- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
Algotis #25436 üzenetére
Ha funkcióra építettem volna gépet csakis, akkor Gigát vettem volna én is, de a fekete-fehér összképbe nem illett volna bele. Nagyon jó a hűtése, láttam a hőkamerás tesztet.
(#25435) proci985: Na igen, ha le van fojtva, akkor kapkodhat a levegő után, hiába.Nálam is tervben van a megfojtása egy hangkártyával.
Viszont szerencsére egy slotnyi helyem marad azért közöttük.
Jut eszembe: nem értek a pci-hoz, mit veszítek, ha lejjebb teszem egy slottal a kártyát? Most elméletileg egy 3-as pci-ban van, lejjebb csak 2-es van.
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Algotis #24954 üzenetére
Az ilyen általánosító emberekkel nem érdemes foglalkozni. Leírja magát, azzal hogy gagyibájtozik. Ugyan ilyen mikor az ASUS alaplapokat leszarozzák, mert csak az AsRock a jó, aztán meg ugyanezek a VGA-ból az ASUS-t istenítik. Nem látják milyen ellentmondásokba kerülnek saját magukkal.
Lehet jobb egy ASUS kártya, de azért valamit így leoltani nem kellene, ugyanis közöttük van 5eFt. Ebbe lehet belefér egy jobb hűtő. Az meg, hogy itt valakik azon versenyeznek kinek hány fokos a kártyája, meg már kezd unalmas lenni. 4-5 fokon megy a "dicsőségtábla" eloszlása, aztán ez megy hatvan oldalon keresztül. Kb. ennyi.
-
Peti1978
csendes tag
válasz
Algotis #24759 üzenetére
Köszi a hozzászólásokat.Azt felejtettem el írni, hogy a sorrend sajnos az volt, hogy megrendeltem a kártyát és utánna olvastam el ezeket a hozzászólásokat. Reménykedem, hogy jó lesz a kari. Visszamondani már nem bírom, mert bármelyik pillanatban megérkezhet. Beszámolok, majd a tapasztalatimról.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Algotis #24689 üzenetére
simán szabályozd le és mérd a hőfokokat. de a 7850 alapvetően egy 130Wos kártya, ami a gyakorlatban kevesebbet fogyaszt, idleben meg főleg. elégnek kell lennie a leszabályozott hűtésnek is.
Trebron09: "Strangely, a thermal pad near the base helps cool only four of the eight memory chips while the other four are left bare." @silentpcreview
itt is látszik, hogy az asus 7870 hűtése nem teljesen az igazi.
-
XaraX
addikt
válasz
Algotis #24608 üzenetére
Lemaradt, de azt gondoltam, egyértelmű:
PU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1191
Dedicated VRAM: 2029MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
-
-
Repsol600
addikt
válasz
Algotis #24590 üzenetére
Nekem OC volt ezért 920/1250-en ment
Average FPS: 27.8
Minimum FPS: 8.6
Maximum FPS: 265.7Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
proci985
MODERÁTOR
-
-
-
Dealer95
őstag
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
válasz
Algotis #24124 üzenetére
Gigabyte-nál is addig lehet. Akkor ha nem akarsz feszt emelni, akkor először tolj rá mondjuk 50mhz-et, utána tesztelgesd játékokkal, hogy stabil-e, ha igen, akkor lépkedj feljebb. De mondjuk egy 1050mhz-re is feltolhatod az elején, mert a legtöbb 7850 azt vinni szokta alapfeszen.
-
tempx
tag
válasz
Algotis #23751 üzenetére
Most jelenleg egy Zalman hűtős giga 8800GT-m van amikor anno 5 éve öszeraktam a csendesnek tervezett gépemet és bekapcsoltam és a gigatól majdnem elrepült, az hittem szét vág az ideg... A ventijét nem lehetett szoftveresen szabályozni, ezért rá kellett tákolnom valami manuális venti szabályozót. Ezért most inkább jobban körbekérdezek.
-
syberia
veterán
-
kiskornel
addikt
válasz
Algotis #23705 üzenetére
Igen, érdemes.
(#23694) Trebron09: én is feltettem a beta 7-et. Egyből Skyrim betölt, féktelen futás teszt. Egész jó, de néha a felszíni textúra ráhúzása késik. Futok, és a domboldal alattam az elnagyolt, távoli textúrát mutatja, és egyszer csak bevillan, és onnantól jó. Később megint előfordul egy másik "cellában".
Na meg bal oldalt néha van egy vékony függőleges csík. Olyan, mintha a képernyő egy másik részéről odatették volna. Csak pár pixeles, nem zavaró.
De hát ezért béta driver (gondolom én). -
kovsol
titán
válasz
Algotis #23556 üzenetére
Játék függő hol éri utol a 7850 a 70 -t. Nekem volt mind a két kártyám.
Van ahol már 1050MHz -en hozta a 7870 szintet, viszont volt ahol 1150 is kell neki. Nagy általánosságban kb 1100MHz -es gpu vagy felette már 7870 szintet ki lehet hozni belőle.
Én most 7870@1150/1450 alap feszen használom a kártyát, de 1250-es gpu is menne neki, de fölösen most nem kínzom és már most 1150 en is olyan gyors, hogy az 1245/1465 -re határra húzott 7850 kártyámat mindenhol megveri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest