Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz
tvamos
üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, hogy némileg csingázott az is, mennyire lehet haxolni a cuccot.
Az, hogy szét kell szedni, esetleg belejavítani, benne volt a pakliban. Azzal, hogy jóval olcsóbb, de cserébe ezt-azt meg kell javítani/korrigálni kell, együtt lehet élni, főleg ha van az embernek némi mérnöki/műszerészi vénája is. Kinti fórumon találtam komplett kapcsolási rajzot a cube-ról. Nekem pl. továbbra is piszkálja a fantáziámat az FM rádió lehetőség és a rajzból kiindulva van rá egy halovány esély, hogy meg is oldható (na nem teljesen általam).
Ilyesmivel egy 100E+ gépnél biztos nem foglalkoznék, mert olyan drága, hogy még szétszedni se merném (főleg mert ugrana a garancia), de itt azt mondom, némi átalakítás itt, némi ragasztó ott belefér. Ha nem munkára veszi az ember, akkor ez a tablet őrület egy játék felnőttek számára, csak komolyabb mint a technic legó
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX