- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
artiny #69434 üzenetére
nincs rá hivatalos Lenovo verzió.
más lenovo típusokra henköltek már rá droidot, ilyenre még nem láttam. google sem segített.
nemzetközi lenovo fórumok böngészése, esetleg android fejlesztői fórumok nézegetése a témában segíthet.
megjegyzendő, hogy nem hivatalos kiadású android romba azt pakolnak bele amit akarnak, így fenntartásokkal kell kezelni, franc tudja hogy milyen kém/kártevő programok vannak eleve beleépítve (nem biztos, hogy van, de nincs is kizárva)
ennél többet én nem tudok mondani ebben a témában. -
cidalain
veterán
válasz
artiny #69431 üzenetére
Ez halott ugy. Az android nem olyan mint a windows.
Ha az adott keszulekre van android, es el is erheto a rom, akkor esetleg sikerulhet.
De ne szamits next-next-next-finish muveletre.#69432) NoOne1976
Asus Z300M szokott lenni itt-ott 60 korul (most eppen emag).
Legnagyobb elonye a 2 GB ram.
Esetleg a gyengebb inteles verzioja a Z300C 5 rugoval olcsobban. Ha tenyleg csak net leszn ez is eleg (szinten 2 GB ram)
Ezalatt minden 1 GB-os, tokmindegy akar az osszefoglaloban szereplo alcatelt is veheted 30-ert. -
mike1334
veterán
válasz
artiny #51310 üzenetére
Olvasásra a 4:3as arányú tabokat ajánlják főleg (7.9, 9.7 átmérőjű), de szerintem a 10.1es is kényelmes...én olvastam rajta elég sok képregényt nem volt zavaró, néha bele kellett nagyítani, de azt sztem a 4:3asokon is...egyébként itt egy oldal, ami nekem segített eldönteni a kérdést a 16:9es arányú javára...igaz egybefüggő magazinoknál lehet jobb a 4:3, de nálam a filmnézés volt a fő szempont..ha vinni is akarod magaddal sokat, akkor 7.9-8.3 az ideális szerintem.
-
mike1334
veterán
válasz
artiny #51299 üzenetére
Attól is függ mire szánod..én alapvetően sorozatokat nézek rajta meg netezek..ehhez a 10es tökéletes...
Ugyanakkor nem hurcolom magammal, max vonaton, inkább csak ágyban használom laptop helyett.
Igaz így nálam a 7-es nem is játszott..ha újat vennék akkor a 8.9 lenne a nyerő, de az is csak azért mert az a Kindle HDX méreteIlletve régóta fáj a fogam egy Asus Trasformerre, mert nagyon bejön az akksis billentyűzet dolog, meg milyen szép már
(Most Nexus 10-et használok, az se csúnya
)
-
törölt tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
artiny #51184 üzenetére
Nem.
(#51188) kicsi kecske
ASUS MeMO Pad HD 10
Amikben 2GB RAM van, azok 4:3-as képaránnyal bírnak és játékra sem épp alkalmasak, de ha így is érdekel, akkor jelezd.(#51189) St3ven
Van benne: [link]
Lenovo Yoga Tablet 8-at csak akkor, ha az üzemidő a legfontosabb, és minden más sokadrangú.(#51191) pozsoka
Ha működik és nincs vele gond, akkor igen, de az azért kalkuláld azt is bele, hogy ha elromlik dobhatod a kukába.
-
Throme
veterán
válasz
artiny #51184 üzenetére
Valószínűleg nem csak pixelszám eltérés van a két kamera közt, hanem más gyártótól származnak, más a kialakításuk.
Lehet jobban járnál, ha szerválnál valahonnan egy selejtes (törött, tönkrement...stb.) Samsung DUOS tabletet, aminek a kamerája ép.
De még így se biztos, hogy ezzel megoldódna a problémád, mert nem biztos, hogy a kamera rossz, lehet a hozzá tartozó áramkör valamely más alaktrésze adta be a kulcsot.
Ilyen problémákhoz kapcsolási rajz és működés/alkatrészek ismerete nem árt.Aztán lehet más tud szolgálni egyszerű megoldással....
Más lehetőség:
Esetleg kérdezd meg a szervizt, hogy miben fájna egy ilyen javítás, ha bevinnéd.
Nekeik van (tudnak rendelni) alkatrészük.
Vagy ha valahonnan meg tudod szerezni a hibás kamera típus számát talán még kínából berendelve ez lenne a legolcsóbb megoldás.Szerintem.
-
artiny
őstag
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
artiny #34254 üzenetére
35 000 ft erteku taboknál mennyi ideig tart általában a toltes ideje? kb 10% rol 100%ra?
Ezeknel a kinai taboknal ...? wayteq 70dci,...Üdv!
- 12.04-kor 13%-os töltöttségi szintnél felraktam töltőre.
- 14.32-kor 100%-ra töltött.A töltési idő alatt nem használtam a tabot.
Továbbá privátban kérdezték, de ide írom be:
A 70dci felveszi a töltést USB-ről.
-
-
-
-
válasz
artiny #32312 üzenetére
A prestigionak van itt sajat forumja keresd meg,nincs vele sok problema,persze nem mindegyik hibamentes,de a kinai brandeltek kozt oket es a wayteqet merheti az ember ajanlani,a tobbivel sokkal tobb gond van....[prestigio forum]
-
válasz
artiny #32305 üzenetére
A myaudio akksija 5 orat bir uj koraban,de sokunknal 5 honapos korara ez mar csak,20 perc korul volt,az akksi kapacitasa folyamatosan es egyre dinamikusabban romlik, a808dcc tabletben nem csak a wifi ,hanem az akkumulator is gyenge lancszem...nagyon gyenge tartossag teren,bar van akinek nincs gondja vele...
-
tjb007
nagyúr
válasz
artiny #32028 üzenetére
Azzal a képpel csupán annyi a probléma, hogy nem látszik rajta miből tevődik össze az a 11000 pont, na meg azt sem árt elfelejteni, hogy azon Jelly Bean fut míg a WayteQ -en ICS, ez megint csak pozitív irányba viszi a dolgot.
Tény, hogy papíron jobb játékra az RK3066 a plusz két fragment processzor miatt de nem biztos, hogy ennek az előnye meg is fog mutatkozni az életben, szóval ezek a nagyon elveri és hasonló kijelentések amik a nagy számok törvényén, szemrevételezésen vagy egyéb más egzakt módszeren alapulnak erősen a komolytalan kategóriába tartoznak (ja, és akkor még az eltérő felbontásból eredő különbségeket meg sem említettem). -
Gabor970
addikt
válasz
artiny #32028 üzenetére
...sosincs megállás. Az első tablet vásárlása előtt vagyunk. Asszonyomnak kellene olvasni és netezni. Vártam február elejéig a wayteq-ra, aztán vártam, hogy legyen teszt, és megrendelem. Aztán most itt a concorde, ami lehet még jobb ugyanannyiért, majd márciusban.... Megint várok, aztán megint lesz egy hír újabbról, jobbról
Nekem a HDMI nem lenne rossz, nyáron a balcsin nyaralóban egyszerűen meg lenne oldva a filmnézés. Nem kellene mediaplayert cipelni, nem mintha nagy és nehéz dolog lenne
-
violentSt
tag
válasz
artiny #32028 üzenetére
Concordba is benyomtak egy 3200es akksit gratula
A pro duo kisebb felbontassal es 4100es akksival is alig birja a 4 oratTesztek nem tul objektivek
Rk3066 jatekokban erosebb
Lsd. Prestigio pro (rk soc) vs prime (aml)Illetve a wayteqnel a szivarvanyeffektus a kijelzon mar-mar szeriatartozek ( komolyan nem ertemertem)
Hdmi-t meg te tudod, h szuksegeltetik-e (en pl. Ragaszkodtam hozza, azota kb 1x volt a tv-re kotve)
Concorde amugy tenyleg jobbnak tunik foleg h ugyan az az ar
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
artiny #32016 üzenetére
Mint írtuk, leginkább a szoftver határozza majd meg, hogy a két különböző processzor ellenére melyik lesz a jobb sebességű. Egyelőre a WayteQ-ről csak egy-két teszt van, a CC Tab SPEED-ről meg ugye egy sem, mert nem jelent meg, így előre nem egyszerű ezekre a kérdésekre választ adni.
Ezek a tabletek beépített akkumulátorral rendelkeznek, szakszerviz tudja cserélni bennük a telepet. Azt, hogy a ConCorde mennyiért teszi ezt meg szükség esetén, azt nem tudom. A WayteQ oldalán van szervizelési információ, bár csak az első két generációhoz (xPAD-70, xTAB-70), ott nettó 7000 forint volt az akkumulátor csere. Gondolom hasonló a helyzet az xTAB-70dci-vel is,
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
artiny #31684 üzenetére
Ha "okosan" netezel, lehet is eleg. Az a legnagyobb gond, ha mondjuk megnyitsz egy beagyazott videot, vagy pdf-et, esetleg word-ot, akkor nagyon belassul, plusz visszalepeskor ujra toltogetnie kell az oldalt, mert bezarja a bongeszot, ha kevesli a memoriat. Ergo, kell a sok ram. Ellenben, ha mondjuk, esetleg, egy zene lejatszot is el akarsz inditani internetezes kozben... Az siman elofordulhat, nem?
-
interstate76
addikt
válasz
artiny #31684 üzenetére
Ha teljesen diplomatikus akarok lenni, akkor azt mondom, hogy felhasználói szokásoktól függ (pl. a hvg.hu böngészgetéséhez elég 512MB RAM is - volt korábban egy IBM X41-es laptopom, imádtam azt a kicsikét a maga 512 MB RAM-jával együtt). Ha őszinte akarok lenni, akkor viszont azt mondom, hogy a használható gépek 1GB RAM-nál kezdődnek.
De hangsúlyozni szeretném, hogy nem vagyok tablet-szaki, sőt! Eddig - a telefonomat leszámítva - csak windowsos és linuxos gépeket használtam, azokhoz tudok viszonyítani, az android memóriaigényét figyelembe véve.
-
interstate76
addikt
-
Marcika80
tag
válasz
artiny #31654 üzenetére
Hali! Mindenképp szemelött kel tartani az aksi teljesítményét!
ezen a linken:http://www.hej.sk/tablet-prestigio-pmp3270b-prime-pmp3270b-cierny/
Více mobility s baterií 2,500mAh gengébb az akumlátora mint a
ezen a linken található tabletenhttp://www.okaysk.eu/prestigio-multipad-pmp3370b-7-4-gb-wf-android-4-0/
Baterie 3,000mAhBár nem sok a külömbség a kettő közt, Az akumlátor meg idővel cserélhető egy 4500mah aksival már egész jól el lehetsz a tablettel egész nap. Inkább azt gondold át, mire kel a tablet, mire szeretnéd használni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged