- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
válasz
Cybertrone #17219 üzenetére
Bizony.
ffodi sajnos nincs.
-
LackoMester
addikt
válasz
Cybertrone #17216 üzenetére
Alaphelyzetben én sem cseréltem volna le, de egész jó árban megkaptam a 6970-t ( szerintem 250 euró nem rossz ár ) és a 5870-t még egész jó árban el tudom adni.
Ezért döntöttem a váltás mellett. -
LackoMester
addikt
válasz
Cybertrone #17200 üzenetére
Világos, h. nemlesz olyan szinten.
-
LackoMester
addikt
válasz
Cybertrone #17198 üzenetére
Nemtudom, csak este próbálom ki. Egyébként, ahogy olvasgattam a teszteket, nagyon driver szagú az egész, szerintem várható még gyorsulás.
Meglátjuk.
-
LackoMester
addikt
válasz
LackoMester #17186 üzenetére
Köszi. Januárba megy is az apróra 55-60 közötti árban. Nem akartam lecserélni, de hozzámvágtak egy HD 6970-t elég jó áron.
-
LackoMester
addikt
Hel srácok,
van egy Asus HD 5870 karim ( ASUS EAH5870/2DIS/1GD5 ), 2009 októberben vettem. Mennyi a reális ár, amit kérhetnék érte.Garancia nincs rá, mert sajnos az emberke akitől vettem üzletestől megpattant.
A kártya 100% -os állapotban van, húzva sosem volt. Próba garit gond nélkül tudok rá vállalni.
köszi -
LackoMester
addikt
Köszi az infot.
Végülis meglett a hiba, az volt a probléma, h. telepítve volt a Asus SmartDoctor, és GameOSD nevű progi ami blokkolta az egészet. Kidobáltam ezeket + újratelepítettem a Catalystet ( nem volt elég a APP csomagos driver csere ) és láss csodát van DirectCompute 5, és múködik a 3DMark 11. -
LackoMester
addikt
Hel olyan problémám van, h. valamiért nem indult a 3Dmark11, egy másik fórumban egy fórumtárs felhivta figyelmemet, h. valami végett hiányzik a Direct Compute 5, és ezért a kártyám ami elvileg DX11 csak DX 10.1-ben képes működni. A kártyám egy Asus HD 5870.
Már cseréltem drivert-catalystet is, de semmi.
Valakinek valami ötlete. -
LackoMester
addikt
Én is fepakoltam a DX 11 Vista alá, vagyis a Dirt2 telepítéséneél felpakolta a telepítő. Nincs vele gond, szépen megy. Hamarosan gépcserére kerül a sor, de OR is váltok. Win 7 alatt jobban futnak a DX 11 gamek.
-
LackoMester
addikt
várj egy hónapot és Ci7 930-ast vegyél(azt várom én is)2,8Ghz -TB 3,06Ghz,árilag valahol a 920-as körül lesz..naná,h.CF 5850-es gyorsabb mint a sima 5870(de minek
), és ajálhatom akkor Asus(elvileg alapban azon jobb kondenzátorok vannak vagy Sapphire Vapor )van a csomagban OC progi,egész jó,az XFX-et nemismerem
-
LackoMester
addikt
van egy Asus HD5870-es karim(gyári hütövel)az érdekelne mennyire melegszik,mert nálam elég érdekes(játéknál 45% venti fordulat pl.MW2 max.55C,COD 4 53-55Cde viszont COD WAW 65C,persze max.1920*1080 felb.)
ha meg automatára állítom nem emeli automatikusan a ventilátor fordulatot,a melegedés függvényében,igy simán 70C+
valaki valami info -
LackoMester
addikt
már lassan 3 éve,h.vettem FSP FX700 GLN tápot,már akkor 85% hatásfokú tápocska a mai napig szépen müxik...(hajtott 8800 GTS SLI-ben,GTX,4870)most éppen egy 5870-est hajt vígan,de 4870 CF-ben sem okozott neki problémát...
nem bántam meg,h.anno többet áldoztam rá,most ha vennék csak is ilyet,nemérdemes 600W alatt venni és persze csakis minöséget(FSP,Enermax,Seasonic,Tagan) gamer konfigba-szerintem -
LackoMester
addikt
nemigérem a tesztet 6750-re,megpróbálom összehozni.. 8400-ast nemtudok sehonnan szerezni...
egyébként a 5850 nagyon jó választás,nemcsak az ára miatt igen jó kis kari lett[link]teljesitményben is nagyon-nagyon OK
simán elég az a procid ami van,szerintem kihajtja
én egyébként már feljebb léptem 1920*1080,ezért is kell az erösebb kari... -
LackoMester
addikt
válasz
luw2win #2244 üzenetére
ha tesztelném akkor a q9450-men fogom 3-3,2 Ghz-n
a 7300-som az onokatesómnál van,kölcsönben...bár tudnék egy 6750-est szerezni.A E5200-as van nálam azon töltögetek
még adós vagyok egy írással,elöbb azt...majd meglátjuk.
de egy rövid élménybeszámoló a a 4870-hez képest,bármikor-nagyon szivesen -
LackoMester
addikt
tényleg nagyon csúszkálnak az árak ,meg egyenlöre elég hiánycikkes íze van a dolognak...
talán holnap(remélem)megkapom az Asus 5870-met -
LackoMester
addikt
valakinek valami személyes tapasztalat 5870-el,info kéne vásárlás elött vagyok
-
LackoMester
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1295 üzenetére
Zsömi nagyon igazad van,
egyébként érdekes a Asus drágább mindehol mint a Sapphire ,de Giga-nál isés ök nem kizárólagos partnerek
-
LackoMester
addikt
a következö karim egy 5870,teszteket elnézve nagyon jó kis kari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest