Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #29306 üzenetére
hm, pont ilyen kiosztású nekem is a lapom, viszon nálam a hangkari PCIs. az viszont tény, hogy meleg van, most meg diplomamunkaírás idejére ki is kaptam a második karit a gépből, használni úgyse használom, viszont a szellőzésre/akusztikára rossz hatással van.
neked max annyi előnye lehetne, hogy mehetne be a legfelső slotba, már ha nem esik útba valaminek. CF + hangkártya azért necces dolog.
ja, ez meg így van. azért a 7850 egyedül se gyenge, sőt. nekem is az eyefinity miatt kellett a második leginkább, na meg mert így lehúzhattam az eyefinityt a bakancslistámról
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Powercolor Red Devil 6700XT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX Csere is
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest