-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Nálam is szépen, hiba mentesen megy az utolsó BETA driverrel a BF4!
-
SimonYana
addikt
válasz
Gilthanas #7807 üzenetére
3930K és 4250-re húztam. Igen ezzel a slaggal locsolom!
Igen a Physics core kicsit el húz a többiekétől.
-
SimonYana
addikt
Nekem ezt sikerült most unalmamban kihozni belőle!
Sajna 1220 felett szemetel.
Nem tudom a memória meddig húzható károsodás nélkül. Ez a plafon (1625).
Fesz is 1.3 felett van de ugye a vízzel nincs sok hőfok!
Mivel nem vagyok nagy tuning művész így szívesen veszem , ha szóltok mi a sok , mert a karit nem akarok kinyírni azért! -
SimonYana
addikt
válasz
baratod #7742 üzenetére
Itt találsz pár szót a Tri-X-ről és ugyan így sok mindent lehet találni az MSI és az Asus-ról is! Még most elég friss téma.
-
SimonYana
addikt
válasz
the_mad #7726 üzenetére
Hiába gyorsan ki kell elégíteni a bányász igényeket! Viszont nem tudom mekkora veszteség ezt a rengeteg gariztatást lebonyolítani! Biztos jól kertesnek a futár cégek is most!
Nálunk az egyik 290-es meg sem volt hajtva és pár hét alatt [moderálva]!
Itt is olvasni egyre több hibát és köztünk csak egy morzsa jutott az eddigi forgalomba lévő kártyákból!
[ Módosította: radi8tor ]
-
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #7601 üzenetére
Állítólag nem jók a 290-esek bányászatra , mert túl melegszik és drága is !
Bár nincs tapasztalatom! Nem bányászok! Nem akarok gazdag lenni! -
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #7594 üzenetére
Igen láttam utána már én is!
Az nagyon jó ár! Vétek kihagyni!
Hogyha annyira megérné tennék be még egyet , de nem érdekel. Nagyon el vagyok 1 db 290X-el is! -
SimonYana
addikt
válasz
Devid_81 #7408 üzenetére
Hát nem tudom hogy csinálod , de nekem az FPS 45-120 között ugrál! képes 10-20 FPS-t váltani oda vissza!
Na mindegy! Jól hoz a konyhára nekik az biztos! Felmarkolták a nagy lét előre és most már dolgozhatnak rajta mikor van kedvük hozzá! Én sosem kapom előre a fizetésem! Valamit elkurtam az életben! -
SimonYana
addikt
Nálatok nincs gond a BF4-el?
Nekem mostanában rendszeresen kifagy és csak a feladat kezelőből tudom leállítani! -
SimonYana
addikt
Hát ezen Én is csodálkozom , ha az eladás 314-től indul , akkor hogyan váltják 304-ért. Na mindegy ezt én nem tudom mert nem szoktam váltani!
-
SimonYana
addikt
Vegyél egy 290-et , jobban jársz. Én már biztos nem vennék 690-et!
Nem tudom mikor kell , de lesz nálam egy új 290-es 1-2 hét múlva.
Most cserélik gariba!Viszont szerintem a 290X is jó csak drágább. Én megszerettem ! Ha a driver is jobb lesz akkor nem lesz itt gond! 1920-ban bőven el leszel a 290-el! Nekem 2520-ban is tökéletes!
daveoff ! Így igaz!
-
SimonYana
addikt
válasz
KAMELOT #7306 üzenetére
Már megint nem itthonról ad valaki tanácsot!
1. aki itthon él az itthon vásárol nagyrészt a gari miatt is!
2. melyik retek bank vált neked 300-ért ?Ennyi erővel mondhatnám azt is hogy ... BAKKER , hogy 102 ezer , ha 250-el számolom az Eurót!
Mire a bank átváltja és el jut hozzánk ( közel 320/Ft) , addigra éppen annyiba lesz mint itthon és a garit talán egyszerűbben intézzük! -
SimonYana
addikt
válasz
Malibutomi #7296 üzenetére
Egyszerű!
ASUS R9290X-4GD5 R9 290X 4GB GDDR5 PCIE 155 ezer
ASUS GTX780TI-3GD5 GTX780Ti 3GB GDDR5 PCIE + Batman + Assassin's Creed IV 199 ezer
Mind kettő Asus és mind kettő REF és mindkettő egy helyről!
Ez alapból is 44 ezer és nem 20.
Igaz én a nagyobbik 780Ti-t szerettem volna , de nem gondolom azt , hogy nekem hozza azt a jóval magasabb kiadást élményben.
Ezzel párosul az a számításom , hogy nekem 165-be van a 290X blokkal együtt.
Így még nagyobb a különbség számomra , mert a REF 780 Ti 235-be lenne blokkal együtt!Köszönöm hogy végig olvastátok és Én itt le is zártam!
Howkeddlee!
Neked nem címeztem semmi így ha félre érthető voltam akkor SORRY! -
SimonYana
addikt
Ok Befejeztem srácok! Semmi gond! Ha így folytatjuk meggyőztök arról , hogy a 780Ti olcsóbb mint a 290X.
Nem a boltból! Gyerekek , ha vegyük már mindkettőnek a bolti árát és ne kis Pistikére várjunk , hátha kell neki a pénz bulizni és eladja az Anyucitól kapott 780Ti-t 160-ért.
Tök mindegy ... hagyjuk... -
SimonYana
addikt
Én nem a legolcsóbbat vettem , de nem 20 K. Vagy Te tudsz 180-ért ? Vagy Te eladod annyiért?
+ a víz bloc 35 , de a tiedre nincs!Akkor már az a 20 az 55 , de 180-ért nincs a Tied!
Vagy valamit rosszul számoltam?
Ja és linkelték neked , hogy a REF is 192 a TI-ből nálunk + 35 a Blokk az már 235 ezer!
Enyém vizzel 160 ezer!
227-160=67 ezer mifelénk! -
SimonYana
addikt
válasz
#35434496 #7260 üzenetére
Nem tudom melyik fajta Ti-d van , de szép eredmény!
Nem kétséges , hogy jobbak , hisz nekem is volt Ti.m. Kíváncsi voltam a CF-re amit sosem tudtam kipróbálni , mert behalt az egyik próba előtt! Most van egy 290X-em és kíváncsi voltam vagyok a Mantle-ra. Jelen pillanatban azért használható az R9 a BETA driverrel is és még ha jobb is a Ti , nem igazán találom azt az 50-80 ezres különbséget! Az azért nem kevés pénz. Most kivárok , és meglátom mi lesz , mert azért nincs itt még semmi eldölve , de ha ez így marad (különbség) , akkor sem olyan rossz vétel ma egy 290-es ezért az árért! -
SimonYana
addikt
válasz
Malibutomi #7202 üzenetére
Milyen órajelen megy neked ennyit! Nagyon durva szerintem! Ahhoz képest , hogy ez a teszt nem fekszik az AMD-nek , simán hozza a Ti-t!
-
SimonYana
addikt
válasz
Malibutomi #7212 üzenetére
-
SimonYana
addikt
válasz
Malibutomi #7214 üzenetére
-
SimonYana
addikt
válasz
Malibutomi #7212 üzenetére
VDDC vagy a VDDCI volt a lényeg?
-
SimonYana
addikt
válasz
Malibutomi #7207 üzenetére
Mennyi mv-ot lehet adni és hogyan , mert nem engedi az AB.
-
SimonYana
addikt
válasz
Malibutomi #7202 üzenetére
Mennyit sikerült húzni?
Mennyit lehet általában? Ameddig ki nem fagy? -
SimonYana
addikt
Erről beszélek! Számold egyszer ki mennyit költöttél a CPU , költenél a VGA , hűtésre és mennyibe került a ventik a házba. Ha ezt mind összeadod , legalább az 50%-a egy vízhűtésnek.
Erre már lehet kötni egy VGA blockot is , de a csomag árban nincs benne!
Tpdy56-nál is érdeklődhetsz! Nagyon rendes és segítő kész!
Ha nem vesz az ember semmi légszerkót , akkor már alig kell rákölteni pluszban. Én így gondolom.
Ja ... és ezek új árak. Az aprón olcsóbban is vehetsz dolgokat!
Tegnap például 40 fokon játszottam a 290X-el. Igaz ez nem 100 ezres szett! -
SimonYana
addikt
válasz
Fail3D! #7186 üzenetére
100 lehet , de ez a hűtő és a VGA-ra az a zajgenerátor , már 60. Meg egy rakás venti a házra az is pénz! Viszont nem mindegy , hogy a 290-es nagy zaj árán 70 fokos , vagy síri csendben 50. Mikor egy proci is majdnem 100 akkor sok egy komplett vízért ugyan ennyi? Közép kategóriás VGA is 100. Sajnos nem olyan sok az a 100 , mint ahogyan egyesek elgondolják!
Tudom nem könnyű össze szedni , de VGA-ra is össze jön az a 150 nem?
-
SimonYana
addikt
válasz
Motion_Blur #7095 üzenetére
Nekem megy szépen a Mantleval is. Most játszottam vagy 2 - 3 órát!
-
SimonYana
addikt
Sorry!
Elírtam 4.1 betat akartam írni. Hiába korán volt még. Hol találok valami leírást arra hogyan tudom kiíratni a z FPS-t és egyéb infót? Köszönöm! -
SimonYana
addikt
Újra húztam a rendszert és betettem a 290X-et! Eddig szép simán megy a BF4 Ultrán (14.0 Mantle) , de nem volt időm nagyon próbálgatni még , max egy órányit játszottam!
-
SimonYana
addikt
válasz
Sontir Fel #6866 üzenetére
Reméljük , hogy 24/7-ben heggesztenek a srácok , mert jó lenne már egy stabil BF4 játék!
-
SimonYana
addikt
válasz
ritterkrisz #6853 üzenetére
Én már a múltkor el akartam ásni , de úgy döntöttem , még kap egy kis időt és hátha jól alakul! Így még marad egy kis + zsetonom amit el vinne a 780Ti.
Úgy sem nagyon élvezem már a BF4-et így lesz idejük a BF5-öt rendesen elkészíteni!
Addig találunk más játékot! -
SimonYana
addikt
válasz
daveoff #6850 üzenetére
Én azt már próbáltam és jó! Igaz méreg drága , de jó!
Az viszont tény , hogy ha a mantle hoz érdemit a konyhára , talán jobb ára lesz az NV-nek is.
Most az a 200 feletti árak nem gyengék , akár hogyan is nézzük. Még aki kint keres EUROban annak sem olyan kevés. Na az AMD sem olcsó , de azért elég jelentős 50-60 ezer forint! Szerintem! -
SimonYana
addikt
válasz
ritterkrisz #6846 üzenetére
Nem az olvasással van a baj Te is tudod! Gondolom , ha valaki ide jön az AMD-s tulajok tapasztalata érdekni és nem az NV-s véleménye és állandó kötözködése! Tudjuk jól hogy nem tökéletes és nem is mondta senki , hogy az , de az NV-vel tökéletes huss játszani!
És ha nem tetszik? Mi van? Átkapcsolom DX11-re és játszok úgy! NV-ben át tudod kapcsolni? -
SimonYana
addikt
Tényleg nem akarok kötözködni , de most minden NVst itt esz a fene és ossza az észt és ki sem tudja próbálni , mert NV-je van! Most komolyan be kellene fejezni szerintem és nem vadászgatni a neten a buzeráns képeket unalmatokban! Miért nem játszotok gyerekek?
Nem NVtek van? Akkor mit foglalkoztok annyira a Mantleval. Titeken nem érint!
Én ezt úgy mondom , hogy nekem is volt 780Ti és nem állok egyiki oldalon sem!
Végig azt olvasom , hogy aki ide írkál azok nagy része NV-s.
Ja... hogy nem találjátok a 780 fórumot! Értem
Itt van srácok!
Ne alkoss véleményt olyanról amit ki sem próbáltál , vagy próbálnál! -
SimonYana
addikt
válasz
andro93 #6828 üzenetére
Nem sokkal drágább , mint a szuper hűtés az VGAkon.
Igaz emellett kell még egy komplett víz rendszer , ami tényleg nem kis pénz , de amint látjuk a mai VGA-k igen csak forrófejűek és ha nem tudod lehűteni , akkor vissza is veszi a teljesítményt! Így van ez a Zöldeknél is , csak azok kicsit (nagyon) túl vannak árazva! -
SimonYana
addikt
válasz
andro93 #6822 üzenetére
Értem Én ! Ezért teszem rá ezt!
-
SimonYana
addikt
válasz
daveoff #6802 üzenetére
Most én is készítettem fotókat , de semmi különbség nincs a DX és Mantle színvilága között!
Olyan pici a különbség a 290-esnél , hogy szerintem még talán a Mantle kicsit jobb is. Nem tudom neked miért lett ekkora a különbség. Ha gondoljátok feltöltöm , de ez így ebben a formában szerintem nem igaz!
Nekem i7 3930K van és az R9 290-es. Ebben a felállásban , akkor biztos nálam valami nem műxik vagy nem tudom! -
SimonYana
addikt
Hát srácok ez akadozik mint az állat!
Ha ezt tudják felmutatni , akkor megy a háztól AMD!
Nem is tudom mit vártam! -
SimonYana
addikt
Mivel lehetne FPS-t mérni , mert a Fraps nem megy!
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
Megéri ennyi felárért megvenni az X-et?
Nem okoskodom , csak érdekel , mert tesztekben nem annyira jön ki az a különbség! -
SimonYana
addikt
válasz
Mr Bond 007 #6465 üzenetére
Miért? Volt már nem bugos drivere az AMD-nek?! Nem tök mindegy? Sosem sikerül elsőre!
-
SimonYana
addikt
válasz
KillerKollar #6111 üzenetére
Én már nem is várok semmit! Csak a duma állandóan az AMD-től. Lehet jobban is járunk , ha nem jön még ki , mert csak a baj lesz azzal is! BF5-re itt lesz Srácok!
Menjünk inkább játszani! -
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #6006 üzenetére
290X saphyret tudok most is 150 körül!
-
SimonYana
addikt
Egész tűrhető ez a 290-es így szólóban is! lehet még meg is szeretjük egymást!
-
-
SimonYana
addikt
No fényt derítettem a rejtélyre!
Sajnos az egyik VGA úgy néz ki behalt! Jó sokat működött!
Minden OK addig ameddig nem kapja meg a 3D-t és a megfelelő felbontást! Utána fekete képernyő! A Driver sem képes települni! Szerintem a memória halt be rajta! Küldhetem gariztatni! -
SimonYana
addikt
válasz
radi8tor #5914 üzenetére
Hát srácok itt a driver körül nem stimmel valami!
Addig ameddig nem a win akar bejönni , minden OK. Utána viszont a gép olyan mintha minden rendben lenne , csak éppen képet nem ad! Win előtt bios , asus logó OK.
Már volt BIOS reset stb! Kezdek ebbe bele fáradni!
780Ti-t bedugtam és mit adj Isten működött! Ezzel meg itt szopok 2 napja és éppen arra nem tudom használni , amire vettem! -
SimonYana
addikt
válasz
KillerKollar #5908 üzenetére
Mind a két kártya jó , mert volt olyan szerencsés pillanatom , hogy fel állt a renszer a 2 VGA-val!
Tesztet is futtattam , igaz egy kalap sz@r lett , mert a Valley Benchmark 1.0-ben a 780Ti szarrá verte!SzlobiG!
Kártyák jók! nakostól jött és a Z77-ben hibátlanul mennek! Ha felmérgel azt a lapot teszem be4 -
SimonYana
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest