- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Ha a MyAudio-tól irtózol, csak néhány kérdés, ami alapján szerintem vélemény formálható a Navon tabletekről:
Hallottál-e már Navon szoftver frissítésről?
Láttál-e már valamelyik oldalon Navon tesztet?
Találkoztál-e már a magyar oldalon egyáltalán bármilyen infóval a tabletekről?Az én saját válaszaimból az derül ki, hogy ezeket is csak eladni akarja itthon a forgalmazó, foglalkozni már kevésbé akar vele, tehát nincs support, ha megvételkor valami nem jó, rosszul működik, az úgy is marad.
-
buci30
addikt
P5100 és a WayteQ xTAB-100dci között nem látok nagy különbséget. Vagyis a WayteQ javára abban van hdmi, és olcsóbb is. Ha e kettő között kéne váltani melyiket javasolnátok és miért?
Csak mert ezt a WayteQ márkát nem is ismerem.Vagy még valami szóba jöhet?
A flash player ezeken se fut?
-
tvamos
nagyúr
Nekem ami ugy nez ki, az az. Attol meg lehet rossz!
Ha akarod, hetfon megkerdem tole, hogy pontosan mi volt az...
(Meg akartam tole venni, azert mutatta meg. Amikor behozta az irodaba a gyari ROM volt rajta, amivel megvette. De ha megoltok sem tudom, hogy 2.2, vagy 2.3... Az biztos, hogy volt rajta sved nyelv...valoszinuleg GB lehetett, mert ment a Skype video hivas.)
-
sz.zoli25
aktív tag
-
Shoo
senior tag
egér,bill
Úgy látom az egeret, bill-t meg lehet oldani, már csak egy normális szoftver kell.Este játszom majd egy kicsit a telefonon a docs to go-val vagy keresek valami más programot és meglátom.
Gondolom USB HUB-ot is lehet beledugni és akkor egér bill meg akár vinyó is mehet rá. Tudtommal mindegyiket kezeli. Láttam olyat is, hogy win xp ment az androidon =).
-
xstyle
tag
Akkor úgy mondom, erre nagyon nincs rászitálva egy kanyi betű se. Az Androidban egyelőre nem nagyon vagyok jártas,de azt sem sejtem, hogy ez milyen gép.
Tehát, amit mondasz nyílvánvaló lenne, ha nem egy fekete doboz lenne itt előttem...
A Huawei Ideos S7 GPS-ével egyébként van valakinek tapasztalata, hogy mondjuk autós naviként mennyire használható ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HBO Max
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest