- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
Ez az amd driver cleaner megszivatott... Amint bejon a windows nem ismeri fel a billentyuzetem es az egerem sem.. Se a zsinornelkuli klaviaturamat.. Nem tudok a windowshoz hozzaferni mit ronthatott el? (Most telorol vagyok) segitsetek kerlek
csokkentett modban sem erzekeli
-
ST05
őstag
14 phase lesz az, de majdnem mindegy
zsoleszkai: én sem estem hasra az új rog-tól ( nvidia oldalt pedig végképp ciki eme erősebb tápkörös egyszerűség így 3 év után..
(#9271) Malibutomi:: nem szoktad még meg a reklámot? R= ek mejelenéskor ment itt oldalt sapphi reklám jobbrol, de aztán rájöttek h hsm olcsóbb
-
HSM
félisten
Már ide is ez a retek hűtés megy a felemás ventivel?
A VRM se nyűgözött le. A 280X/7970 Matix sokkal komolyabb kari volt. A Sapphire Vapor amit korábban linkeltél, sokkal korrektebbnek tűnik nekem: [link]. Ráadásul tuti ki fogják hozni idővel 4GB-ból is, ahogy a 7970 Toxic is elször csak 6GB-os volt, aztán 280X-ként kihozták 3GB-al is, igaz, közben kapott új hűtőt is.
-
-
HSM
félisten
Rendszeresen el szokták írni... Rájuk írsz, és megnézik, kijavítják a weblapon, de az összes kütyüre eddig, amire rákérdeztem, hogy miért 0 vagy 1 év garit, az lett a vége, hogy csak elírás az oldalon.
(Nyilván olyanokra kérdeztem rá, amikre máshol vagy adott márka más típusaira náluk több gari van... A PowerColor 7950-emre is először 1 évet írtak, aztán kiderült, hogy 2-vel adják.
)
(#8900) Devid_81: Ha jobban meglesed, brutális nagy hűtő van rajta, brutális hűtőfelülettel és igen igényes kialakítással. Jó a víz, de ez is tud hűteni, az 100%.
Csak arra kell vigyázni vele, amit már írtam... Hogy a legelső példányok műterhelésen (pl. bányászat is) lekapcsoltak valami rosszul belőtt védelem miatt. Csak engem ez annyira nem érintett, nem olvastam utána, BIOS frissítés pl. megoldja-e, vagy a HW nem stimmelt a legelsőkön. Külföldön írták már, hogy a frissebb példányok már jók. Kérdés, hozzánk melyik jutott el, az első eresztés, vagy későbbi. Márha valakit ez érdekel. -
-
-
-
Kronus
tag
Hmm
Külföldi tesztekben meg pont az dicsérik milyen halk még magasabb fordulaton is
egyik oldalon 10/9 (kitguru.net) pontot kapott másikon Gold Award (hardocp.com) minősítést
Jó az tény, hogy a tesztekben a 290x szerepel, de hűtés szempontjából ugyanaz.
Így tényleg nehéz, hogy senkinek nincs ilyen kártyája
-
Devid_81
félisten
Huhh, az szep.
Mondjuk en epp azon agyalok, lehet leveszem a gyari ventiket, es dobok 2x12cm vagy 14cm-es ventiket a gyari bordara...de csak akkor teszem meg ha a muanyag keret konnyen leveheto a borda piszkalasa nelkul, amugy nem erdekel...igy sincs gondom a hofokkal, csak akkor kicsit lehet feljebb mennek az egeszseges tuning ertekkel -
-
KAMELOT
titán
Szerintem jobban jártál volna egy GIGABYTE GTX780 130K értékben! Amit bemutatott a kolléga videót az elég is volt. Utána meg jöttetek itt páran a BS-el, meg befagyott. Ez eléggé durva! Ilyennek nem szabadna előfordulni. Elég nagy baj, hogy egy ekkora reklámot csináló cég, ilyen xar dirvert ír a BF4-hez és már hónapok óta ezt reklámozzák.
(#7470) ricshard444: Én a DCII ventiket még hardcore furmark vagy akármilyen tesztprogi alatt sem hallottam még.
-
BraveHeart
tag
Lehet, hogy trollnak fogtok gondolni, én sem tudom megmagyarázni, de nálam az első, a sapphire is ugyanezt csinálta, 1 órán keresztül szenvedtem vele, aztán nem monitorra, hanem a hdmi-vel tv-re kötöttem, s egyből minden ment.. majkd visszakötöttem a monitort és utána sem volt vele problémám.. azóta is rejtély... 1 óráig küzdöttem, el sem indult a gépem, folyamatosan csipogott és leállt...
-
kinghaxor
aktív tag
-
-
-
adatfalo
senior tag
-
andro93
aktív tag
Bestmarkttal két ezerrel olcsóbb lett volna.
-
andro93
aktív tag
Ipont frissítettem, mondom faxa, van 290 tri-X, 15 secen belül frissítem ismét, erre el is tűnt.
Bestmarkton is negyed órán belül elkapkodták, mondjuk nem bánom, elvileg jövő pénteken jön az új szállítmány hardverkerhez, abból majd úgyis kapok egyet, addig is remélem kapható lesz az Msi 290 gaming, aztán ár alapján döntök. Valamiért Msi felé hajlok. -
Sonja
nagyúr
Elég jónak tűnik ez a PowerColor kártya (is).
Másik felhasználó mérése játék alatt!
Metro LL
GPU: 62 fok
VRM1: 50 fok
VRM2: 59 fokASIC: 68,9%
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest