- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kisza25
félisten
válasz
Xirtam #35510 üzenetére
köszi a gyors választ, kicsit elbizonytalanodtam, mert sapphire hd7850 2gb-van már 45-ért(új), 52-ért lenne Sapphire hd7870 annyi pluszt nekem megérne, de sanszos, hogy egy blackest fogok ki, az asus meg 58eFt annyival többet meg nekem nem ér, lehet Sapphire HD7850 lesz ebből, vagy felszívom magam és beruházok egy új tápba és 7870 tahiti 53-ért
-
Xirtam
veterán
válasz
Xirtam #35453 üzenetére
Bordás Áron (MSI HUNGARY) telefonszámát nem tudja véletlenül valaki? Régen kapcsolatba voltam vele, de jelenleg nem tudom a telefonszámát. Csak mert ez abszurd, van egy kártyám, azt akkor kérem vissza eleve amikor akarom. És nem mondhatja azt a bolt, hogy nincs ott. Akkor van 5 percetek, hogy előkerítsétek a kártyám . . . És telefonba lehülyézi a haveromat, hogy ne hasonlítsák össze egymás tudását. . . Vicc
-
Trebron09
őstag
válasz
Xirtam #34183 üzenetére
Nekem a nagyobb testvére van.. de 30%-on pörgeti alapon a ventit... a hőfokok hasonlóak, mint nálad, terheléskor egy picit magasabb 65-67fokra is felmegy most (45-47%-ig pörgeti fel a ventilátorokat).
De egyébként ezek nagyon jó értékek.. ennek csak örülni kell
, VRM hogy melegszik nálad, nem lehet, hogy valamelyik szoftverben "beragadt" a kézi venti vezérlés?
-
Gstyler
senior tag
válasz
Xirtam #33635 üzenetére
Én alulfeszelni nem tudtam, terhelés mellett a gpu-z szerint egyből 1.21-re ugrik, bármit állítok tweakben vagy AB-ben.
Szélsőséges eset az enyém, de nálam 1100Mhz felett szinte azonnali kékhalál van.
Ezt tényleg csak egyedi próbákkal tudod belőni. 1100-re tedd fel nyugodtan, bírnia kell (+20powerrel, 1.21fesszel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest