- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kisza25
félisten
válasz
Xirtam #35510 üzenetére
köszi a gyors választ, kicsit elbizonytalanodtam, mert sapphire hd7850 2gb-van már 45-ért(új), 52-ért lenne Sapphire hd7870 annyi pluszt nekem megérne, de sanszos, hogy egy blackest fogok ki, az asus meg 58eFt annyival többet meg nekem nem ér, lehet Sapphire HD7850 lesz ebből, vagy felszívom magam és beruházok egy új tápba és 7870 tahiti 53-ért
-
Xirtam
veterán
válasz
Xirtam #35453 üzenetére
Bordás Áron (MSI HUNGARY) telefonszámát nem tudja véletlenül valaki? Régen kapcsolatba voltam vele, de jelenleg nem tudom a telefonszámát. Csak mert ez abszurd, van egy kártyám, azt akkor kérem vissza eleve amikor akarom. És nem mondhatja azt a bolt, hogy nincs ott. Akkor van 5 percetek, hogy előkerítsétek a kártyám . . . És telefonba lehülyézi a haveromat, hogy ne hasonlítsák össze egymás tudását. . . Vicc
-
Trebron09
őstag
válasz
Xirtam #34183 üzenetére
Nekem a nagyobb testvére van.. de 30%-on pörgeti alapon a ventit... a hőfokok hasonlóak, mint nálad, terheléskor egy picit magasabb 65-67fokra is felmegy most (45-47%-ig pörgeti fel a ventilátorokat).
De egyébként ezek nagyon jó értékek.. ennek csak örülni kell
, VRM hogy melegszik nálad, nem lehet, hogy valamelyik szoftverben "beragadt" a kézi venti vezérlés?
-
Gstyler
senior tag
válasz
Xirtam #33635 üzenetére
Én alulfeszelni nem tudtam, terhelés mellett a gpu-z szerint egyből 1.21-re ugrik, bármit állítok tweakben vagy AB-ben.
Szélsőséges eset az enyém, de nálam 1100Mhz felett szinte azonnali kékhalál van.
Ezt tényleg csak egyedi próbákkal tudod belőni. 1100-re tedd fel nyugodtan, bírnia kell (+20powerrel, 1.21fesszel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest