- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Cybertrone #15077 üzenetére
Mi az a malomkerék a végében? Fütyülni fog vagy valami más nótát is tudni fog majd?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Sárpac #15052 üzenetére
"We are looking for AMD's new "4D" shader ALU design - improved over Cypress - even IF they have the same number of SPs. HD6870 is rumored to have 1920SP in the 4D format for 480 ALUs (320 ALUs in Cypress) The new chip's rumored size is 40nm at around 400mm^2. So they may hit +33% performance increaase without a major redesign."
-
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
válasz
SzlobiG #15021 üzenetére
Nem tom, hogy csinálják, de elvileg ugye bele kell férni a 300wattba. Na ha több tranyó lesz akkor ezt nehéz lesz elképzelni, ha meg ugyan annyi akkor meg valami ki lesz hagyva. Elvileg nem lesz benne Y buffer ami az 5000-esben még megvan. Viszont ha ez igaz lesz akkor gáz lehet a régebbi játékokkal!
-
Sárpac
nagyúr
Új szörnyeteg!
HD6970!
[link] -
Sárpac
nagyúr
Eredmények?
-
Sárpac
nagyúr
Kemény lesz a hd6870! 500Dolláron fog nyitni!
Tehát árak dodóban:
GTX460(1gb): 230$
GTX470: 300$ (új ár)
HD5850: 300$
HD5870: 400$
GTX480: 480$
HD6870: 500$
HD5970: 650$ -
-
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
válasz
jonner #14638 üzenetére
Teljesen néző pont kérdése, SLI nagyon jó de GTX480 szintjén zabál az 5870-re egy 100-ast ráver simán játékok alatt a 2 kártya. Az más kérdés, hogy lehet trükközni, hisz ahova bőven elég 1 karesz ott SLI off és máris megoldva a probléma ahova meg kell az SLI pl. Stalker COP akkor SLI on és máris vaj simán megy a game ami már 5870-en full hdban már nem az igazi.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14590 üzenetére
Ott a topicja nézz szét benne keresőbe névhez Sárpac és meglátod az eredményt!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
LEON-T #14575 üzenetére
Nagyker is bekaphassa, mert olyan cégeknek a termékeit ahol több a gond nyugodtan tesztelhetnék, így mielőtt kikerülne a kiskerekhez a szar már küldhetnék is vissza a gyártóhoz. De ugye megy sumák, és inkább menjen a szar is mint szarakodni kelljen vele.
Egyébként régebben dolgoztam a fogyivédelmiseknél igaz totál más területen, de van jópár ismerősöm, ha nagyon szemétkedik valamelyik cég gar ügybe el tudom intézni, hogy egy időre csukva legyen a bolt, hiszen nincs olyan nagyker kisker ahol ne lenne kisebb nagyobb szabálytalanság, mint ahogy egy vgan is lehet egy-egy kisebb nagyobb karc. -
Sárpac
nagyúr
válasz
LEON-T #14573 üzenetére
Apró karcokról csak annyit a legtöbb origi új terméken van valamilyen kisebb nagyobb fizikai sérülés. Ennek oka egyszerű futószalag, vagy tesztelés során keletkező sérülések stb. Nagyon nehéz igazságot tenni a dologban ugyan is nem lehet megállni a boltban és nagyítóval átnézni, hogy minden ok-e. Régen volt egy keményebb garis ügyem 100k vga miatt. MSI volt abból is a csúcs, betettem a gépbe és abban a pillanatban ahogy bekapcsoltam szétégett a vrm része. Persze nem akarták gariztatni sokáig, míg kiderül, hogy jó egynéhány olyan kari ugyan így járt, később szériahibásnak kidobták és cserélték a kártyát közel 2hónap várakozás után miközben az ára a felére zuhant. Annyit kedveskedtek, hogy egy DOOM3 boundeles OC-s speckó hűtős origi karit küldtek helyette.
-
Sárpac
nagyúr
Aki mikroakadásokkal küszködik az tegyen fel új Direct X-et is nálam az oldotta meg anno a hibákat. Sajnos a direct X is lehet hibás jól látszik most, hogy gtx460-at tesztelem ua a pici bugok jönnek elő mint atival. A júniusi frissítés pedig különösen szar!!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Goldmen75 #14553 üzenetére
Érdekes módon a gyártó felé intézet garanciával sosincs gond, jó esetenként időigényesebb, de sokszor lazán cserélik ás origi bontatlan fóliás cuccot küldenek garba(nem úgy mint egyes nagykerek, hogy a frissen vett alaplap ami szar egy 1éves használtra cseréli röhej)
Na mind1, de ez már nagyon off! -
Sárpac
nagyúr
válasz
Goldmen75 #14548 üzenetére
Ez oké de pl.vadi új kártyán is lehet sérülés dizájnban karcok stb. arra is ez vonatkozik vagy csak ami működésében befolyásolhatja?
Pl nekem az x-fi front panelem előlapja kiesett mert a szaros kínai letörte a rögzítő fület és sima festékkel ragasztotta vissza ami ugye addig tart amíg be nem szereli az ember és nyom egyet valamelyik gombon. -
Sárpac
nagyúr
A whql sem jó nincs is benne szoftveres powerplay olyan mintha teljesen kivették volna!
-
Sárpac
nagyúr
Kinél szar az opengl 10.6 alatt?
Komolyan mondom találok egy jónak tűnő drivert és kiderül, hogy másban szar! -
Sárpac
nagyúr
Nem úgy volt, hogy ma jön a catalyst 10.7? Remélem nem éjfélig várnak vele kitenni!
-
Sárpac
nagyúr
Lightning gyári feszen megy illetve most már nem hanem jóval alatta.
Későn olvastam, hogy a twin frozer 2-es hűtőnek van egy elég gyenge pontja és az pedig a rögzítése, melegre elllazul és jelentősen csökken a hűtési teljesítménye persze erre is van megoldás egy bankkártya szélességű műanyag alátétet kell tenni a csavaros rész alá és akár 10-15C-t is javulhat a hőmérséklet. -
Sárpac
nagyúr
5870-ben akkor sincs ennél jobb!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14267 üzenetére
De csak akkor vihető ha meglesznek az új vgak!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14263 üzenetére
1.1Voltra lőttem be 24/7-re de még ez nem a vége csak nem kínlódtam tovább!
-
Sárpac
nagyúr
Kinek hány fokon izzad a vgaja huzamosabb játék közben?
Nálam a szobahő súrolja a 33C fokot a gép közelében 2-3fokkal még melegebb is van! -
Sárpac
nagyúr
Ha valakit érdekel frissebb üdébb 10.6-os csomi!
[link] -
Sárpac
nagyúr
válasz
LordDarkness #14145 üzenetére
Attól függ melyik gyártó milyen kártyája! A Supportnál meg kell kérdezni, hogy a hűtő cseréje jár-e valamilyen garvesztéssel vagy sem. Nálam az MSI annyit kötött ki, hogy a feteken található 1mm-es lemezet a lightningról lehetőleg ne távolítsam el így is tettem, de mivel speciális tuning kártya nyugodtan cserélhetem sőt még vízhűtő blokkot is ajánlottak!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14118 üzenetére
Shaderben nagyon erős, igazából reménykedem, hogy az új hd6XXX széria komolyabb mem sávszélt kap majd mondjuk alapon 1500MHz OC-ban meg 1600-1750!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 1 / 2
- Napelem
- Micro Four Thirds
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest