- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Igen, nincs gyári akkumulátor, csak hivatalos apple szervizben.
Megoldható, hogy ne írja ki, hogy nem ismerhető fel, csak akkor át kell forrasztani az új akkura a vezérlőt (vagy valami hasonló). Nekem is így cseréltek, nem tudta az ember átrakni így nem ismerhető fel az akku.
Szóval az utángyártott akksi. -
_seth_
veterán
Extemepoint oldalról rendeltem “gyari” akkumulátort, azóta kiírja a telefon, hogy az akku nem ismerhető fel.
Minden utólag beszerelt akkunal ezt csinálja a telefon?Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Kollégám telefonján van 1000db fájl(képek ,pár videó) ,hogy lehetne átteni pendrive-ra?Csak windowsos gépe van -10pro-.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Balzsika47 #8678 üzenetére
Ha minden igaz hétfőtől már mehet fel a 18 is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Balzsika47 #8676 üzenetére
Némiképp sántít a sztori, mert 2 napja jelentették be iOS 18-at, ami hivatalosan 16-án lesz frissíthető (este 7 után).
Az ismerőseidnek valószínűleg iOS 18 RC (release candidate) van fent, ami hasonlít a végleges kiadásra, azonban 100%-osan nem egyezik a végleges kiadással. [link][ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
XS-em van, iOS 17.6.1-es rendszerrel. Sehogy nem engedi telepíteni az iOS 18-at, azt írja a telefon, hogy az iOS naprakész. Miközben más ismerőseimnek már 2-3 napja iOS 18 van az XS-en. Nem tudjátok mi lehet a gond? -
pgonzy
tag
Nekem utángyártott akku van benne, azzal is vettem, így nincs összehasonlítási alapom, hogy az eredetivel mennyit kellene tudnia. Nem igazán üzemidő bajnok. Nekem kb. 1 napot bír mérsékelt használat mellett. Én azért vettem XS-t, mert az ára már elég nyomott, de még megkapja a 18-as főverziót, szóval egy ideig még jó lesz ez.
-
netreg
tag
Szabad még ilyen telót venni? Úgy értem 6+ éves modell. Meddig fog menni az AppStore/alkalmazás letöltés? Egy nem_nagyon_kímélős használónak kellene kb. 2 évre. Kamera meg üzemidő a lényeg. Látok "felújított": akksi + kijelző cserélt készülékeket 60 és 100e között 1-2 év garival. Picit fura, hogy ekkora a szórás árban.
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
pontazire
csendes tag
-
Vazil
tag
Értem! Köszönöm az infókat!
-
-
Vazil
tag
Sziasztok!
75%-os akksival meddig bírhatja a telefon szerintetek?
-
Vazil
tag
Sziasztok!
Ki rakta fel az ios 18-at? Mik a tapasztalatok?
-
Bunda555
tag
Sziasztok, most raktam az XS-embe egy Nohon akksit 72%-os gyári helyett. Gyári csati forrasztgatással nem vergődtem, nem érdekel a maximális kapacitás. Az sem izgat, hogy az akku beállításnál írogatja, hogy nem gyári...
Az lenne a kérdésem, hogy a beállítások főmenüben el lehet e tüntetni (okézni valahogy) "Az akkumulátor nem ismerhető fel" állandó üzenetet, illetve a beállítás ikonon lévő jelvényt?
-
Vazil
tag
Köszönöm az infókat!
-
pgonzy
tag
Pont ilyen céllal vettem én is egyet. Soha nem használtam iphonokat, de a cégnél jó páran igen, és a céges programok futtatását támogatni kell, ezért nem akartam úgy odaállni, hogy fogalmam sincs a rendszerről.
Miért pont XS? Elsősorban az ár, ha mégsem jönne be, és nem tudom megszokni, akkor kis veszteséggel tovább lehet adni. Ez már teljes kijelzős, amoled panellel szerelt, még elvileg egy főverziót kap.
Egyelőre nem bántam meg, talán az egyetlen hátránya nekem, hogy nincs gyors töltés.Viszont pörgős a rendszer, átlagos használatra azt gondolom teljesen jó még. -
F.B.I.
veterán
Teljesen, feleségem is ezzel kezdett 1 éve, azt mondta nem is érdekli újabb széria, mert ez még kecses, lekerekített….sebességben én nem vettem észre semmit (12 Pro, Pro Max) de én nem vagyok Power user.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mostanában már azért elkezdtem észre venni rajta hogy gyakrabban tölti újra az appokat. Értsd: elfogy a RAM és emiatt kilövi a háttérfolyamatokat, amit aztán ha megnyitsz akkor tölt be.
Régebben ilyen ritkábban volt.
Ettől eltekintve semmilyen negatívum nincs.18-at jelen hírek szerint megkapja igen. De szerintem már az lesz az utolsó.
⭐ Stella
-
Vazil
tag
Sziasztok!
Ez a modell még megkapja az ios 18-at? Mennyire hasznalható még ma is? Ismerkednék a rendszerrel és úgy gondolom, hogy ez a modell jó lenne kezdetnek.
-
F.B.I.
veterán
válasz
metalstorm #8654 üzenetére
Igen.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Az XS-en a frisebb IOS rendszereken már beállitható a 16:9-es "téglalapalakú" fényképezés? Tehát fektetett telefonnál normális téglalap képek? Én fotóznék vele, de nem a közösségi oldalakra álló mobillal....
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Milyen hátránya lehet, ha egy akkumulátorra azt írják nem bms áthelyezéssel cserélték. Szükségem lenne egy készülékre, és találtam jó áron egy XS-t, de ez szerepel a leírásban. Azt ott is írják, hogy nem jelzi ki az akkumulátor élettartamát, de ezen kívül okozhat problémát?
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Kollégám telefonján van rejtett mappa amiben van vagy 30 kép,amit nem tud megnézni: a telefon nem tudja megnyitni az eredeti formátumban vagy valami hasonlót ír rájuk. Készítés dátumot mutatja stb. csak nem lehet megnézni. Eredetileg 6-al készültek.
Köszönöm a segítségetA jövő most van
-
radi8tor
MODERÁTOR
Zabálja, zabálja de nekem még nem volt akkucsere benne. December környékén tervezem megejteni.
80%-os az állapota.
⭐ Stella
-
fbfro
csendes tag
Sziasztok!
IOS17-tel nektek is drasztikusan romlott az akksi idő? Ilyen 3 óra SOT-nál már alig marad benne valami. Pedig 100%-os Icenterben cserélt akksi van benne. Lehet erre valami megoldás? Rakjam újra a telefont?
Köszi
-
lolal
senior tag
válasz
Zsolt,72 #8640 üzenetére
Gondolom valami hasonló lehet a mögöttes indok. Habár nem tudom, most ha van egy olyan kontaktja az embernek pl autószerelő, vagy asztalos stb oda milyen kontaktképet állít be ... beteszek egy csőkulcsot vagy egy körfűrészt
?
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
válasz
radi8tor #8636 üzenetére
Mostanság több változás is opcionális módon került bevezetésre, sajnos, éppen ez, amit naponta használ a T. Júzer, nem kapott kapcsolót. Pedig alaposan feltúrtam a menüt, mert nem akaródzik fekete posztert rakni (egyesével) azokhoz, akikhez nincs poszternek való képem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
lolal
senior tag
Sziasztok Kollégák!
Valaki frissített már iOS 17 re ? Tapasztalatok teljesítmény& üzemidő tekintetében aki igen ?
Várom véleményeiteket,
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
goped
csendes tag
Sziasztok!
Valahogy be lehet állítani hogy maszkban, vagy bukósiksakban is felismerjen a telefon?
A covid óta állítólag igen de nem sikerül.
Elkészíti az alternatív képet de azt írja, hogy takarva van az arcom és kilép.
ötlet?
köszi
LRoborock S6 MaxV
-
Praetorianus
aktív tag
Úgy tűnik, megoldottam a problémát. Nulláztam a telefont, visszaállítottam iCloudból a cuccaimat, feltöltöttem teljesen, azóta (kb éjjel 1 óta) összesen cirka 20%-ot merült. Valószínűleg beragadt valami a frissítés után, az zabált a háttérben. Nem vagyok nagy telefonnyomkodó, nekem az a fontos, hogy ha hirtelen elő kell kapnom valami miatt, ne azt lássam, hogy a semmi nullára merítette néhány óra alatt. Így bátran indulok neki vele egy egész napos túrának.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Praetorianus #8615 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
válasz
Praetorianus #8617 üzenetére
Őszintén szólva nálam is hasonló a probléma. Eléggé gáz ez a 16.5 akkufogyasztás szempontjából. Ngyjb egy órával kevesebb SOT ot tud mint a 16.5 előtti verziószámokon.
-
eddie17
addikt
válasz
Praetorianus #8615 üzenetére
Igen, nekem van egy 13-as és mellette megtartottam a használt Xs-t, tartaléknak, utángyártott akksi van benne. A 13 is gyorsabban merül érzetre, az Xs meg sosem volt igazán akku bajnok. De amikor használom az Xs-t a 16.5-el, gyorsan pörögnek a százalékok. Most felrakom rá a 17 bétát, állítólag sokat javult már most az akku idő. Meglátjuk.
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok! Más is van rajtam kívül, akinek akkuidő szempontjából meggyűlt a baja az utolsó frissítéssel? Konkrétan kb fele annyit bír, mióta a 16.5 van a telefonon. Egy normál hétköznap még elmegy, de egy kirándulós hétvége már meghaladja a képességeit. Szombaton úgy merült a reggeli indulástól az esti hazaérkezésig 9%-ra, hogy csak végszükség esetén volt kézben. Frissítés előtt ennyi használattal 40-50% volt jellemző. A akksi rendben van, 89%-os, gyári...
-
fbfro
csendes tag
Sziasztok!
Kisfiamnak vettem egy XS-t első telefonnak. ICenterben kicseréltettem az akksiját. Szerintetek mennyi így a reális SOT amit manapság tudnak ezek legfrissebb iOS-sel?
köszi
-
lolal
senior tag
Nálam 528 ciklus és 90% kapacitás.
-
Oldman2
nagyúr
Vagy az előző hozzászólásban leírtak alapján, vagy a Windows-os 3uTools segítségével.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
válasz
giroud199 #8607 üzenetére
Alapállapotban nem, de pl. a Parancsok alkalmazás segítségével összeállítható olyan rutin, ami ezt kijelzi.
reddit.com/r/shortcuts/comments/imxb2f/view_battery_cycle_count/
-
lolal
senior tag
Sziasztok kollegák!
Szeretnék érdeklődni, hogy akinek még eredeti gyárilag beszerelt akksi van benne hány ciklus / % os arányban álltok ?Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest