- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dethroner #38971 üzenetére
De, marhaságot...
A hangkártyádról használsz fejhallgatót kivéve, ha a vga hdmi kimenetét dugod erősítőbe. Akkor meg az erősítő fejes kimenete szól. De akkor feltehetőleg a képnek is ott kell megjelennie (ez nem biztos).
Ja, illetve ha olyan monitorra dugod, amelyiknek van füles kimenete. -
gyuszaa
őstag
válasz
dethroner #35059 üzenetére
Nincs összefüggésben a memória és gpu feszültsége, de külön külön kell kitapasztalni, hogy mennyit tudnak értelemszerűen, hogy tudd hol a hiba forrása esetlegesen. Ezek az elpida memóriák átlagban 1300-1350-et mennek biztosan (és érdembeli különbség nincs is nagyon efelett, gpu-ra kell koncentrálni), régi első szériás hynx-ek mentek ennyit, ezért elég valószínűtlen az 1450. Mostani gpu eredmények is nagyon ramatyok ezeknél a kártyáknál.
(#35060) haly
Frostbite 2,3, CryEngine 3 mint látható még is profitál belőle. Mindenki előrébb lenne ha kezdenének kihalni az ilyen 1-3 szálon dolgozó szoftverek, intel se lenne annyira a nyeregben.
-
Tommee
aktív tag
válasz
dethroner #34858 üzenetére
Gigabyte 7850 2GB OC(975/1200Mhz) kártyám van. Nálam a 13.6 beta2 driver vált be, működik a zerocore és 150/300-ra veszi vissza az órajeleket 2d-ben.
Feltettem a 13.8 beta1-est, de GRID2-ben volt hogy nem ment 3d órajeleken a kártya, szóval 13.6 beta2-t ajánlom ehhez a kártyához.
BIOS verziót nem néztem, neked melyik van? -
-
-
ArtMooney
tag
válasz
dethroner #34794 üzenetére
Jelen. Ugyanez volt nekem is a gondom bios frissítésnél, az F31-est nem akarja, de az F5_A az felment rá. A memória órajel ugyanúgy van mint nálad. Igaz hogy ez még az előző kártyámmal volt ami BS-sel ment vissza garanciába. Azóta küldtek egy újat és, hogy gondom nem volt vele eddig, nem is nyúltam hozzá, de majd otthon kipróbálom ezen is a bios frissítést. Catalystban az órajel ezen is 300/1200 értéken pihen.
-
Coolmat
őstag
válasz
dethroner #34728 üzenetére
Próbáld meg esetleg újabb BIOS-al, talán segít.
Ehhez részben kapcsolódóan: ismer valaki olyan embert, aki UEFI GOP BIOS-t tud kreálni HD7000-es szériához? Ki szeretném próbálni az Ultra Fast Boot-ot, de a kártyámon még hanyományos BIOS van, a VTX3D Supportja meg szarik a fejemre nagy ívben
-
HUNgaroczel
tag
válasz
dethroner #34615 üzenetére
Sziasztok!
Játék közben fekete képernyőre vált a kép és a zene folytatódik a HD7870-DC2TG-2GD5-V2 kártyámmal... Mi lehet a baj? Használom a Gpu tweak progit és ahogy néztem a monitorizáló részét, az azt mutatja hogy soha nem használja a beépített ramját :/ + Kb mennyire kéne hogy tudjam húzni?(Bocs de kezdő vagyok, viszont jól szeretném beállítani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest