- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
->Raizen<- #3765 üzenetére
Én úgy tudom hogy a játékokban a tesszellációt is 4 lépésben lehet majd állítani (tudjátok: Off-Low-Medi-High). Ha nem lehetne akkor sokaknál nem bírná a játék a dolgot és ezért nem is fizetnének be rá míg nincs emberi áron normális Dx11 kártya.
HUF ingadozás mindig szívás. Majd akkor veszek karit ha erősödik, vagy a brókerem visszaszól hogy "vegyél mert eladok"
.
-
Romvr
őstag
válasz
--Rawlings-- #3297 üzenetére
GTA4-nek 3-4 magos gép kell, hogy jól érezze magát, meg minél nagyobb VGA memória interfész sebessége (128bit, 256bit...), és VGA memória mennyisége (1GB legalább). A többivel nem igazán foglalkozik. Tudom mert tapasztaltam. 2 magos 2 GHz-s gépen alig ment. Ugyan azon a gépen csak 4 mag és 3GHz, hasít mint állat. KB 20-25 FPS többlet lett tőle (így van 30
).
Az viszont szép hogy a Crysis 4xAA-val megy fullra rakva 25-50 FPS-t. Nekem ilyen beállításokon az 3-8FPS a max
-
Romvr
őstag
Sziasztok!
Ti bizonyára jobban képben vagytok a VGA piac alakulásával kapcsolatban szóval azért kérdeznélek titeket itt.
A kérdés: Február környékére lehet számítani valami számottevő árcsökkentésre? (ugye nV is kihoz valami vackot (Fermi?) amit talán árversenyt alakít ki.) Most ugye 70 körül lehet kapni a HD5850-et amit majd februárban szeretnék megpályázni. Azonban VGA-ra nem akarok kiadni 70k-t. Max ilyen 55-60 körül vagyok hajlandó. Szerintetek lemegy az ára ilyen mértékben, vagy csak szépeket álmodok?Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest