- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Köszi ez kimerítő volt, értem is, de honnan tudjam hogy melyik mennyit tud kiadni magábó? Mert ugye fps érték azt a kettő együtt produkálja nem?! Az már kiderült nálam, hogy az e8500 4GHz-en járatva sem tudott annyit adni mint az i750-en mondjuk 3.2-őn...
tehát a VGA még bírná...gondolom.. -
HW Junkie
tag
1920*1080-on játszok (Samsung 656 full HD TV ez van két éve, ver minden monitort
)
és használom a szűrőket is mert úgy szépTovábbá be kell vallanom Arma2 addict is vagyok
Nekem tehát KÖLL a 2 giga nincs mese!
Szoktam rendelni cuccot az www.overclockers.co.uk-től (az Ipon után ez a leggyorsabb amit el tudok érni, raktárról rögtön küldenek mindent nem úgy mint a hazai webshop-ok és 4 nap alatt itt van DHL-el) de nekik sincs ilyen pedig náluk aztán minden ritka extrém cucc van.
Hát akkor várok. Ha máshogy nem 5870X2 mentén fogok ennyi videómemóriára szert tenni
Szép kis érvágás de legalább a 40nm-es GPU-uk és a mostanra kialakult tandem rutin miatt talán emberi fogyasztása és hőtermelése lesz.
-
Goldmen75
őstag
Azt néztem már, hogy gamék alatt sok difi nincs. Nekem ezelőtt e8500 volt 4890-el.
Most ami óriási változás, hogy felrakom az élsimítást x8-ra s mintha mi se történt volna, hasít tovább minden gameDe azért ez az új CPU jobban teljesít. Na meg ugye még nincs a karihoz "jó" driver...
-
nixx-21
őstag
hát akkor nézd csak a negatív oldalát a dolognak, ezt hívják úgy h pesszimizmus
mellesleg a 3 monitornál a célkeresztben nincs fekete csík
"...Én nem azt mondtam, hogy szar a két monitoros..."
persze én sem gondoltam csak egy 170"-os LCD-t venni drágább mint 3 kisebbet
meg könnyeb összeszedni 3 monitort ha teszem azt van 3 gép egy családi házban ugyanolyan monitorokkal -
nixx-21
őstag
"...Szerintem is jobb egy nagy, mint sok kisebb kávával...."
innen látszik h még nem próbáltad ki...
én 2monitoron toltam Crysis-t Cod4-et Hawx-ot...
(igen igen a kis 4670-es elvitte Crysis-t 2 moncsin is 2560*1024 Mster.cfg-vel)
igaz FPSeknél középen volt a célkereszt de még ígyis egekbe röpítette a játékélményt...mod: sajna mióta Vistázok meg Win7ezek azóta eltűnt az "asztal nyújtás vízszintesen" a Catalyst-ból így nem tudom összehozni amit még XP-n megcsináltam
-
BullKoxa
őstag
ezt is írta a boltos!Ja az is ilyen volt azért küldtem vissza neki!!
" Mindegyik kártya ilyen, amíg megy addig nincs gond vele. A másik kártya, amit visszaküldtél, annak sincs semmi baja, tökéletesen csendes a ventije. Játék alatt van hangja, mint minden más kártyának is. "
-
janos666
nagyúr
Olló nem nagyon viszi, és veszélyes lehet fogóval törni, mert még rossz felé, és nagy hosszon reped, aztán megszakad egy rézcsatlakozó is. Okosabb éles, vagy inkább finoman fogazott pengéjű késsel levágni.
(#2991) KTTech - Én még csak videón tudtam nézni, de már erről is sejtettem, hogy ehhez nem lesz elég 1 ilyen GPU, akár DX11-re termett, akár nem. Nem mérte már valaki, milyen hatásfokkal dolgozik a CrossFire ezalatt az engine alatt?
-
LackoMester
addikt
nemigérem a tesztet 6750-re,megpróbálom összehozni.. 8400-ast nemtudok sehonnan szerezni...
egyébként a 5850 nagyon jó választás,nemcsak az ára miatt igen jó kis kari lett[link]teljesitményben is nagyon-nagyon OK
simán elég az a procid ami van,szerintem kihajtja
én egyébként már feljebb léptem 1920*1080,ezért is kell az erösebb kari... -
Med1on
aktív tag
Ha minden igaz ezzel a progival. Vagy atitray tools ha már támogatja a Cypresst illetve utolsó lépésként vga bios mod.
tom_tol:
Pedig azt írják ők a GPUTool-t használták. AMD GPU Clock Tool v0.9.26.0 For HD 5870 ezt a verziót próbáld ki vagy ha van újabb akkor azt, vagy ha már azzal nézted akkor passz. -
-
priti
addikt
Nem 3DMark-kal játszunk, rajtam nincs zöld szemüveg, amit bizonyít, hogy a 9800GX2 után most éppen 4870X2-őm van.
(#1489) Abu85
de mikor? most akarják eladni, a hármasnál ugyanez volt, hogy később milyen jó lesz, ez senkit nem érdekelt, buktak mint a rottenbiller, csak az ati fanok vitték
(#1486) Zeratul
majd akkor sipákoljál ha hasonló stílusban szólok hozzád kis barátom -
Haart
addikt
-
priti
addikt
Lenne egyből ready alaplap hozzá nyugi
Legfeljebb maga a slot hosszabb lenne hogy elférjen a több érintkező, lehetne a neve PCI-E 32X
Nem is ártana, legalább jobban megtartaná a slot a sima kártyákat is. Tök mindegy hogy most két csatira huzaloznak ki 2 darab PCI-E 16X-et vagy egyre ami másfélszer olyan hosszú, legalább maradna hely a lapon a sima PCI-nak, inkább a hűtés itt a nagyobb gixer. Még mindig fél a többség a víztől.
-
katt777
félisten
Nem a tuning-stabilitás teszteléséről volt szó. Én is tudom, hogy tesztprogik magasabb órajelen is lefutnak, mint a rosszabbul leprogramozott játékok.
Keldor papa: Hát én ilyet ugyan nem mondtam...
cszn: Hát én az AMD ügyeskedéseiről is tudni egyet, s mást. Az a baj, hogy az ügyeskedés, a vevők átverése megy mindegyik cég részéről ahelyett, hogy normális, teljes mértékben használható hardvereket adnának ki. No de hát ez a piacgazdaság a bébipelenkától az autókon át a politikáig. Csinálj valamit, nem kell, hogy jó legyen, aztán dumáld meg a rabszolgát, hogy neki az milyen jó. Remekül látni ezt az 58xx karik esetében is.
Legalább tudjuk, mennyire tartanak minket valójában ezek a cégek.
-
CsendesMark
aktív tag
Szerintem is driverhiba, ugyanez volt anno a 8800GTS megjelenésekor is (Oblivionban kicsit furcsán villogtak a fák a béta meghajtóval)
FragMaster
fentebb írtam hogy egy EAH5870-es kínzok.Amúgy el kell mondjam hogy kamu hogy halkabb lenne az elődjétől, de persze nem túl hangos
Lehet hogy egyenlőre nincsenek sokan 58xx tulajok de attól még szerintem nem vagyok egyedül
A driver a driver lemezen volt:
ATI Technologies Inc.
2009.09.14.
8.660.0.0
Not digitally signedA gép háttere szerintem megfelelő.
-
zack
nagyúr
Jelen pillanatban a PC hanyatlófélben van, és ezt kellene megfordítani, reklámozni, júzereket megtartani, és átcsábítani a PC-s játékvilágba. A konzolok erősek, egyre erősebbek, és ha ezt meglépi az AMD akkor ez még inkább a konzolok irányába fogja terelni a júzereket. Hozzáteszem...jogosan. Nehogy a nagy harácsolásnak csúnya vége legyen.
-
janos666
nagyúr
A te ártyékod se éles ha háttal állsz este a napnak a fejednél, hanem el van "mosódva"
Nem tudom mit tolsz, de mára már igencsak elég lesz!Abu: Persze a problémák majd ott kezdődnek, hogy az AMD elmegy "kötsögbe", és a tesszellátort nem engedélyezi a régi kártyákon.
Hú, de kurva jót fogok röhögni, ha így lesz. Volt, aki már a HD2900XT-jénél is azt hitte, de jó lesz az egyszer. Ezt évekig emlegetni fogom, ha így lesz.
-
én a következőkre gondolok:
- driver fronton majd 1-2 extrém hülyeséget kijavítanak, de átlagosan a következő 9-12 hónapban ez 10-15%-nál többet nem fog hozni
- Med1on már írta, hogy a HD5870 arányai kísértetiesen emlékeztetnek a HD4850-ére (bár én nem az ALU:MEM arányt emelném ki, hanem a ROP:MEM-et), és az a kártya érezhetően sávszélesség-limitált volt - DX9-ben nyilván ez a helyzet a HD5870-nel is
- az interpolátorok átszervezéséről elég kevés az info, de nekem úgy tűnik, abba az irányba mozdultak, mint ami az nVidia az elavult (khmmm) G80-ában van. ha az interpoláció elvesz shader-kapacitást, akkor az jelenthet teljesítmény-csökkenést - ha tudok szerezni ilyen kártyát, akkor a Vegas-szal ezt kiderítem
- az is lehet, hogy a komplexebb játékmotorok esetében az ütemező nem bírja etetni ezt az iszonyú mennyiségű ALU-t - az ütemező ugyanis nem duplázódott#182 Abu: hogy a pékbe' lenne kiegyensúlyozott, amikor szinte minden unit duplázása után egyes esetekben csak 60%-kal gyorsabb a 4870-nél?
#262 janos: TPU teszteknek ne tessék hinni!
-
tzsolesz
nagyúr
Szerintem a magas sávszélesség nem árt DX10, és DX11-ben sem.
De ha Dx9 játékokban nyújtott teljesítményére gondolsz, akkor igen. Az az igazság, hogy oda már felesleges gyorsulnia bármelyik mai kapható felső-középkategóriás VGA-nak. Fut mind szépen oszt jó napot. Itt a lényeg a DX10, és a DX11-en van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Túra és kirándulás topic
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest