- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zole72
tag
válasz
morpheuss12 #16475 üzenetére
es file explorer hálózat felderítővel megtalálja az ip-t mint írtam ezt találja 192.168.1.101 abba belépek és ott vannak a mappák amit pc-n megosztottam,de hiába lépek be egyikbe is nem enged be csak az users mappába tudok belépni.
Már ténleg nem tudom mit csináljak lehet hagyom az egészet a francba ebből az életben nem lesz semmi........ -
zole72
tag
válasz
morpheuss12 #16473 üzenetére
De hálózat felderítőnél ő automatikusan azt az ip találja 192.168.1.101 ebben vannak benne a megosztott mappáim amikbe még most sem tudok még belépni.
Ez a router ip cím. -
zole72
tag
válasz
morpheuss12 #16471 üzenetére
Nekem annyi sem jött össze file explorerben a hálózat felderítő megtalálja az ip címet ahonnan betudok lépni a pc tartamához de ha manuálisan próbálom beállítani azt a címet azt írja nincs ilyen szerver pffff
pedig amit talál az 192.168.1.101
Ezt próbálom létrehozni mert minden belépésnél hálózat felderítővel tudom megtalálni de be sem engedi írni ugyan ezt mert azt írja nincs ilyen szerver lol -
zole72
tag
válasz
tjb007 #16463 üzenetére
Pont nemrég találtam meg énis ezt ideáig jutottam
Próbálom elérni a számítógép tartalmát tabletről.
Felraktam a es file explorer-t amit innen szedtem le be állítottam hogy lan gépen elvégeztem a szükséges megosztásokat odáig jutottam hogy lan megosztásnál látja az ip címet belépek megjelennek a megosztott partíciók c,d,e,f....stb d amikor rákattintok egy meghajtóra pl d akkor azt írja ki
Bejelentkezés sikertelen
Ezt Okozhatja:A Hozzáférési adatok nem helyesek.
Valakinek valami 5let? -
zole72
tag
Hogy tudom beállítani az Es File Explorer-t hogy lássam a gépem tartamát és filmet is tudjak indítani így a tableten?
(Routert használok ha az számít)
Valaki akinek nagyon megy leírhatná mert én nem boldogulok vele.
Akor privátban is csak valaki help. -
zole72
tag
válasz
CoolBoy323 #16450 üzenetére
Azt énis fel raktam de sehogysem tudom beállítani,ha tudsz segíteni ebben megköszönném.
-
zole72
tag
Üdv.
Tudna nekem valaki abban segíteni hogy adott egy tablet és azon keresztül (wifin)szeretném elérni a pc-m tartalmát,illetve filmeket tudja elindítani a tableten úgy hogy a film a pc-n van.
Vagyis van e megoldás úgy filmet nézni tableten hogy a film a pc-n van.
mint pl van egy multimedia lejátszó az wifis és eléri a nas meghajtón való filmeket és lejátsza tv-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged