-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gunz4Hire
csendes tag
válasz
abridabri #1443 üzenetére
Akkor hülye kérdés, de ezek szerint egy x62-es Kraken jelenleg szintén ugyan ezt produkalja az új Ryzen-t hutve? :/
OFF:
Úgy néz ki laikus baráti koromben lassan csak AMD-s lesz a gép.Egyik haverom most tervez gépet összerakni Es úgy néz ki egy Ryzen 3600 1660Ti lesz a befutó nála (bár másik haveromnak koszonhetoen meg így is overkill hűtést stb választott hozzá) ezért is érdekel a fentebb említett Kraken (a másik egy DH15 lett volna legbol).
Illetve egy másik srác is bar ő csak 2600x-el gaming és videoszerkesztes miatt.Aztán év végén én is.😁
HozzáteszemÖrülök neki, hogy oda jutottunk, hogy ha ar értékben mondani akar valaki valamit igazából lehet ajánlani mindket gyartotol terméket. Bár a budget miatt esett választás mindkét esetben a Ryzenre, de végre legalább van lehetőség, hogy az ember válasszon, ha jó processzort szeretne.
-
Gunz4Hire
csendes tag
válasz
venom8888 #62 üzenetére
Mert arról nem láttam árat a felsorolásban, de menetkozben már láttam ÁK-n, hogy 123-128 körül van. Szvsz best buy lesz számomra, ha a teljesítménye olyan lesz. 😁
Bár csak gaming a cél így nem tudom mennyire kifizetődő egy 8/16-os proci.
Majd meglátjuk.
Úgy érzem gyakori olvasója leszek a topicnak.
-
Gunz4Hire
csendes tag
válasz
ScomComputer #23 üzenetére
A 3900x és 3800x nem épp olcsó, ha úgy vesszük.
Sőt drágább is pl. a 3800x mint egy 9700K bár több mag több szál.
Nem szeretnék vs témát indítani, de kíváncsi leszek, hogy ár/teljesitmeny arányban, hogy fog kinézni a dolog. Bár eddig ar alapján úgy néz ki, hogy vagy 3800x vagy 3600x. No meg még egyenlőre ez az egy ar, amit láttam így előre szóval kíváncsi leszek, hogy mennyi lesz majd máshol is.
Mindenesetre remélem valóban annyira jó lesz, mint amennyire szeretném, hogy az legyen. Bár év végére epitek majd gépet nem zarom ki, hogy AMD lesz (sőteddig nagyon úgy fest).
Nagyon várom már azokat a teszteket... 🤔🤔🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest