- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
SimonYana #7802 üzenetére
A processzorod mennyin megy? az a Physics core nagyon durva az enyémhez képest. Nekem az i7 3.8 on tud csak menni sajnos.
Milka 78 : Köszönöm, megnézem ezt a kombó dolgot én is.
SimonYana: Te slaggal locsolod a VGA-t vagy fújkálod? Gondolom ezeket a pontokat nem a fecskék hordják össze
-
-
-
-
-
Devid_81
félisten
válasz
SimonYana #7411 üzenetére
Eh, hozza kell tegyem nalam csak sima HD felbontas van, probara tudok FHD-t kuldeni a projectorra, de az majd atkonvertalja, mondjuk ettol a VGA meg FHD-t szamol, majd ma este ralesek mennyire masabb FHD-ban, de pl a Ghosts nekem javul vagy 20%-ot HD-rol FHD-ra valo felvaltaskor....magam sem hittem el amikor lattam...egyiknel a CPU dolgozik jobban masiknak a VGA...ambar ezt nem ertettem soha, mert HD felbontason is 99%-on megy a VGA a GPU-Z szerint...
-
Devid_81
félisten
válasz
SimonYana #7404 üzenetére
BF3 allitolag jo fel evet kellett varni mire jo lett, amikor en csatlakoztam a buliba (3 honapja) en kerdeztem haverokat, gyerekek ez mi a fjosh?!
Hirtelen 10 oranyi jatek utan felsoroltam millio hibat.
Majd most a BF4 egy bughalmaz, es irjak is forumokon ennek is kell vagy fel ev...csak kerdem en, higy mire?!
Fel ev es mar nem fog fagyni? De attol meg tele lesz hibakkal, 0% elettel rohangalas, fal mogul teljes takarasbol utol ert "kobor-celzott" golyo, valaki mogott vagy takarasban, es Te halsz meg amikor ratok lonek stb...sorolhatnam a Killed in action-ig kb ejfeligDe ne csak off legyek, nekem az uj patch ota mintha jobban menne, eddig sem volt bajom vele, de mintha folyamatosabb lenne, es az FPS-ek i szepen szarnyalnak.
-
KAMELOT
titán
válasz
SimonYana #7308 üzenetére
Nálunk 300/310 a forint ha itt váltod Komárom környékén. Továbbá a garancia intézés ebben az üzletben 1-2 napos és nem 30 napos retek, ahogy legtöbb esetben intézni szokták. Itt helyben kipróbálja neked az eladó és ha hiba van azonnal írja neked a papírt és már rendelheted is az újat. Ennyit az ügyintézésről.
Én ezt azoknak írtam akik ilyen kb. 80km körzetben laknak. Vonattal oda-vissza 10euro és kocsival 15euro az út.
Szerintem azoknak megérheti!
-
KAMELOT
titán
válasz
SimonYana #7300 üzenetére
Nyugodjunk bele! Sapphire R9-290 ref. 103 800ft. Mit kínlódtok itt az árakkal!
Sapphire R9-290 Tri-X OC 122 100ft
290X ára kicsit drága lett, azok annyit nem érnek.(#7301) Devid_81: Számítsd hozzá a szállítást és a bolt nyereségét. Az pont kiadja azt az árat!
Ezek az árak itt jók.
-
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
SimonYana #7276 üzenetére
A legerősebb, legjobb fajta GeForce 780Ti videokártyája van.
Nem meglepők ezek az eredmények vele... hiszen a kártya ára sem hétköznapi. Három darab R9 290 kijönne belőle.
Ilyen van player111 kollégának úgy tudom -
Devid_81
félisten
válasz
SimonYana #7247 üzenetére
Neznel nekem egy ASIC Quality-t?
Amugy meg vizzel simaliba, hogy elvinnem 1200-ig
En leggel engedtem ekkora feszen, csak aztan rajottem, hogy 1.200v-1.210v korul stabil az 1120...es onnan erosen ehesse valik...igy nem kuzdottem vele sokat azota, de majd meg lehet kuzdok kicsit vele.
Egyebkent erdekes, mert pl vannak tesztek melyek alatt szepen stabilan beall a feszultseg maximum, de pl a CoD Ghost alatt ugy nez ki a log mint egy fureszjel...es siman 1.240v re is felmegy csucsokban.
Kicsit nehez meghatarozni emiatt a valos max feszultseget ami kell neki.Szerk: (#7249) daneeeeee vagy jonnek a Black Screenek ezerrel....nekem azokat szereti dobalni ha a ramokkal "jatszok"
GPU-nal szinte minden esetben kockasodas volt az eredmeny ha tulhuztam (eddig) -
Devid_81
félisten
válasz
SimonYana #7233 üzenetére
Kb 1175-1200 kozott is kepes ennyit kihozni magabol a R9 290 ha epp elcsipsz egy olyan pillanatot a tesztben amikor epp nem akad meg valamitol, es nem veri le a minimum FPS-t
En tegnap 2x futattam le 1120/1500-on, ez nalam a 24/7 beallitas.
Egyszer jott egy 2700 pont majd jott egy 285x
Semmihez nem nyultam, pusztan 2x lefutott.
Meg fenn van a teszt program, de az eg vilagon semmire nem jo az a progi...meg normalis osszehasonlitasra sem a buta akadasai miatt, ami aztan szepen leveri a minimum FPS erteket, ezzel egyutt a pontokat is valoszinuleg. -
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
SimonYana #7192 üzenetére
Na én viszont szert tettem egy Hybid csodára.Teszt csak később,de pumpának,ventinek zérò hangjuk van.A 2db játék vizem 53 ropiban van eddig.Ezért hűti a procim (pedig lusta melegedő dög)és reményeim szerint a vga-m is,mindezt totálisan hangtalanul(800-on forognak a ventik).Ezalatt az idő alatt volt 2db platform váltásom,és az elmúlt 2 évben 6 videókártyám(6870,7870,7870XT CF-be és most ez).Már az a majd 80 ropi is földhöz csapott volna,de a vga/cpu blokkok ebben nincsenek is benne(plusz amenyit bukok rajta).Nálam pl búkó a víz,túl sokat variálok hozzá,ráadásul elég sokat is hurcibálom.Hozzáteszem nem vitatom az előnyeit,teljesítményét,de félpénzből ez sem rossz(csak tudni kell vásárolni
)
-
Bossi
őstag
-
daveoff
veterán
válasz
SimonYana #7032 üzenetére
Van olyan akinek alapfeszen 1150-et is megy, de az 1100 se rossz, átlagos. Nekem még ennyit se ment, 1080 volt a max alapfeszen. Nézd meg mennyi feszt kap nálad terhelésen, ehhez mérten lehet még bír többet is, nyugodtan adhatsz neki + feszt is, 1,25v-ig simán mehet akár 24/7-re is vízzel. TriXX-el akár +200MV offsettet is lehet adni!
-
Devid_81
félisten
válasz
SimonYana #7032 üzenetére
Neznel nekem egy Asic Quality-t ha megkerhetlek?
Most epp elkapott ez az oruletMasik: BF4 alatt nekem +100mV nal tokeletesen ment minden, majd jott a csunya szutyok CoD Ghosts...es ugy kivagott 2-3percnyi jatek alatt mint a szel.
Szoval a BF4 amilyen szep olyan fura is egyben...de meg a crysis 3 is nagyon jo tesztre...ha ott megy a tuningod akkor 99%ra megvan a jo ertek. -
MPowerPH
félisten
válasz
SimonYana #6845 üzenetére
Pont akartam mar irni... Szanalom amit itt par ember muvel, es meg csak ki sem tudja probalni, csak az interneten kotoraszik, es remenykedik, hogy nem valami bug, hanem tenyleg csalafintasag.
Egyebkent a BF4 jelen allas szerint egy kesz katasztrofa, mar ez elott is az volt. Foltozgatjak, de eddig talan csak artottak vele. Valamit nagyon elszurtak. Eloszor azt hittem, hogy csak a Tri CF az oka, hogy laggol neha eleg durvan, maskor meg sima. A pikulat... 280X-el ugyan ez. Betettem haver GTX780-asat, ugyan ez....
Kar volt igy kiadni. -
ÁdiBá
veterán
válasz
SimonYana #6854 üzenetére
Sok sikert hozzá ismerős érzés.
Bízzunk a legjobbakban. Engem csak az bosszant fel hogy ilyen problémás a mai világban PC játszani meg Konzolon.
PC-ben szerintem lényegesen több potencia van mint egy Konzolban de a játékok is lényegsebben több fejlesztésre szorulnak a hozzá igazításához. Úgy hogy előre kell tekinteni. Én személy szerint kíváncsian várom mennyit fog gyorsulni az AMD grafikus kártyái a következő fél évben.
Én szívesen lecserélném a 780Ti kártyát is rá, ha azt hozza gyakorlatban is amit ígérnek papíron.
Lehet megköveztek most, de a CF -et nem szabad belőle játékra építeni. -
válasz
SimonYana #6848 üzenetére
Főleg, hogy a bugnak közen nincs a Mantle API-hoz, hanem a játékverzióból fakad. De persze a fanboyoknak kötelességből kell a fikázást ontani, hiszen mi is történne, ha kicsit is gondolkodnának.
Mert ugye ha a Mantle-s verzió grafikai butítástól lenne gyorsabb (főleg, hogy a CPU bottleneck-et oldja fel az eddig kipróbálható softwareke esetén, tehát ebből még az is látszik, hogy az adott fanboynak még szakmai háttér információi is "vannak"), akkor mondjuk a Star Swarms esetében nem lenne szabad semmilyen gyorsulást tapasztalni.
Kedves norb55-nek és a troll hadseregnek: mind a grafikai bug, mid pedig a textúra színhelyességének a problémája (melytől annak felbontása, tehát GPU terhelése nem tér el a DX-től negatív irányba, tehát a sebességre nincs hatással) a játék bugja, a Mantle-hoz nem igen van köze és tudom, hogy fáj, de nem ettől gyorsabb a Mantle és a bugot meg Repiék javítják.
-
andro93
aktív tag
válasz
SimonYana #6819 üzenetére
Referencia hűtés nem jó, mert túlmelegszik alatt a kártya, és visszaveszi az órajelet. A Sapphire R9 290 tri-X is odaveri a referencia 290x-et.
GalaxyNote: majd számolj be róla, hogy milyen a kártya, én is ezen gondolkozom hogy megrendeljem-e.
-
TTomax
félisten
válasz
SimonYana #6718 üzenetére
Dehogy lesz meg neked az addig.... hamarabb lecseréled,csak legyen egy jó alkalmad rá.
(#6722) Mr Bond 007
Na végre valaki aki elégedett...Én azért szorítok ennek az APInak,látok ebben fantáziát csak ne törjön meg a lendület... két három éven belül lehet ebből komoly előnyt kovácsolni.
-
szente80
aktív tag
válasz
SimonYana #6540 üzenetére
Én úgy hallottam bár lehet hogy tévedek hogy ref 290,X szerelve lett Hynix és Elpida memoriával is.
Sapphire R290X BF4 – SK Hynix
Sapphire R290 – Elpida
Asus R290X BF4 – SK Hynix
Gigabyte R290X BF4 – Elpida
AMD Press R290X – SK Hynix
HIS R290X – SK Hynix / Elpida
XFX is also Elpida
Powercolor is Elpida -
Sz.Miki
őstag
válasz
SimonYana #6540 üzenetére
Anno HD5870 Sapphire és Asus HD5870 ref kártyáról leszedtük a hűtőt, és lőn az utolsó számig ugyan azok az alkatrészek voltak rajtuk.
Ugyan ez volt a helyzet a Ref HD6950 nél is, ott egy Gigabyte és egy Sapphire kártyáról szedtük le a hűtést és egymás mellé téve mint két tojás.
Nem mondom, lehet, hogy apró eltérések lehetnek, mert ha épp elfogy valamelyik alkatrész akkor másikkal pótolják, de a ref kártyákra jellemző, hogy teljesen egyformák, gyártótól függetlenül.
-
Laja333
őstag
válasz
SimonYana #6498 üzenetére
Már türelmetlen voltam. ^^. Évek óta laptopon vegetálok.
Gigát nem akarok, nem jön be a VRM temp, MSI elfogyott, simát meg nem is láttam még.
A sima Trix árát 140-150 körülre saccolom, az a felár meg szerintem megéri.
Meg aztán ki tudja, lehet később előbújik a különbség új driver/mantle alatt.Sok infót nem sikerült róla összegyűjtenem, de az egyik külföldi oldal kommentjeiben boncolgattak egy pletykát, miszerint az X jelenleg nem is használ minden core-t.
(nem találom most merre volt ez :S )
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest