- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof86
tag
válasz
CsendesMark #10932 üzenetére
Köszi de nem csak a BF2 nél fordul ez elö, de azért adok neki egy próbát.
-
Kristof86
tag
válasz
CsendesMark #10924 üzenetére
oprendszer: Windows 7 x64
driver: Ati 10.3
gép: q6600 3,1 ghz cpu, 2gb ddr2 ram, 520 watt crossair, Gigabyte Ep3-P alaplap.Ez a konfigom.
A szürkehalálal kapcsolatban például amerikában rengeteg embernek jön ez elő itt van rá a megfelelő pélfa ez a forum:[link] -
luw2win
őstag
válasz
CsendesMark #2304 üzenetére
Nekem Palit ati kártyám, van és ennyi befejezik az ati gyártását?
Pedig nagyon megvagyok vele elégedve, jo csendes, és olcsóbb mint egy agyon csicsázott his, vagy akármi -
Digital
addikt
válasz
CsendesMark #2209 üzenetére
Akkor maradok a DVI-nél, nem költök HDMI kábelre! A hangot integrált hangkártyáról szedem le.
-
Dare2Live
félisten
válasz
CsendesMark #1466 üzenetére
k* ra fogalmunk sincs..... talán holnapra kiszivárog vmi.... Meg ahogy írták is gólra játszák.
-
Kwisatz
tag
válasz
CsendesMark #1299 üzenetére
Neked is Asus 5870-ed van igaz?
Nincs kedved egy kis 5870cf teszthez? -
FragMaster
addikt
válasz
CsendesMark #1117 üzenetére
Legalább hivatkoztam valamire
De az a 3-4 év legalább olyan hiteles, mint az abu-féle 2 év.
-
FragMaster
addikt
válasz
CsendesMark #1113 üzenetére
Ez azért erős, forrás van hozzá? Még abu is kb 2 évet mondott biztosra amíg nem lesz api váltás.
-
szacsee
nagyúr
válasz
CsendesMark #986 üzenetére
Várd meg a következő drivert hátha az a bibi... volt már hasonló gubanc Catalystal, csak akkor a 2.-os monitorra kapásból 200Mhz képfrissítési frekit tolt rá
... páran örültek is neki..
Off-ot félretéve mik az első benyomások?
Hűvös, halk, megy.. nem megy?
Meleg? Hangos? Játékok be-belaggolnak vagy sem... mint páran a 4850-eseknél panaszkodtak... bár azokon meg NV napszemcsi volt. -
KDavid17
aktív tag
válasz
nekem 4890-nél volt ilyen, amikor elindítottam a gpuz-t(legalábbis a gpuz így nézett ki és amikor a gpuzt bezártam akkor rivatunerben minden normális volt)
szóval valami program bezavarhat -
luw2win
őstag
válasz
Nem akarok eltérni a foglalattól, csak a 775-ös jöhet szóba, de ahogy megnéztem a 285GTX tesztet az E8400-el 3.33Ghz-re huzva, olyan is volt ahol GPU limitbe ütköztek, szóval úgy érzem hogy elég lesz ez akár 3.6ghz- járatva is
-
tome.jr
addikt
válasz
CsendesMark #802 üzenetére
Lehet csak én maradtam le és már írtál eredményeket. Ha még nem akkor megtennéd hogy pár játékban megnézed mit megy a kártya mondjuk 1920x1200-on? (Far Cry 2, Crysis, GRID) Főleg a min fps-ek érdekelnének.
-
kriszbon
őstag
válasz
CsendesMark #829 üzenetére
Hát én ebben biztos nem tudok segíteni, mivel nincs ilyen kártyám
Csak láttam hogy van hozzá külön driver és belinkeltem
-
subaruwrc
félisten
válasz
CsendesMark #829 üzenetére
valószínűleg a ram visszaskálázás miatt csinálja. arra elég érzékenyek a gddr memóriák, ezért nem is veszi vissza az energiagazdálkodás a hd4xx0 szériánál a ram órajelét.
peetmaster
nekem nem így jött le, de ezesetben igazat adok.
peace. -
S. Szabi
őstag
válasz
"Gondoltál arra hogy ez majd DX11 alatt büntet majd?"
Én plaschil (#797) üzenetére válaszoltam az utolsó két sort, a többi idézőjelben van.
-
kriszbon
őstag
válasz
(Ezt) még nem próbáltad hogy milyen?
-
katt777
félisten
válasz
CsendesMark #608 üzenetére
Hát, ha a 4870-ed ref. volt, akkor ez nem túl csöndes, az én 4870-emnek a fekete hűtéssel 15% is elég a hűvösen tartásához, na az 9 cm ventivel tényleg halk.
Hát, a csúszka egy dolog, a valóság meg egy másik.1: Mert megteheted. Kérdés, hogy azt a szokásos 10%-ot tudja, vagy mondjuk többet. Persze proci is kell alá, ami az aláírásodból ítélve vagy hihetetlenül gagyi, vagy éppen megfelelő.
2: Mostanival is nézheted.audi100td: Hát, ha a 285GTX 85k-s árát nézzük, nem vészes, de tényleg van egy ésszerű határ, ahol az ember megveszi a kártyát, nálam ez 40-50k között van, mert oda pottyannak le az árak, amikor vmi normalizálódik, és akkor már inkább megveszem kicsit drágábban, és használom, amíg más vár még 1 évet, hogy olcsóbb legyen, mert 1 hónapra leosztva sokkal olcsóbban jövök ki.
Dark KillerX: És ez hol van? Mert én még csak ángliust láttam... De inkább maradok már a W7-nél, asszem. Mindegyik szar az XP-hez képest, de a w7 tényleg összerakottabb (másrészt ez is leginkább egy Vista SP2
).
sniper elite: Hát, ez attól függ, mennyit ér egy ember...
Mellesleg a CFX-nek a 3. kártyánál már vége, mint írtam; egy rakás tesztben leírták már, hogy a 3. GPU még a legjobban támogatott alkalmazásoknál is max. 20-30%-ot ad, a 4. meg 4-5-öt... Azért verte el a 4870X2CFX-et a 295GTX SLI, mint a szart.
rocket: Akinek CPU-limitet jelent az i7 3.7GHz-en, az hótt hülye a teszteléshez.
(Értsd: az idióta nem max. grafikán tesztel. Amelyik játék meg nem tudja a 8XAA-t, azzal megint csak idióta tesztel 5870CFX-et, de még sima 5870-et is.)
jegenye77: Biztosan egy rakás gazdag hülyegyerek bejelentkezett érte.
Vasinger!: Hát, ezt én is írtam már, de azért nem nagyon hiszem, hogy 5870-ek ragadnának nyakukon kilóra.
Mindenesetre, ha forgalmat akarnak, akkor majd hoznak olcsóbban.
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
CsendesMark #608 üzenetére
Szeva!
Nem tudnál egy két kisebb tesztet csinálni vagy esetleg bechelni(esetleg csak annyit,hogy Cry közbe hány fps-t dob adott beállításon a konfigoddal),hogy mégis mit tud a kari?...azért kérném tőled,mert én már nem tudom mit higgyek amikor a nagy teszt oldalakat nézem....vannak olyan eltérések fps-ekben,hogy csak na...meg mér ki tudja,h ki kit fizet le
Előre is köszi! -
katt777
félisten
válasz
CsendesMark #602 üzenetére
Akkor tőled várnám a választ a kérdéseimre ATT, melegedés, órajel- és ventiugrálás tekintetében.
-
AMATŐR
őstag
válasz
CsendesMark #602 üzenetére
Köszönöm! Azt hittem , te nyerted meg a karit!
Valakinek k.rva nagy szerencséje volt! -
AMATŐR
őstag
válasz
CsendesMark #518 üzenetére
CsendesMark: Megkérdezném, nem te vagy e véletlenül, aki nyerte a karit a tegnapi Ramiris napon? Ha igen, hány GB -os a karid?
Azért kérdezem, mert akik ott voltak, mondták, hogy 3 full HD monitoron demóztak azzal az egy karival és érdekelne, hogy erre a célra 1 vagy 2GB os verziót használtak. -
sniper elite
senior tag
válasz
CsendesMark #580 üzenetére
Az szép akkor aki szeretne egy CF-et x2ből rögtön számolhat olyan 380-400kval! AMD most sokat akar, de keveset fog kapni az szinte biztos hogy a vásárlóbázis ilyen ár mellett, rendkívül alacsony lesz! A poén az hogy ezek a kártyák fél év múlva akár a felét érhetik mint most!
2008 augusztusában 200kból kijött nekem a kettő 4870x2, ekkorát változott volna az AMD???
-
Kwisatz
tag
válasz
CsendesMark #502 üzenetére
Szia!
En ma hozom el az igyanilyen asus karim, megnezem majd a warheadet es irok! -
bolvar
senior tag
válasz
CsendesMark #522 üzenetére
húú kalocsai vagyok hozd át megnézzük
csak hogy lássam mi az amire nincs pénzem
.irigységi fokozat szintén a plafonon
.
-
FragMaster
addikt
válasz
CsendesMark #522 üzenetére
9.10 RC7 próba? Vagy inkább már vársz?
-
FragMaster
addikt
válasz
Egyik tesztben se láttam, hogy halkabbnak hozták volna ki amúgy sem...
Amúgy próbáld ki azt a drivert amit linkeltem, lehet a driverlemezen csak az RC6 volt.Szerk.: na ez érdekes, az emd szerint az RC6 az ideális, de az msi azért szivárogtatja a frissebbet
-
rocket
nagyúr
válasz
-
zuchy
őstag
válasz
CsendesMark #510 üzenetére
Szvsz driverhiba. Még nagyon friss a kártya.
-
keIdor
titán
válasz
Látom solti vagy... 25km-re lakom tőled, ha gondolod meg tudjuk nézni másik gépben, oprendszeren stb...
-
FragMaster
addikt
válasz
Valami konkrétumot írhatnál...egyáltalán 5870-ről van szó?
Milyen kártya, milyen táp, milyen driverrel?
Korábban nem állt fenn a hiba és előjött, vagy új a kártya és eleinte is így volt?
Máshol volt-e gond?Szerk.: Ha 5870 akkor próbáld ki a 9.10 RC7-es catalystot:
[link] -
Gonosz15
aktív tag
válasz
Na erre még várhatsz pár napot!
Kell neked is a legújabb kártyát megvenni, azt kiderül még nerm is jó! Nesze semmi fogd meg jól
Kétlem, hogy sok embernek lenne ilye karija a ph! -n
jah és persze ,,l,,Az irígységi indexem a plafonba...
-
AMATŐR
őstag
válasz
Nálam volt ilyen az utolsó karimnál! Kezdetben csak néhányszor, 3 nap elteltével sűrűn és több helyen jelentkezett. Memória hiba, gariba cserélik!
-
8nemesis8
veterán
válasz
Hát szerintem is túlhúzás baja lehetséges, a esetleg alapon van minden és előjön még mindig illetve nem melegszik túl és megfelelő az áramellátás is akkor lehetséges, hogy valami hibás, garanciális hibára gondolok.
-
FragMaster
addikt
válasz
Csak nem szereztél 5870-et?
Amúgy túlhúzás okozhat ilyet, vagy poros a hűtő és melegszik, vagy szimpla drivergond... -
Sheltem77
aktív tag
válasz
Mármint milyen kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest