Hirdetés
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Google Pixel topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Departed #32708 üzenetére
Értem, szóval ilyen dolgok 76k-tól indulnak.
Nem tudom mennyire jó ez a tablet, itt a fórumon, valszeg akit említettél kolléga, éppenséggel nagyon bajlódott ezzel a tabbalNem tudom mennyire éri meg ez az ár a szenvedést. Lehet akkor hozzárakok és egy Samsung tabot kapok használtan, bár így lépcsőzve felfele már lassan jönnek a használt ipadek.
mod: Sőt most nézem ipad2 3G-s már van használtan 85-től és attól nem tépném a hajamat
Vagy hagyni a 3G-t a francba, és elég csak a stick támogatás.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz
Departed #31987 üzenetére
Az lesz az. Csak 2 felé billen vagyis csak fordul. Vizszintesen és függőlegesen
Más:A tárhelyet nem vágom... Alkalmazások menüben vagyok és azt írja, hogy a belső tárhelyen még van 1,7gb hely és sd kártyán 12gb szabad hely pedig sd kártyát még bele se tettem. Meg ez a 14gb lenne az a 16gb? Ha bővítem kártyával akkor még mennyit tudok még beletenni?
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Departed #31858 üzenetére
Való igaz, hogy a Nexus 7 itthon az egyik legdrágább 7"-os tablet, viszont ez igazából nem a Google/ASUS árazásának hibája, hanem a kínálaté. Ugye a nagy gyártóknál elég kevés 7"-os tablet érhető el, főleg azok gyengébb hardvert kapnak rendszerint (Galaxy Tab 2, 7.0, Iconia B1, MeMO Pad), de van tegra 3-as Acer Iconia Tab A110 is, gyengébb kijelzővel. Ha azt nézzük, hogy a Nexus 7 egy felsőkategóriás készülék, a legjobb supporttal, akkor továbbra is fennáll, hogy talán a legjobb ár/érték arányú a nagy gyártók közül.
Aztán meglátjuk, hogy az esetleges Galaxy Tab 3 7.0 hogyan kavar majd be tavasszal.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Departed #31856 üzenetére
Mint mondtam, áron felül a kijelző méret szerint is külön kategorizálom a készülékeket. De még ha maradunk is annál az elvnél, hogy nem számít a kijelző, akkor nem nagyon tudsz normális quad-core tabletet mutatni ami olcsóbb a Nexus 7-nél.
A magyar minimálbérhez képest drága a Nexus 7. A tabletek világában viszont nem. -
turho
addikt
válasz
Departed #31651 üzenetére
Megkérdezném, ennek milyen kijelzője van? Jó? Mióta IPS létezik, nehéz sokkal lentebb adni, na
Amúgy, a wayteq 70dci-nek tudtok hiteles antutu benchmark-eredményt?
Dilemmában vagyok, mit vegyek, egy 7-9 collos GPS-es 3G-s tab lenne az ideális, de nincs sok mani. És jó lenne ha gamelni is jól lehetne rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore pizza és kenyér topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Microsoft Surface Go
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél