- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #7642 üzenetére
Tudom ott le is írja a tesztnél.Ezért is olyan szép.
Akkor 5870-el sem folyamatos
-
Crytek
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #7639 üzenetére
-
Crytek
nagyúr
Akinek HD 5870-es vgaja van és megvan a GTA 4 legyen oly kedves és próbálja ki ezt a modot
Ne benchmarkot nézzétek hanem rendes gameplay legyen hogyan fut ezzel a vgaval.
Előre is köszönöm.
-
Crytek
nagyúr
Ennek lehet valami valóság alapja??
Mert számomra hihetetlen hogy ennyire gyenge lenne ebben a játékban a 5870 és 5850 hogy egy GTX 260 is alázza őket! -
Crytek
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2402 üzenetére
Az nagyon jó nekem a 8800GT-m 80 fokos terhelve
-
Crytek
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2384 üzenetére
képed van róla esetleg ? csak hogy hogy fért rá az s1, mert így hogy dvi csati egymás tetején van bajos lehet a felrakás.
-
Crytek
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2384 üzenetére
Terhelés alatt mennyire melegszik fel max??
-
Crytek
nagyúr
Atin lassabb lesz ha bekapcsolod a Physx-et.
Fizika ugyanúgy lesz benne ha nem használod csak az a pár plusz effekt nem jelenik meg ami a physx miatt előjönne. pl Batmanban nem lesz neked füst bizonyos helyeken nem fog törni a csempe nem lesz pókháló
Szal nem annyira lényeges szerintem,de néha elég látványos tud lenni. -
Crytek
nagyúr
Azért ez a Crysis nem gyenge. 2 éves játék és a mai napig nemigen van olyan VGA ami vinné 16xx*1xxx 8xAA/16xAF-el normális sebeséggel!Nemhogy full hd-be!
-
Crytek
nagyúr
válasz
sniper elite #700 üzenetére
Sajnos ilyenek miatt tart ot az ország ahol.Feleslegesen szórod a pénzt.
2db untig elég lenne.1-is azt max a Crysis fingatja fullmaxba 1900 feletti felbontásban.Bár te pénzed arra költöd amire akarod.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Amugy kb mennyi veszteség van akkor ha a pci expressz 2.0-ás VGA-t csak 1,x-esbe teszek bele??
Mert itt van egy teszt erről (techpowerup) De nem értem hol itt a pci expressz 1,x benneMert csak 2,0 van végig.
Én a CPU - VGA párválasztot várom kiváncsi vagyok mi kell neki hogy menjen normálisan!
-
Crytek
nagyúr
válasz
dangerzone #195 üzenetére
Nem is ez volt a szándék!
Abu85 cikke a PH-rol:
"Az új Radeonok legnagyobb újdonsága természetesen a DirectX 11-es API támogatása. Az AMD már számos játékfejlesztővel dolgozik együtt, így a kártyák rajtjára elintézték, hogy az EA Phenomic közkedvelt stratégiai játéka, a BattleForge már használja is a compute shader újításait. Ennek segítségével a játék DirectX 11 módban átlagosan 25-30%-kal gyorsabban fut a DirectX 10.1-es módhoz viszonyítva, míg a DirectX 10-es eredményhez képest 50%-os gyorsulás mérhető. Ez természetesen nem minden, ugyanis már kiderült, hogy a hamarosan megjelenő Dirt 2, S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat és Aliens vs. Predator című játékok is támogatják a Microsoft új API-ját, sőt a compute shader kódokkal elérhető gyorsulás mellett a tesszellátort is bőszen használják majd az előbbi programok. Ezenkívül az AMD bejelentette, hogy a Lord of the Rings Online és a Dungeons and Dragons Online: Eberron Unlimited is DirectX 11 támogatással érkezik."
-
Crytek
nagyúr
Stalkerre vagy Dirt 2-re leszek kiváncsi hogy DX11 alatt mit mennek majd a DX10-1-es VGA-k mert ha nem lesz olyan nagy különbség akkor tényleg full felesleges lesz még váltani!
-
Crytek
nagyúr
Szegény AMD azért lehetett volna egy teszt AMD procival is,de nem core i7 a menő
-
Crytek
nagyúr
Jók a tesztek nincs is semmi turpisság áá:
legitreviews--> Batman game 1920*1200 minden maxon physx és aa off:
5870: 170 FPS
GTX 295: 115 FPSanandtech--> ugyszintén Batman game 1920*1200 minden maxon physx és aa off:
GTX 295: 200FPS
5870: 169FPSNvidia nyomatja a pénzt vagy mi?
-
Crytek
nagyúr
Hm érdekes mivel nem igen azt mutatják az eredmények mint sokan várták egyből azzal jönnek hogy majd a dx11 alatt dől el hogy veri-e a GTX 295-öt.
Ez mekkora lol már ezt akik irják komolyan is gondolják?? GTX 295-öt lazán veri majd még az 5850is ugyanis no dx11 a GTX 295 be és lassú lesz ott szal nem is értem ezt az összhasonlítást.Jobban örültem volna ha konkrétan alázza a 295-öt de sajnos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest