-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
válasz
krisztyann #45910 üzenetére
valamelyik 10-es asus memopad esetleg.
-
Ace owner
addikt
Külföldről rendelve mennyibe kerül a legolcsóbb win8 tag? Nem bírok magammal, kell egy olyan
-
Ace owner
addikt
pendrivera is jo,nem? utorrenten be lehet allitani hogy oda toltse le?
-
Ace owner
addikt
válasz
Mercutio_ #45615 üzenetére
ne feledd hogy a kijelzo sarkainal a hotol elvalik a ragasztas es atszurodik a feny, ahol csatlakozik a femhez. Kiabrandito latvanyt nyujt, megy is majd gariba, plusz a bekapcs gombom mar csalen all, egyik fele beljebb van.
Mindent osszevetve banom hogy nem vartam meg 2 honapot mert 100k-ert vehettem volna miixet plusz xboxot. Azzal 100x jobban jartam mert asztalim nincs es xboxot is szeretnek. Szoval lehet kampo lesz a wayteqnek. Ettol fuggetlenul szeretheto, ennyiert megeri.
Ha gariba adom akkor az otg kabelt is vissza kell adnom? Mondjuk ha kicserelik akkor mindent cakkpakk vissza es adnak egy bontatlan dobozt?
Ja meg fekete hatternel foltos picit a kijelzom szele de ez mar pont nem erdekel. -
Ace owner
addikt
válasz
Andyka0908 #45210 üzenetére
Nyilvanvalo, 2.
-
Ace owner
addikt
válasz
trec12 #44700 üzenetére
Abszolut jo valasztas az lg, nagyon kiegyensulyozott tab csupa jo tulajdonsagokkal, de eleg elolvasni a tesztet rola.
(#44801) s.s.j.goku
Arra figyelj hogy a sarkokban a kijelzo fenye ne szurodjon at es ne legyen ragasztasi gond. Ha tudod meg ott probald majd ki hogy minden rendben legyen. Amugy jo cucc en csak a felbontast keveslem de ebben a meretben csak ez van. Real racingnak olyan grafikaja van hogy azthittem eloszor mas jatekkal jatszok :-) (gnex utan) -
Ace owner
addikt
válasz
zoltan6 #44580 üzenetére
Mert az MM gariztatasaval csak jó tapasztalatom van,grandoet nem ismerem plusz ha mar Úgyis Pesten vagyok legalább most megvehetem. 10%ot visszaadnak igy nem olyan rossz Az ár sem. Grandora gondolom vissza kell kuldozgetni futarral ha gond van,mm meg utbaesik minden nap.
-
Ace owner
addikt
Mediamarkt. hu-n azt írjak 79--re hogy nincs üzletben. Akkor meg se nézzem? Elég gaz hogy Egy ilyen cuccot nem tudnak raktáron tartani... Bezzeg a csöves samsungnak Saját standja is van..
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
Melyik MM-ben van 79 tutira Pesten? Holnap vennék egyet mert 10%ot visszakapok valami kártyára.
-
Ace owner
addikt
válasz
albinolynx #44503 üzenetére
t100 kik neked. En is azt vettem volna de sajna csak xtab79-re futja idén.
-
Ace owner
addikt
Grandorol ha megrendelem a 79-et ahhoz tudok kérni afas számlát? Jó volna ez az akció mert tokot is szeretnék venni majd es igy Jóval olcsóbb.
-
Ace owner
addikt
Lenne par Kérdésem az asus t100rol. Először is lehet hozzá kapcsolni nyomtatót,egeret meg mindent akar usb hubbal? Továbbá lehetne telefont is romolni? Játékok mennyire futnak, gta San andreas szintű Játékok mar nem mennek el? Esetleg minecraft? Nagyon gondolkozom rajta hogy a döglött laptopot egy ilyennel valtsam ki. Úgyis kell tab is es akkor a 110ropi mar nem olyan sok..
-
Ace owner
addikt
Szóval senki sem tud magyar fekete Péntek akciokrol?
-
Ace owner
addikt
79kuszihoz milyen tokok vannak/lesznek? Billzetes meg smart cover szerű kellene..
-
Ace owner
addikt
válasz
tjb007 #43171 üzenetére
Akkor inkább a Wayteq mint a Nexus7? Bővíthetőség jól jönne, de azért csak húz a szívem az Asushoz, mint brandhez. Nem vetem meg a Wayteqet sem, csak az N7 már kiforrottabb tab. Tartozék is több van, ez is szempont bizony, romokról meg ne is beszéljünk... Köszönöm a segítséget,akkor valószínűleg a hóvégi készlet és ár fog dönteni.
-
Ace owner
addikt
Csak nem tudok dönteni.. Pénzem még nincsen meg, de hó végére talán összejön.
Szóval eddig a kifutó N7 a nyerő , viszont nagyon félek hogy elfogy, mire megtudnám venni.. Memopad hd 7 annyira nem jön be, Gnexem mellé jobb volna az N7. Viszont szemezek ezzel az új Xtabival, az még olcsóbb is volna. Csakhogy az meg nem olyan erős, kisebb felbontás, nem referencia ugye. Nyugtassatok meg hogy lesz még minimum 16os Nexy..Gen2 sajnos most nem jön ki, csak ha eladom a telómat amit nem szeretnék. Ilyen árban más nincs is, ugye? 50 körül van a plafon.
10 körüli Wayteq gépek milyen erősek? Játékra sűrűn lenne használva,ezért kell a bika hardver. -
Ace owner
addikt
NA úgylátszik hogy mégsem lesz gen2 csak sima Nexus 7, viszont lehet elöbb mint karácsony.Hol érdemes megvenni ahol adnak áfás számlát és van rendes gari meg persze a legolcsóbb. 32GB-s változatot nézegettem, szerintem az lesz a befutó.
-
Ace owner
addikt
válasz
parandroid #42926 üzenetére
Az jo mert pénzem semmi
Remélem Azért nem viszik el az összeset karácsonykor.. Mellekesen nincs semmi gyermekbetegsege az új n7-nek?
-
Ace owner
addikt
válasz
parandroid #42903 üzenetére
Új N10 biztos nem lesz olcsó, akkor már lehetneegy N7 gen2 is, nem? Vagy te arról beszéltél az imént?
-
Ace owner
addikt
Kifutó Nexus7 lesz még karácsonykor eladó? ÁFÁs számla mindenképp kellene, mert vissza lenne igényelve, viszont a newgen meg nembiztos hogy belefér majd (tippmixtől függ
)
-
Ace owner
addikt
Régebbi Nexus 7 40 körül használtan 16GB-s kivitel, vagy ez az új 8-as Wayteq?
Utóbbin mennyire futhatnak a durcább játékok? (Real Racing 3 félék leginkább) Továbbá a kijelző felbontása mennyire zavaró? Azért egy HD jobb volna, meg ez a 4:3-mas képarány zavaró valamennyire? filmet is néznék rajta elég sokat. Egyelőre nem vagyok biztos benne hogy Galaxy nexus mellé kell-e tablet, de lehet hogy beruházok majd egyre. -
Ace owner
addikt
Expansys.hu-n 1-2 tab egész jó árban van, rendelt már valaki innen vagy van valami tapasztalat?
-
Ace owner
addikt
Üdv!
Mostanában megtetszettek ezek a win8 tabok, mennyibe kerül a legolcsóbb ami nem RT? Gondolom szívinfarktust kapok ha meglátom, de érdekelne hogy mennyi pénzt álmodjak hozzá -
Ace owner
addikt
Üdv!
Vodafone Smart Tab 10ről tudnátok véleményt mondani?
Játékra és filmezésre, netezésre kéne, kaptam egy csere ajánlatot, lényegében nekem 40k-ba fájna. Megéri szerintetek? -
Ace owner
addikt
válasz
this is life #35372 üzenetére
Gondolkoztam rajta, lehet hogy folytatok egy reklámhadjáratot, hátha érdekel valakit a telcsim.
@xysdrtz: Akksija jónak tűnik, kár hogy csak annyi a felbontás.
-
Ace owner
addikt
45k a plafon. Ennyiért keresek tabot, használtat leginkább ugyanis cserélnék. REfurb N7 8GB-k mikor akarnak felkerülni apróra?
-
Ace owner
addikt
10 colban mi a bestbuy 40000-ig?
Továbbá az S3 hardveres Hyundairól valami vélemény?
-
Ace owner
addikt
Tudnátok segíteni? Nem tudok dönteni a 70dci és az Tab speed között.. Ti melyiket vennétek, vagy van esetleg egy 3. játékos max. 35000-ért? Hozzátenném MEdia Marktban lehet kapni.
-
Ace owner
addikt
válasz
this is life #31555 üzenetére
Kedvedért bejelentkeztem arra a szennyre.
[link] -
Ace owner
addikt
HDMI engem nem érdekel, akku sem annyira, így valószínűleg a Wayteq lesz a befutó, még úgyis várnom kell minimum márciusig vele..
-
Ace owner
addikt
70dci vagy novo7 crystal? Árban nekem ugyanaz.
-
Ace owner
addikt
Akkor pandawill kuka. Találkoztatok olyannal aki kis profitért cserébe megrendeli az adott készüléket és akkor kell fizetni ha kézbe adja? Nem merek belevágni és nem is tudnék ugyanis nincs paypalom/kártyám.
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
Tudnátok segíteni hogy milyen tabletet vegyek?
Jelenleg egy Ainol Novo 7 Marsban gondolkozok, 25000-ből már kapni úgy hogy nem az én pénzemen rendelik meg, tehát raktáron van. Szerintetek ennyit megér vagy van más is ezért az árért amiből választhatnék.
Ainolról olyan nagyon nem hallottam rosszat, a support nem a legjobb mert inkább új tabot adnak ki, de talán főzött romok készülnek rá.
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest