- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Egy magán vélemény:
Ha valaki 3Gs tabletet keres az gondolom valamilyen internet előfizetést venne hozzá. Egy mobil net előfizetésre amivel lehet rendesen netezni el kel költeni kb 2Kt havonta. Ha már valaki felvállal havi 2Kt fix kiadást akkor szerintem ne 25K környékén nézzen tabletet. Egy éves internet előfizetés árát költeni csak tabletre az úgy aránytalannak tűnik nekem.
ettől függetlenül én sem költöttem többet mint 30Kt a tabletemre de nem is fizetek mellé mobil netet. -
-
edk-
őstag
le lehetne tölteni a google maps egy részét külön fájlként és így Net nélkül is OFFline van térképem
Magyarországon nem lehet, gugli nem engedi. Amit megnéztél, az cache-eli és egy ideig legalábbis offline is mutatja. Van sok más térképszoftver, ami offline.
Mert ugye kell net a mobilra legyen csak 3-500 MB adatforgalom és valamennyi minimálisabb lebeszélhető perc és rögtön fizetek a köv két évben havi 3-5 ezret is még. ami 60-100 zer forint.
Kétkártyás megoldással a mobilnet független lesz a beszélgetős kártyádtól. Djuice Reload Net fixen 5 Ft/MB. Vagy veszel egy Praktikum Express Minit 500 Ft-ért, aktiválsz rá havi 100 MB-os Klikket. Ez 3 hónapig ingyenes, akkorra le is jár a kártya, veszel újat. Ezzel megvan a havi 100 MB évi 2000 Ft-ból.
Mert kékfogon keresztül rácsatlakozok tabletra
Már ha van a tabletben BT. Nem gyakori.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Automobilista 2
- Androidos fejegységek
- ASUS routerek
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest