- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgergely1987
csendes tag
egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy mi a különbség az android 3.2-es és 4-es verziója között? van komolyabb eltérés? vagy csak ráncfelvarrás?
-
-
dgergely1987
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #15547 üzenetére
hát ahogy böngészek nem találok olcsóbban elektronikai dolgokat, mint otthon, konkrétan itt a p6200-ra értem
-
dgergely1987
csendes tag
én most londonban lakok, és hosszabb távra is tervezek, de nem értem hogy itt miért tudom csak drágábban megvenni a Samsung Galaxy Tab GT-P6200 mint otthon, otthon megkapnám 116-ért itt meg 130 (ebayen találtam ennyiért újat) durván, csak otthonról meg félek megvenni, mert ha valami baja lesz garancia időn belül akkor ezt postázgatni stbstb..
valaki tipp?
vagy valami hasonló tudású gép mind a P6200, 3G, bluetooth meg persze minél erősebb hardver
, vagy akár 4G
gondolom azzal is ugynaúgy lehet telefonálni vagy internetezni
-
dgergely1987
csendes tag
samsung p6200 galaxy tabról ezt találtam: Stand-by Up to 1000 h (2G) / Up to 1000 h (3G)
• Talk time Up to 40 h (2G) / Up to 20 h (3G) ez reális?nagy nyúzással akkor talán kibír 10 órát is?
-
dgergely1987
csendes tag
4000 mAh aksi a Samsung Galaxi tabnál mennyi időt bír kb? mind aktív böngészéssel stb, vagy ha mondjuk csak zenehallgatásra használom
-
dgergely1987
csendes tag
válasz
tjb007 #15515 üzenetére
tudom hogy fogyatékos vagyok
de én ennél http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-aurora-android-40-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-16gb-1gb-ram-camera-black-p63770.html amit linkeltél nem látom a 3G-t, ez van írva: 3G Not built in, support external 3G dongle: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W
amúgy szerintetek érdemes olyat nézni aminél van 4G?
és melyik jobb összességében? ez az amit linkeltél?,vagy a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus 3G 7" Android tablet? -
dgergely1987
csendes tag
mi a különbség eme két tablet között??? én nem látok semmit :S árban mégis 20-al olcsóbb a 6210-es, vagy azon nincs 3G ennyi a különbség? de akkor minek van hozzá bluetooth?
Samsung P6210 Galaxy Tab 7.0 WiFi 16GB white
Samsung P6200 Galaxy Tab 7.0 Plus 3G 16GB -
dgergely1987
csendes tag
eddig most volt szó samsung galaxy tabról, és mit szóltok a HTC flyerhez? http://tablet-pc.arukereso.hu/htc/flyer-32gb-3g-p97465447/termek-leiras.html#properties
-
dgergely1987
csendes tag
sziasztok egy kis segítségeteket kérném
tabletgép vásárlásában
nem titkolom hogy egyáltalán nem értek a tabletekhez, úgyhogy fajtákat meg konkrét specifikációkat nem tudok írni hogy milyet szeretnék venni, hanem csak tulajdonságokat amiknek feleljen meg:
-7 colos kijelző
- telefonként is használhassam akár (ha jól tudom akkor ehhez kell hogy 3G-t tudjon?)
- aksi minél többet bírjon ne csak 3-4 órás használati időt
- wifi, bluetooth, kapacitív (multi touch) képernyő
- lehessen laptopról is tölteni akár (ha lehet, ne csak tápról)és akkor lenne hozzá, még pár kérdésem:
- office-nak a dokumentumait meg tudom rajta nézni? ha kapok emailben egy word csatolmányt azt megnyitja-e vagy azt csak asztali gépről tudom, és bele is tudok módosítani?
- billentyűzetet lehet csatolni ilyen pici tabletekhez? ha lehet akkor persze ez is szűkiti a választandó tábleteket ( ez persze csak egy plusz jó ha lehet, mert ha egy hosszabb levelet akarok megírni azzal könnyebb
-mp3 zene, vagy egyéb formátumok mennek konvertálás nélkül rajtuk ugye?
- ugyenez vonatkozik a filmekre is?
- olyan program telepítése is lehetséges mint a qtorrent tabletre? és akár közvetlenül rá is tölthetek?
- és egy utolsó kérdésnavigáció az akkor nem gond ha van hozzá internet, de megoldható valahogy akkor is hogy működjön ha éppen nincs internet, lefedettség hiány vagy valami miatt?
legfőképpen böngészésre akarom használni (email, index, youtube, stb..), internet előfizetés mindenhogyan kell majd hozzá tudom, de mellette simán zenét hallgatni, képeket nézegetni, is akarok.
nagyjából ennyi
üdv,
gergelyui.: http://prohardver.hu/hir/ph_tv_viewpad_7.html ezt a tablet nekem pl tetszik, ViewSonic ViewPad 7, de gondolom van ebből már újabb, mert ez másfél éves teszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest