- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
SimonYana #6854 üzenetére
Ez ugyanúgy fordítva is működik, ha valaki sapphire-t kínál nekem tuti nem veszem meg akármilyen ára legyen
És megveszem a powercolort és örülök hogy van egy olcsón vett karim. Eladásnál is olcsóbban megy el ez tény, de akkor meg ottvan hogy olcsóbban is jutottál hozzá, ennyi.
-
Haart
addikt
válasz
Robi BALBOA #6852 üzenetére
Mind1 ki mit mond ez az én véleményem és tartom magam hozzá.
Más meg úgyis azt vesz amit akar.
-
Haart
addikt
válasz
szabogabor10 #5986 üzenetére
Sztem ha kijön az nvidia válasza nemkicsit fog esni, főleg ha azok jobbak is lesznek. Pillanatok alatt a felére fog esni az ára.
-
Haart
addikt
válasz
->Raizen<- #5298 üzenetére
Inkább úgymondanám hogy túl sok értelme nincs
Ennyiért nemédemes dx11 karit venni. Vajmi kevés az dx11 által nyújtott feature-ok száma és minősége.
-
Haart
addikt
válasz
->Raizen<- #5156 üzenetére
Ez valahogy nem tartozik a topicba
-
Haart
addikt
Melyik a legújabb ATT?
-
Haart
addikt
válasz
rayman2006 #4960 üzenetére
Egyforma mind mivel referencia kártya van még csak.
-
-
Haart
addikt
Bazz miaz hogy a későbbi atikhoz jönnek ki új hűtős változatok? Mint az 5750-es vaporx pfujj.
-
Haart
addikt
Én arra lennék kiváncsi hogy mikor jönnek a nem referencia hűtéses karik. Valami infó van már róluk?
-
Haart
addikt
válasz
FragMaster #2316 üzenetére
Képzeld nekem is gigám van azokkal még soha nem volt gond
A másik meg hogy a hibásodási arányt lelehet fosni
Ez mindenkinél más lesz. Az átlag 1 adott emberre soha nem lesz igaz. Tehát kár is nézni.
-
Haart
addikt
válasz
FragMaster #2312 üzenetére
Nekem mind1 hogy belenyultam vagy se, ott vége mindennek. Ha veszel egy ferrarit és alattad folyton tönkremegy akkor nembizti hogy legközelebb is azt veszed akármilyen jó. Én így gondolkodom, ráadásul másik gyártóval soha nem votl még bajom, ennyi
Tehát minek is vennék megint sapphiret? Ha a többi bejött?
Még a végén pechem volna és mellényulnék megint.
-
Haart
addikt
válasz
FragMaster #2308 üzenetére
Én elvből nemveszek pl sapphire kártyát. Az összes amim votl eddig mind meghalt, szóval nálam ők nem jönnek vga gyártóként soha szóba.
-
Haart
addikt
válasz
FragMaster #2302 üzenetére
Hja nagyobb áron persze, de a gainward extra hütösök kb szinte semmi felárral nem voltak. Ezért volt jó. Az ilyen vapor meg barátai rohadt drágák, hisről ne is beszéljek.
-
Haart
addikt
válasz
FragMaster #1471 üzenetére
Én megtanultam hogy hiábavaló minden nemű találgatás amig nincsenek tesztek. És tőlem akármi kiderülhet holnap vagy azután, amíg nemlátok magam előtt valós idejű teszteket, vagy írásokat a tesztről. Mondhatnám úgy is hogy hiszem, ha látom
Az atik teljesítmény már látszik, ehhez képest kiváncsi leszek mit tud a konkurencia, meglátjuk...
Mondjuk ez sztem nekünk csak jót jelenthet, mert valószínűleg ha kijönnek az nv kártyák megint lemennek az árak, attól függően hogy jobbak vagy rosszabbak lesznek. -
Haart
addikt
válasz
FragMaster #1465 üzenetére
Engem hidegenhagy hogy mi vagy minem lesz rajta és hogy lesz megoldva. Pusztán a teljesítmény a lényeg. Mint a fociban, azt is gólra játsszák
-
Haart
addikt
válasz
cowboy_bebop #1458 üzenetére
És honann tudod hogy az nv által adott összeg nem a többszöröse annak amit munkaórákban kifizetnének? Na mind1 ez nemigen fogjuk soha megtudni tehát kár is agyalni rajta. Az tény hogy előbb utóbb úgyis dx11 lesz csak még nem tudni mikor.
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
Na már ITT is fellelhető. Keményen 100 felett vannak még. Van Asus és Giga is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest