- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoboGoD.hu
csendes tag
válasz
Steve198310 #34942 üzenetére
Hajtva még egyik kártyával sem volt gond. Játék alatt vagy valami teszttel (pl. furmark, AIDA64) 70-72 fokig hajtva semmi gond. Álló helyben 2D alatt dobja el magát a rendszer. Akár otthagyott gép esetén is...
-
RoboGoD.hu
csendes tag
válasz
Trailblazer #34935 üzenetére
Nos a történet eleje kicsit bővebben, hogy tegnap vettem egy Gigabyte HD7850OC 2GB kártyát. BS böngészéskor, film nézés közben, random. Éjfélig szenvedés, alaplap BIOS frissítés, friss driver, változás semmi. Ma csere MSI 7850OC 2GB-re és ugyanazok a hibák. De most itt volt hagyva a gép 1,5 órára és semmittevés közben is fagyott és újraindult. Sztem többször is, mert jól be is fagyott BS+villogó kurzor, gondolom a user választó képernyőn(?). Csak a kikapcs gomb nyomva tartása segített. Két gyártó két kártyája ugyanazt produkálná?
Szerintem legyalulom 1. körben a drivereket, de ehhez kellene valami progi. Mivel lehet?
Legutóbb (kb. 1 éve) a teljes HW ki lett cserélve Win7 alatt és stabil maradt. Csak a VGA maradt benne, az most lett cserélve. További tippek? Köszi!
-
RoboGoD.hu
csendes tag
Na, beraktam az MSI HD7850OC 2GB-t és pofára esés, ugyanaz a téma. BS. Terhelés, tesztek, játék alatt nem jön ki a hiba, de google chrome böngészés alatt pár percen belül. Tegnap a másik karival 30 perc film nézés után is kijött. A konfigban nincs más változás, csak a 5850->7850. (Az aláírásban nem látszik, de a proci 4GHz-n megy, mindig így ment.)
Ötlet? Ezt most MSIE alatt írtam.
Köszi!
-
RoboGoD.hu
csendes tag
válasz
BomiBoogie #34916 üzenetére
Az ASUS 4k-val drágább nettóban is, így MSI lesz. Többet már nem áldozok, így sem nagyon érte meg 5850-ről váltani 7850-re. Minimális a teljesítmény növekedés, csak a BF4 miatt váltok, mivel ott ajánlott a 7xxx sorozat. Gondolom a megváltozott architektúrát is fogja használni a fizikához. (Csak tipp)
-
RoboGoD.hu
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy Gigabyte HD7850 2GB kártyát (975MHz) és ma küldtem is vissza cserére. Random BS problémák voltak tegnap este folyamatosan, nem terhelt állapotban. Alaplap BIOS frissítés sem segített, sem semmi. Egy GB HD 5850-et cseréltem erre. A disztri szervizessel beszélnem kellett, mert a hiba nem jött elő nekik, nekem is volt amikor csak 40-50 perc után. Elmondták, hogy nem csak a Saphire, hanem a Gigabyte 7850-esekkel is sok a baj. A szervizes az MSI 7850-et (900 MHz) ajánlotta cserére, mert neki is volt olyan és bevált, vagy az ASUS-t, de azt nem akartam, mert drágább és még lassabb (860MHz), de mindegy, csak működjön. Szóval még vannak BS hibák.
Robo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest