- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Entladen #15883 üzenetére
nyögve nyelős ez az indulás.. amikor én vettem a gépem akkor is az volt, h 5x kellett visszavinni a gépet a szervizbe, mire rájöttek h memo kompatibilitási probléma van.. hú de annyi szarakodás volt vele -.- ja bocs, arról nem is beszélve, h kikapták a procimat!!! és tök mással adták vissza.. és egy full legyengébb C2D volt..
ON: reméljük ez a hsz lesz a megoldás a problémádra: #15894
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Entladen #14842 üzenetére
igen, próbáltam. hibátlanul teszi a dolgát....csak kihagy bizonyos beállítási lehetőséget így én a régit (R2.54) tettem vissza és előjött a gond... de erre szolgál a KERNEL módra váltás MSI AB-n (aki használ)
2 napja pont ez miatt rinyáltam az alaplapom topikjában, de nem sikerült megoldani. így visszatettem a régi drivert
-
zolisx4
őstag
válasz
Entladen #14672 üzenetére
Neked melyik verzió van?mert a 7850 ből van vagy 2 féle nekem ez a típus van.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Entladen #14654 üzenetére
Az fx 8150 alapon van használva? Mert ha igen el kellene bírnia az alaplapod fetjeinek. Anno nekem gigabyte 970a d3 alaplapom volt nem volt a feteken borda nem is nagyon ment a tuning 3,7 ghz-nél az x6-os 1055t procim nem ment többet vettem rá bordát és a stabil 3,8 ghz meg volt meg tesztprogramokhoz a 4 ghz se volt akadály. De a fetekre rakott borda ekkor érinthetetlenul felforrósodott.
Másik gépben is legyen kipróbálva a kártyád és a processzorod ha eddig tuningoltad tedd alapórajelekre az nb-t is a ramokat is és úgy is próbáld. -
miresz
veterán
válasz
Entladen #14651 üzenetére
Fekete képermyő,és a hang beakad? Ezt csinálja?Mert,ha igen hibás a kártyád black screen-ezik. Ha nem ez a jelenség,akkor esetleg az alaplapodon ( ami nem igazán volt jó választás egy 8150-hez), túlmelegszik a vrm,főleg,ha gyári hűtésel használod.Ez is okozjat problémát.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Entladen #14651 üzenetére
Verd az asztalt és kérj egy másik kártyát! Teszteljék játékokkal is! Vagy ha nem megy fenyegetőzz fogyasztóvédelemmel. Tipikus black screen hiba! Több drivert próbáltál? 12.10 12.11 beta 4-6 11?
Sajnos egyre több a panasz már 7870 után sapphire 7850-re is. A márkát érdemes ezek után kerülni egy ideig ennél a két szériánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest