogy szívom a fogamat, mert rajta vannak a munkáim és az accountjaim, és minden beállításom... És a cwm használatát kérdőjelezte meg a kedves fórumtárs, nem konkrétan a főzött romét(amit mellesleg nem használok, mivel a személyes adataimat én is féltem
)
-
mipityu
tag
válasz
tvamos #15094 üzenetére
"... (Meg szerencse, hogy a ceges gepen ki tudom mar kapcsolni az automatikus frissiteseket.) ..."
Azt pedig nem kellett volna. Ha a rendszergazdád észreveszi - és szerencséd van - akkor csak visszakapcsolja.
Ha én lennék a rendszergazdád, olyan korlátozott jogokat kapnál, hogy még a neved beírásához is engedélyt kelljen kérned :-) -
kofy
tag
válasz
tvamos #15094 üzenetére
Több androidos kütyüm van, és van amelyiknél főzött ROM-ozok, van amelyiknél nem. A Gadmei-nél egyelőre maradtam a nem optimalizált gyárinál, mivel az első főzött ROM-mal kapcsolatban írták, hogy valakinek a telepítés után pár nappal feltörték a gmail fiókját. Persze lehet véletlen egybeesés, de mégis fura volt olvasni.
Azóta persze jött újabb ROM (gyári is), de egyelőre nincs "kedvem" frissíteni... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #14992 üzenetére
Igazából a Galaxy Tab 10.1 is megegyezett a Honeycomb referencia készülékével, a Xoommal, megsem siette el a Samsung a támogatást, hiszen meg egyik Galaxy Tab sem kapta meg az Ice Cream Sandwich frissítést, ami kicsit gaz egy ekkora gyártótól.
Egyébként ha minden igaz, akkor meg ebben a hónapban kiderül majd hogy mit tud a 'Nexus Tab'.
-
BobbyBaccala
csendes tag
válasz
tvamos #14511 üzenetére
ha nem lenne keret akkor én asus transformerst vennék. lehet majd fogok is, de vmiért most rákattantam a low costra
elméletileg az összesen van alapból play market. sőt az amazonos visszajelzések alapján a cuccok visszaküldésével sincs probléma ha vkinek nem tetszett.
amit nem tudok eldönteni, hogy mi a fontosabb. nagyobb órajel kevesebb ram, vagy fordítva. nem vagyok szakértő nah.
-
Quaresma
aktív tag
válasz
tvamos #14506 üzenetére
Nekem igazából nem a rendszer gyorsítása lenne vele a célom, mert azzal nincs igazán problémám, hanem aksi kímélés céljából. Gondolom lényegesen többet bírna ,ha nem fut a háttérben filmlejátszó, weblap, könyvolvasó,stb....De eddig egyedül az újraindítás törölte a háttérből a dolgokat
-
kofy
tag
válasz
tvamos #14269 üzenetére
Én a következő módon csináltam:
1. Root az XDA-n leírtak szerint.
2. CWM9 Gapps megkeresése a neten. A zipből kiszedtem azokat a fájlokat, amire szükségem volt, betettem a system/appsba. Permission módosítás (rw- r-- r--), reboot és OK.Amúgy tényleg előfordul lassulás nálam is, ami a CPU/GPU alapján nem biztos hogy ilyen mértékben elő kellene fordulnia, de szerintem csak nem optimalizálták a rendszert, hanem rátettek valami custom ROM-ot, megnézték jó-e a 3D és slussz.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #14042 üzenetére
Az sem épp mindegy, hogy az a pdf:
- tele van e szórva képekkel és/vagy csak abból áll
- milyen alkalmazással van megnézve
- milyen az a processzormag (az ARM11 -es RK2818 -nál nem csoda, hogy lassú)Amúgy meg zökkenőmentesen megy egy magon is, a képekkel telerakott (értsd: csak abból áll) dokumentumoknál várni kell 1-2 másodpercet de ebbe sem fog senki sem beleöregedni.
(#14043) mipityu
A NEON a média és jelfeldolgozást (videó dekódolás/enkódolás, beszédfeldolgozás, képfeldolgozás sbt.) segíti/gyorsítja, a VFP3 meg hardveres támogatást biztosít a lebegőpontos (grafikai) számításokhoz. A kettő együtt alkalmazva/kombinálva felgyorsítja a képalkotó alkalmazásokat/folyamatokat (2D/3D átalakítás, méretezés stb.).
(#14051) petipetya
Ez igazából nem egy kodek hanem egy firmware szintű módosítás (magyarán ha egyszer megcsinálod akkor többször már nem kell és visszacsinálni sem lehet) ami feloldja az AC3 -as korlátozást a SoC -ben.
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #14030 üzenetére
Arról volt szó, hogy képes-e kiváltani egy laptopot. Képes? Képes! A példa csak szemléltető jellegű volt, hogy hogyan képes teljes értékű laptoppá/asztalivá válni.
Csak, hogy értsétek, hogy miért is használok ilyen pár ember szerint frankó programot.
A laptopom egészen le van már harcolva. Szar az aksija, töltő jackje, 3.5 ös jackje, kijelző szalagkábele. Továbá valószínűleg az alaplapja is meg van repedve mert ha megmozdítom, akkor kikapcsol.Illetve remélem, hogy ti is eléritek a laptopotokat a világ bármely pontjáról, ha az nincs veletek
Szerintem sokkal könnyebb a táblát cipelni magammal, mint egy komplett 4-5 kilós laptopot. De kinek a pap, kinek a papné.... nekem a pap lánya
-
-
SShadow
aktív tag
válasz
tvamos #13868 üzenetére
Ja nézegettem de amiket láttam az már 100fölött van annyit, de azt néztem az Ipon-on lehet még kapni a régi 7.0 plus-t ami gyorsabb és ott a a 3g-s 120alatt volt.
Az a baj nekem az picit sok
Sajna a 3g nagyon kellene mert ugye nincs mindenhol wifi, de azon gondolkodtam hogy végszükség esetén a telóról meg lehet osztani.
Mondjuk ez nem a legjobb megoldás, de talán a legegyszerűbb és külön modemet sem kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest