- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
kinghaxor #6528 üzenetére
Holnap kiprobalom neked.
Megvan a BF3-4 es a Cod Ghosts is...ambar utobbi friss szerzemeny...es csak alien invazio kiirtasra lesz haverokkal
Ezekkel tudom tesztelni neked.
Ird meg, hogy melyik palyan hany emberrel stb...es onnan megteszek minden tolem telhetot...sot akar johet vmi tesztprogram is, hogy mivel stb. -
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
kinghaxor #6081 üzenetére
Na akkor megvan a harmadik black screen hibám is. Mindegyik esetben az asztalon voltam és neteztem. Egyik esetben sem terhelés alatt történt, viszont mindig terhelés után pár perccel. Utoljára a CCC-t próbáltam megnyitni, de gyanúsan sokat töltött aztán úgy döntött, hogy megint dob egy feketét. Kezdem unni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
kinghaxor #4799 üzenetére
Biztos hogy kevésbé lenne hatékony mint a gyári megoldás.
Én X1950Pro-nál kipróbáltam pár hónapja ugyanezt, kb. 10 fokkal volt több idle, terhelni nem is mertem. (be kellett valahogy izzítanom a kártyát hogy a másik AMD kártyára vissza tudja flashelni a BIOS-t)
(#4796) djxp01: ha épségben leszeded a matricát és a csavarfejeket nem nyírod el, akkor nem ugrik a gari. én a kártyámat kb. 4x szétszedtem, összeraktam, mégis úgy néz ki mintha új lenne. csak vigyázni kell és ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest