Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
En a myaudiot kezelem fentartassal,voltmtoluk tabletem,na szervizt utolerni maga volt a remalom,az csak hab a tortan hogy a tabletjuk 160 nap alatt kb 60 toltott szervizben,elerni nem lehetett oket,emailre csesztek valaszolni,a vegen nagy nehezen csereutalvany lett es vettem egy galaxy 2 10.1 et ,ez legalabb jo....ja media markt ....de meseltek ott az ugyfelszolgalatosok hogy az 50 nap 1 szervizelesre az se ritka...az overmaxot mint alternativat javasoltam a myaudio helyett. A nevuk valahogy rossz emlekeket ebreszt bennem ....
-
-
tvamos
nagyúr
Vannak emberek, akik ezzel a nem tul acelos hardware-rel szerelt telefont vidaman hasznalnak, es elegedettek vele. (Sot, dual simes telefont.) Felbontasban ez sem sokkal tobb, mint egy telefon, ergo meg lehet vele lenni, szerintem. 3D-s jatekok viszont nem hiszem, hogy repulnek rajta. (Szerintem sok el sem indul...)
-
tjb007
nagyúr
50e forintért ott van még a "kicsit" komolyabb belsővel és jobb kijelzővel a szintén 3G -s MyAudio 708AG. A megnembízhatóságáról nem tudok nyilatkozni, érdemes utánaolvasni/utánakérdezni: [link]
Ebben az ársávban amúgy nem nagyon van 3G -s tablet, ami van azzal is kompromisszumot kell kötni.
-
A szokásos "nehogymártökéleteslegyen" tablet, végre egy 3G képes, ráadásul dual SIM (de mire megy vele bárki?), ellenben csak 4GB belső háttértár...
Én nem venném meg, ennyiért kapsz jobbat is (ha nem létkérdés a 3G támogatás).
De ha ez nagyon tetszik, akkor már +5e -ért a 16GB-ost vedd.
Ja, ahogy már írták is, a Bluetooth, az FM Rádió és a GPS is jó pont (ha szükséged van mindezekre)!
-
tjb007
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Házimozi belépő szinten
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest