- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
kimi02 #11499 üzenetére
Nem figyeltem
Akkor használd egészséggel mert jelenleg nincs az a feladat amivel a York procid 4GHZ- en ne bírna megbirkózni.Jelenleg nekem is az van,igaz 3.74GHZ en tolom mert kicsit magas a vid-je (1.3V), és nem szeretném szétfeszelní,de nem melegszik a kicsike elég hűvös 60C alatt van 100% terhelés alatt ,majd ha lesz szükség adok nekije 4.0GHz vagy afölött,de egy darabig jó lesz így nekem.A hűtőnk egyforma, jó választás volt a Mungen 2 az biztos nem kell még tuning hatására sem félni,hogy pirítós kenyeret lehessen majd sütni rajta
-
kasa85
őstag
válasz
kimi02 #11494 üzenetére
Szia.Igen kihajtja mivel a Corei 7 illetve a Corei5 procik semmivel sem tudnak többet játékok alatt max ritkán 3-5% al,Corei procik konvertálás csomagolás szintetikus tesztekben jobbak mint egy Q9550 es proci max 30%-50% között + jobban tuníngósak a Q9550 Yorkfield procik.De mindig azt mondom,ha teljes pc-re szeretnél beruházni válasz az újabb platformból mert az a jövőbíztosabb.Ha pedi P45 ös lapkád van és abba szeretnél beruházni+procit ,és +jó DDR 2 memóriáid is vannak akkor felesleges új lap+ram+proci venni a Corei procik miatt mert anyagilag sokba jön ki. Én feleslegesnek tartom jelenleg mert csak játékokhoz használóm + 4mag ról 4 mag ra azért a 2-3% ért játékra feleslegesnek tartom átérni csak mert Core i 7 inkább várok mikor normális árban jön egy 6magos vagy egy 8magos + hozzá a normálisan megírt játékok kb 2év azt megéri váltani addigra a Core i lapkák is olcsóbbak lesznek több választék lesz stb,stb.Plusz jön az új PCI e foglalatok is ami jobban kihajtja a VGA kártyákat,sata csatlakozók,meg egy jó pár újdonság.És hozzá teszem sajnos kérdéses az új platform is mert az intel valami újat eszelt ki már megint újabb foglalat,+ proci a 1156lga 1366lga leváltására.Az új platform ba bele lehet tolni a borsós áron kapható 6magos procit ami 200ezer fölött van ,de a lapkák még korlátozottak tuníng szinten,és nem tudják kihajtani mint egy Yorkfield vagy egy Corei5 ös procit tuníng ban.Ha mindenféleképpen Q9550 re szeretnél váltani akkor ezen az oldalon megkapsz minden kielégítő válsz:http://prohardver.hu/tema/intel_core_2_quad_yorkfield/friss.html#msg8818, mert én is itt olvasgattam tanulgattam a túningos dolgokat.Egy Q9550 hez számíts egy P45 lapkát mert abba megy a legjobban az alá ne adj helyedben egy Gigabye-tot választanék.
-
LW
őstag
válasz
kimi02 #11494 üzenetére
640x480-ban nem
Ez rengeteg dolog függvénye, hogy mi a szűk keresztmetszet játékok esetében.
GTA4-nél mondhatni minden esetben a CPU húzza fel, ill. lefelé, ám vannak olyan játékok amik nem ilyen procigyilkosok.
Szerény véleményem az, hogy nincs olyan program aminek 5970 erőforrásai kellenének -
zuchy
őstag
Kösz, közben megtaláltam az AMD oldalán a hivatalos minimális konfigot.
PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard
Szal csak 16x foglalat kell neki. Akkor jó.(#3818) Sárpac: Ha csak 1.0-s van, akkor a többit a 2x6 pines csatin veszi fel.
Pl a 4770-n 75W körül eszik, mégis van rajt 6 tűs csati, hogyha valaki nem rendelkezik 2.0-s lappal, annak is menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest