- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
koncsik #71833 üzenetére
Ezt én mondtam volna.
Hihetetlen. Változnak az idők. Azóta a geopolitikai helyzet nagyot változott. Nem tartható fenn minden álláspont mindörökké. De igazad van.
Lényegében mindenki úgy rontja el a gyermekét ahogyan akarja. Csak akkor ne csodálkozzon senki, hogy olyan állapotban van ma a magyar társadalom, amilyenben látjuk.Nekünk egyébként ilyen volt:
Még most is megvan, mert a lányom még 1-2 éve is elővette, amikor olvasni tanultak, és már végre értette a betűket is.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
koncsik #71766 üzenetére
Ugyan ez volt pár hete az ED-nél, én akkor rendeltem meg a 8GB-osat. Most kénytelen voltam visszavinni és a 16GB-osat megvenni fullos áron. Ha tudom, hogy 8GB gyak. semmire nem elég, a 16GB-osat vettem volna, ami akkor a 8GB-os árában volt. Emag meg nekem a gari miatt kiesős...
-
-
zsoltzsolt
addikt
-
cidalain
veterán
válasz
koncsik #62052 üzenetére
Korábban volt már itt szó Aldi Medion tabletről, akkor eléggé használhatónak bizonyult.
20-ért jó vétel, vedd meg ennyiért nincs jobb a piacon az tuti - bár konkrét tapasztalatok ugye ezzel nincsenek a neten.
(az eredeti 34990-es ár viszont nagyon sok, annyiért ne vegye meg senki) -
cidalain
veterán
válasz
koncsik #62048 üzenetére
A kijelzőfelbontás kicsit kevéske, ezt leszámítva jó lehet. A 16-os háttértár + 3 év gari pozitív.
Jó lenne tudni a processzor pontos típusát, illetve akár a készülék típusát is leírhatod.Újonnan véve 25 körül ez már jó vétel lehet. 30-nál többet viszont nem adnék érte, bármi is ez.
-
gg72
veterán
válasz
koncsik #57088 üzenetére
Igen, nekünk van egy ilyen Wayteq-ünk, de már hónapok óta hozzá sem nyúltunk, szegényen már semmit sem lehet csinálni, annyira belassult. Tudom, újra kellene húzni.
Most másnak keresek táblagépet a korábban már vázolt célokra. Szüleim vettek pár napja egy tescos op3ndott-ot, az nekik tökéletes netezésre, facebookra és skype-ra, de a 200-300 magás PDF-ekkel meggyűlik a baja. Most átnéztem a win-es tabletes topicba, ott azt írják, hogy az olcsóbb tescos Lark (30ezer körül van) is jó erre a célra.
Fotó: csak alkalmankénti kattintgatásra kellene. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
koncsik #51508 üzenetére
Igen, valahogy gondolom én is, hogy nem lesz "kisebb", csak olyasmi effektusra gondolok, mint amikor a Windows Asztal megváltozik, amikor nő a felbontás.
Mert ugye ezek a képregények (főleg mondjuk egy Kindle appban) elég kötöttek, tehát vagy kényelmesen látod 1 az 1-ben, ahogy megjelenik, vagy nincs más beállítási lehetőséged.
-
gps76
őstag
válasz
koncsik #47452 üzenetére
Nem foglalkozok egyelőre vele,semmi gond nincs vele,megmondom őszintén inkább a Gpad-ot adtam el ez számomra használhatóbb és nekem jobban tetszik a kijelzője,mert az LG-nek olyan sárgás,mintha fakó lenne a képe,auto fényerő nem működött rendesen és a leglényegesebb,hogy a 2 GB RAM-mal annyira pocsékul bánt,mintha 1 GB lett volna benne. Letiltogattam felesleges dolgokat,rootoltam,kitakarítottam de nem változott számottevően.A custom romoknak mindnek volt valami,ami nem stimmelt.
Ennél a 2 GB mindenre elég,több böngésző több oldal betöltve,RR3 elindítva utána home gombbal kilépve,a böngészők nem töltögetnek újra visszadobnak minden oldalt.
Ha gond lenne vele,gondolom akku lesz leghamarabb idővel,majd "megbarkácsolom".
Rájöttem ez a Qualcomm őrület,csak parasztvakítás,nyers tesztekben jól szerepel,de használat közben? G2 is hasonló szinten produkált a Gpad-dal.
Kíváncsi leszek az Intel 4 magosok mit produkálnak androidon,ha a 2-esek ilyen jók,ls még csak a "kicsit" próbáltam. -
gps76
őstag
válasz
koncsik #47441 üzenetére
Nekem Dell Venue 7 van Atom Z2560-al, gyári 4.3 érkezett rá 2 GB RAM-on osztozik minden.
Antutuban 19000 körüli pontot adott az 1.6-os procira,HD kijelzővel,használat közben mint pl.böngészés chrome-al összetettebb oldalakat,google earth épület megjelenítéssel kb. forma-forma a Gpad-dal(oké ez fhd,de sok előnyét nem láttam a hd-hoz képest). A Venue 8-asban nagyobb a proci is tehát még fürgébbnek kell lennie és érdekes,mert a 2560-as is alig melegszik,egy RK3188-hoz képest.
Lehet jobban jársz a Dell-el,csak kérdés a gari... -
válasz
koncsik #47123 üzenetére
5k-ért biztosan lehet venni régi, működő laptopot (szerintem még én is tudok neked szerezni annyiért).
Persze akkor már 60 a tablet, de még mindig jó ár.Ha az MTK8389-cel adnák (azaz 3G-vel), akkor tuti vennék egyet ennyiért. Sajnálom, hogy nem akarják hozni ezt a típust ide, nekem szükségem van a mobilnetre hozzá.
-
mexel
veterán
válasz
koncsik #44470 üzenetére
Tényleg a sok nyolcas lehet a megoldás, eszembe sem jutott
A rádiót nem tudom megnézem. hogyan kell keresni? FM rádió? Szerintem nem láttam olyat.
Sőt, gyorsan megnéztem, nem találok rádiót. Gondolom olyanra gondolsz ami net nélkül megy.student: itt írtam pár eredményt de ide is bemásolom az egyszerűség kedvéért:
Epic Citadel: 1280x736
High Performance: 59.7
High Quality: 56,9
Ultra High : 29,6Antutu 4 : 13320
Quadrant: 4923
Cpu: 13527
Mem: 3424
I/O: 4883
2D: 260
3D: 2521 -
-
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
koncsik #23470 üzenetére
Azt hitterk ok 31ig nem lesz 400? Mert eredetileg nem volt kiirva hogy csak 400ig megy legalabbis az edigital oldalan nem
Amugy meg hogy rohadjanak meg. Volt par cucc amit kineztem.
1-2 nap alatt osszejott a 400... okt 31ig. Jo vicc. Szebb lett volna ha csak 1 hetet irnak -
didros
senior tag
válasz
koncsik #23133 üzenetére
Viszont innentől hozzáférnek a kártyádhoz és bármikor levonhatnak róla bármilyen összeget ami éppen elérhető. A PPO-nál is ha jól emlékszem előtte kiküldtek (állítólag) valami szerződésmódosítást, amit szinte senki nem kapott meg, aztán hó elején fizetés után megterhelték pár százezer ember kártyáját valami 3000 ft körüli összeggel végül leléptek a pénzzel. Érdemes utánaolvasni. Az is lehet hogy én vagyok túl paranoiás, de hát miért érne meg az edigitalnak is 10000ft-ot hogy te kiadod a bankadataidat egy harmadik félnek? Nem áll össze nekem ez a dolog...
-
Sanzaa
senior tag
válasz
koncsik #21888 üzenetére
Arra is lesz biztos. Ugye volt már róla egy nagyon kezdetleges béta gamma Jelly beanes videó.
Viszont a Christian Troy féle custom Jelly Bean-nek tegnap lett elérhető egy új változata.
De sanszos, hogy az volt az utolsó, mivel ő is Rockchip rk3066ra váltott. (Remélhetőleg valami CC97ips plus hasonmásra)
Több infót nem tudok róla, nem kérdeztem -
tjb007
nagyúr
válasz
koncsik #21651 üzenetére
Az amazon.com nem épp a legjobb példa mert hiába adja ki találatként nem kapod meg sehol sem az USA -ban, mindegyik találat valamelyik ázsiai webshop ajánlata.
Az amazon.co.uk már egy más helyzet mert ott akad egy-két találat ami valamelyik angol kereskedőre mutat akinek van raktárkészlete is. -
twine
veterán
válasz
koncsik #21074 üzenetére
NA azt hiszem épp itt veszíti el az értelmét az egész dolog(e-ink)...természetesen a fogyasztáson kívűl...épp azt gondoltam lényegi szempontnak hogy "maj'nem" papir feeling...nincs ami rontja a szemed,,,legalábbis nem jobban mintha könyvet olvasnál,,,hiszen sem vibrálás, sem világítás,semmi negativ hatás...ha már bejön a háttérvilágítás a képbe akkor egészségileg nem lehet melette letenni a voksot, legfeljebb csak fogyasztásban
Khelben: MOndtad hogy este túl erős a fényereje az "egyéb" készülékekenek....rengeteget olvasok(forumozok) sötétben,,,,
Nekem a screen filter tökéletesen bevált! (akár már olvashatatlanul sötétre is le lehet venni vele a fényerőt)
Biztos nem mondtam ujat,,de hátha valakinek még hasznos lehet -
Fateys
tag
válasz
koncsik #19960 üzenetére
Lehet kifogtál egy bajos darabot?!nekem böngészés egész jó gyári böngészővel.videóknál se találtam hibát,folyadékot se látok a kijelzőnél.betekintési szög alulról lehetne jobb,de sose értettem,ki használja fektetve alulról nézve,vagy milyen körűlmény között?
Teszt nekem 6170 pont lett. Szerencsére nem lassúlt be,meg semmi. -
tvamos
nagyúr
válasz
koncsik #18431 üzenetére
Nem sokkal tobbe volt nekem az Aurora II... talan 34 lehetett...
z0d1AK
Android 4.1 és 2 Gbájt RAM a SmartQ T30-ban
Ha ebbol is amolyan Cube tortenet lesz, hogy hol van, hol nincs, olyan, amilyen, akkor sokan szallnak majd ki keseru szajizzel belole.(#18394 ) szilchi
En az Aurora II-hoz nem kaptam, sot, amit a Gadmeihez kaptam, azt is elhagytam... neha pedig jo lenne. (Szerintem a repulon felejtettem. Pendriveoztam...)
A Huawei e220-al nekem mas gondom is volt. Nem tudta a tab etetni, melegedett is, es akkor meg dobalta a halozatot. De mondjuk 3G-n... -
-
Mittu88
senior tag
válasz
koncsik #13497 üzenetére
szerintem te másra gondolsz. Amúgy így nem sok értelme van a kiállításnak, ha más, mint amit megvásárol az ember...
-
Mittu88
senior tag
válasz
koncsik #13494 üzenetére
Köszi szépen, ez működhet Ainol Novo 7 Tornado esetén is
Amúgy teszkóba megnyomogattam ma egy Concorde 7015-öt, annak ellenére nagyon tetszett, hogy a galériában nem tudott megjeleníteni egyetlen képet/videót sem. Arra gyanakodtam, hogy valaki működés közben kivette a memóriakártyát, más értelmes válasz nem jutott eszembe. Volt amúgy sok mappa, változó mennyiségű képekkel, de még csak kis előnézetben sem mutatott képeket/videókat. Érdekes... -
Z.É.T.
őstag
válasz
koncsik #11837 üzenetére
Köszi!
Éppen most találtam rá én is odaát. Még az ár is elfogadhatónak tűnik, tényleg csak a megjelenési dátumon múlik, hogy ilyet veszek, vagy mást. Lesz egy egyhetes munkám, amihez már mindenképpen táblát használnék a max. 2 órás (230-as hálózat nélküli) netbook helyett. Izgulok!(#11838) Cimi86: Köszi neked is!
-
x64
aktív tag
válasz
koncsik #10906 üzenetére
Kínai sajnos nem megy, google translate szerint: "Aurora először jött viszont tegnap este az ecset repülési tollak firmware fogmosás után az érintőképernyő használhatatlan! Ismételten megkenjük a repülés toll és a hivatalos firmware-t még mindig ugyanaz! Melyik főnök, hogy segítsen nekem"
-
válasz
koncsik #10292 üzenetére
Üdv, előre is elnézést, nem vagyok szakértő és topic-ot sem olvastam végig. Hercsi kolléga noszogatása lapján merném megosztani első tapasztalataimat fekete 8GB Ainol Aurora tablet-emről. Pandawill-en rendeltem január 19.-én, a kínai új év miatt várni kellett (valószínűleg gyártási problémák és a nagy érdeklődés miatt is). Február 15-én adták fel sima postán (Singapore), 23-án ért BP-re. MInden van a csomagban (USB-k, mini HDMI, fejhalllgató, töltő USA véggel -ez utóbbit gyengének mínősitették más (slatedroid) fórumon, USB-n is töltődik, de ezen gyorsabban, nekem rendben volt, igaz nem töltöttem túl, állítólag akkor a képernyő fele világosabb lesz).
A kütyü nagyon tetszetős, de összehasonlítva nem vékonyabb az ELF-nél, csak optikailag, na jó 0,5mm-rel max. Jó kézbe fogni, belefér öltöny, öltönynadrág zsebbe, nekem ez szempont volt. Slatedroidon sorolt problémák:
- bal oldalon összeillesztésnél hézag: észrevettem, miután felhívták rá a figyelmem. A jobb oldalon recseg.
- SD slot nem működik: nekem az együtt rendelt 16GB kártyával teljesen okés
- dead pixel: rengeteg színes pixel a fekete (nagyon sötét) színnél a képernyő jobb oldalán és tetején, máskor nem látszik (por? gyártási probléma?), le kell vennem a szemüvegem és közelről megnéznem - ha nem olvasok róla, nem veszem észre - nem túl jó a szemem, he?
Amúgy a képernyő brutálisan jó (ELF-fel összevetve sokkal jobb a betekintés, fényerő). VIdeo sebesség imponáló, mp4 filmmel próbáltam, feliratot ékezethelyesen nyomta (2160p player) és: AC Ryan PlayOn!HD 1-nél picit jobban játszotta le a full HD kamerával felvett (1080p/50) tesztjelenetemet mts formátumban, HDMI-n keresztül is szép a képe 42" plasmán.
A hangja fejhallgatón (Creative Dolby) nagyon meglepően jó volt (zene, film).
Almaz market fix és root könnyen telepedett rá, jól megy, a wifi megbízhatóan kapcsolódik, fontos, hogy HTC telefon wifi routeré-re is, nem érzem a 3G hiányát.
Könyolvasókat tettem rá, játékokat, office cuccokat.
Én ajánlom mindenkinek, de: kínai tablet, ennek megfelelő support-tal, gyártással, árusítással. Nekem többé-kevésbé mázlim volt.
Első androidos cuccom, azokat a dolgokat követtem, amit a slatedroid aurora fórumában olvastam.Remélem nem volt túl fölösleges, ha kérdés van, szívesen válaszolok, amire tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest