- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
En a myaudiot kezelem fentartassal,voltmtoluk tabletem,na szervizt utolerni maga volt a remalom,az csak hab a tortan hogy a tabletjuk 160 nap alatt kb 60 toltott szervizben,elerni nem lehetett oket,emailre csesztek valaszolni,a vegen nagy nehezen csereutalvany lett es vettem egy galaxy 2 10.1 et ,ez legalabb jo....ja media markt ....de meseltek ott az ugyfelszolgalatosok hogy az 50 nap 1 szervizelesre az se ritka...az overmaxot mint alternativat javasoltam a myaudio helyett. A nevuk valahogy rossz emlekeket ebreszt bennem ....
-
-
tvamos
nagyúr
Vannak emberek, akik ezzel a nem tul acelos hardware-rel szerelt telefont vidaman hasznalnak, es elegedettek vele. (Sot, dual simes telefont.) Felbontasban ez sem sokkal tobb, mint egy telefon, ergo meg lehet vele lenni, szerintem. 3D-s jatekok viszont nem hiszem, hogy repulnek rajta. (Szerintem sok el sem indul...)
-
tjb007
nagyúr
50e forintért ott van még a "kicsit" komolyabb belsővel és jobb kijelzővel a szintén 3G -s MyAudio 708AG. A megnembízhatóságáról nem tudok nyilatkozni, érdemes utánaolvasni/utánakérdezni: [link]
Ebben az ársávban amúgy nem nagyon van 3G -s tablet, ami van azzal is kompromisszumot kell kötni.
-
Oldman2
nagyúr
A szokásos "nehogymártökéleteslegyen" tablet, végre egy 3G képes, ráadásul dual SIM (de mire megy vele bárki?), ellenben csak 4GB belső háttértár...
Én nem venném meg, ennyiért kapsz jobbat is (ha nem létkérdés a 3G támogatás).
De ha ez nagyon tetszik, akkor már +5e -ért a 16GB-ost vedd.
Ja, ahogy már írták is, a Bluetooth, az FM Rádió és a GPS is jó pont (ha szükséged van mindezekre)!
-
tjb007
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest